Last minute Naxos Victoriano

  Ben jij op zoek naar een zonovergoten vakantie op Naxos?

  Naxos is het grootste én het groenste eiland van de Cycladen. Je vindt er een prachtig berglandschap met groene valleien en authenthieke dorpjes. Agios Prokopios is een populaire plaats op Naxos. Je vindt hier een heerlijk zandstrand van ruim 2 kilometer lang en gezellige strandtentjes!

  Naxos is ook een perfecte bestemming om eilanden als Mykonos, Paxos en Santorini te bezoeken. Wist je dat je bij Sunweb ook deze eilanden kunt combineren en door te eilandhoppen Zo kun jij alle schoonheid van Naxos bewonderen, maar ook de buureilanden bekijken. De Cycladen zijn namelijk prachtig!

  Bekijk alle last minutes Naxos
  Last minute Agios Prokopios

  Agios Prokopios

  Gezellige badplaats met lang zandstrand Vind jouw last minute

  Last minute Stelida

  Stelida

  Paradijs voor rustzoekers Vind jouw last minute

  Waarom Naxos?

  Naxos is een prachtig eiland en behoort tot de Cycladen. Eindeloze zandstranden, hoge bergen en overal prachtige natuur. Het is daarnaast ook het groenste eiland van de Cycladen! Wil je Naxos nu zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Naxos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)