Last minute Skiathos

  Ontdek het prachtige groene eiland Skiathos!

  Skiathos is een eiland wat behoort bij de Sporaden, en vlakbij Skopelos ligt. Doordat het dichtbij Skopelos ligt, zijn er ook veel dagtochten te maken naar het buureiland. Op Skiathos vind je prachtige stranden, zoals het strand bij Koukounaries. De hoofdstad Skiathos-stad is een gezellige plek om de avond door te brengen. Het hele eiland komt naar deze plaats om lekker te dineren en een cocktail te drinken bij één van de vele cocktailbars.

  Het eiland Skiathos is een klein eiland, maar perfect voor degene die het hele eiland willen ontdekken tijdens de vakantie! Binnen een half uur reis je met de bus vanaf Skiathos-stad naar Koukounaires, de andere kant van het eiland. Er zijn ontzettend veel stranden met beachbars en je kunt er ook genoeg watersporten beoefenen. Een bezoek aan Lalaria Beach kan niet ontbreken. Dit witte kiezelstrand met azuurblauw water is per boot te bereiken, waarna je ook nog andere prachtige stranden bezoekt!

  Bekijk alle last minutes Skiathos
  Last minute Skiathos-stad

  Skiathos-stad

  Hoofdstad van Skiathos met gezellige straatjes Vind jouw last minute

  Last minute Koukounaries

  Koukounaries

  Mooiste strand van Skiathos Vind jouw last minute

  Last minute Troulos

  Troulos

  Schitterende baai Vind jouw last minute

  Waarom Skiathos?

  Skiathos is een kleinschalig eiland waar volop dingen te doen zijn! Zo bezoek je de prachtige stranden van het eiland, zoals Lalaria Beach en Koukounaries en kan je een dagtocht maken naar Skopelos. Wist je dat de film Mamma Mia ook gedeeltelijk is opgenomen op Skiathos? Je kan dan ook een Mamma Mia boottour doen! Wil je nu zelf Skiathos ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Skiathos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina:

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)