Last minute Aegina

  Ben je op zoek naar een zonovergoten vakantie op authenthiek Aegina?

  Aegina is een eiland voor de kust van Athene. Het is een onontdekte bestemming door de Nederlandse toerist, maar de Grieken genieten hier al jaren van een heerlijke vakantie. Op het eiland vind je dan ook veel authenthieke dorpen waar je de echte Griekse cultuur kunt proeven. Souvala is een typisch Grieks dorpje waar je goed kunt windsurfen. Aegina-stad is de hoofdstad van Aegina. Je vindt hier een schilderachtige haven en gezellige restaurants.

  Aegina is goed te bereiken vanuit het vasteland per veerboot. Eenmaal aangekomen vind je er prachtige stranden, traditionele dorpjes en een veelzijdig landschap. Aegina kent een rijke geschiedenis en dit is goed terug te zien in de cultuur. Er zijn indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals tempel en ruïnes.

  Bekijk alle last minutes Aegina
  Last minute Souvala

  Souvala

  Knus Grieks dorp met prachtig strand Vind jouw last minute

  Last minute Aegina-stad

  Aegina-stad

  Hoofdstad van Aegina Vind jouw last minute

  Waarom Aegina?

  Authenticiteit, onontdekt, prachtige dorpjes en schitterende stranden. Aegina heeft het allemaal! Je vindt op het eiland dan ook veel rust, zodat je zeker ontspannen terugkomt van je vakantie! Wil je nu zelf Aegina ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Aegina bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina:

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)