Last minute Epirus

  Heb je zin in een combinatie van cultuur, historie en strand?

  Epirus is een provincie op het vaste land van Griekenland, maar wat zeker niet onderdoet aan de prachtige eilanden. Een bezoekje aan Epirus is absoluut de moeite waard, je zult hier gegarandeerd een fijne zonvakantie beleven. Op het eiland is er nog veel meer te zien, dan alleen de prachtige strandjes met helderblauw water. Er zijn veel culturele schatten te vinden, maar ook je kunt er ook schitterende natuur vinden.

  Parga is de grootste plaats van Epirus, welke erg pittoresk is. Vanuit deze plek heb je een prachtig uitzicht over de zee en vele culturele highlights. Ammoudia is een knus visserplaatsje gelegen aan een prachtige baai, op ongeveer een half uur rijden van Parga. Het is een ideale plek voor families, doordat de zee langzaamaan afloopt.

  Bekijk alle last minute Epirus
  Last minute Parga

  Parga

  Pittoreske plek met gezellige steegjes Vind jouw last minute

  Last minute Ammoudia

  Ammoudia

  Knus visserplaatjes aan gezellige baai Vind jouw last minute

  Waarom Epirus?

  De passende naam van Epirus is: het land waarvan de grenzen niet te zien zijn. Je raakt nooit uitgekeken op het eiland! Je vindt hier prachtige strandjes met azuurblauw water, waanzinnige berglandschappen en een aantrekkelijk klimaat. Wil je nu zelf Epirus ontdekken? Bekijk dan snel onze last minutes en wie weet lig jij binnenkort aan het strand! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)