Last minute Atheense Rivièra

  Ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen cultuur en strand?

  De Atheense Rivièra is de perfecte uitvalsbasis om de rijke historie van Griekenland te ontdekken. Een uitstapje naar de hoofdstad van Griekenland, Athene, is zo gemaakt. Je vindt hier bouwwerken uit de Oudheid, leuke winkeltjes en traditionele restaurantjes. Vravrona is een gezellig plaatjes met een prachtige ligging aan een kleine baai, waar je heerlijk kunt genieten van het strand.

  De Atheense Rivièra is de streek aan de westkust van het vasteland van Griekenland. Je vindt aan de Atheense Rivièra lange kuststroken met prachtige stranden, azuurblauwe zee en een afwisselend landschap. Dit stukje van Griekenland is vrijwel onontdekt door toeristen, waardoor je de echte Griekse sfeer kunt proeven. Je vindt er dan ook traditionele plaatsen met authentieke centra.

  Bekijk alle last minutes Atheense Rivièra
  Last minute Athene

  ATHENE

  Hoofdstad van Griekenland Vind jouw last minute

   Last minute Marathon

  MARATHON

  Stad met veel historie Vind jouw last minute

  Last minute Mati

  MATI

  Kleinschalige badplaats met schitterende baai Vind jouw last minute

  Waarom de Atheense Rivièra?

  De Atheense Rivièra is een prachtige kuststreek vlakbij de hoofdstad Athene. Je vindt er schitterende stranden met azuurblauw water, adembenemende natuur en wisselende landschappen. Het is een rustige streek, waar vooral de Grieken zelf hun vakantie vieren. Perfect dus om jezelf te onderdompelen in de Griekse cultuur! Wil jij nu zelf de Atheense Rivièra ontdekken? Boek dan nu een last minute naar de Atheense Rivièra bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)