Last minute Paxos

  Ontdek het prachtige zonovergoten eiland Paxos!

  Paxos is een klein eiland ten zuiden van Corfu, maar heeft alles te bieden! Op ongeveer een uurtje varen vanaf Corfu zet je voet aan land op het prachtige Paxos. Zodra je aankomt, geniet je al van de prachtige natuur en de rust. Je vindt er afgelegen baaien met helder water en steile rotsen. Ook kan je hier genieten van veel leuke boottochtjes, waarbij je langs prachtige stranden vaart!

  Loggos is een vissersdorp met een pittoreske haven. Je kan hier ’s avonds genieten in de gezellige tavernes en barretjes. Gaios is een charmante badplaats met een prachtige kustlijn. Je hebt er een mooi uitzicht op de twee eilandjes voor de kust, maar je kunt er ook genieten in het kalme water.

  Bekijk alle last minutes Paxos
  Last minute Loggos

  Loggos

  Pittoresk vissersdorpje Vind jouw last minute

  Last minute Gaios

  Gaios

  Charmante badplaats met mooie kust Vind jouw last minute

  Waarom Paxos?

  Op Paxos geniet je van alle rust van je zonovergoten vakantie. Je zwemt er in het helder blauwe water en ’s avonds geniet je in één van de tavernes. Paxos is omgeven door wonderschone natuur, dus je kunt er ook genieten van een prachtige wandeling! Wil je nu zelf Paxos ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Paxos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina:

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)