Last minute Poros

  Ben je toe aan een last minute op Poros om helemaal tot rust te komen?

  Poros is een klein eiland in de Saronische Golf waar je compleet tot rust komt. Op het eiland vind je veel natuur, van olijfbomen tot citroenbomen en stijle rotsen. Poros bestaat uit twee eilanden: Sferia & Kalavria. Poros-stad is een traditionele havenstad waar je een prachtig uitzicht hebt op de zee. Het is tegen de heuvels aangebouwd en ligt voor de ene helft op Sferia, en de andere helft op Kalavria.

  Askeli is een pittoreske bestemming waar je een lang zandstrand vindt. Met een watertaxi ben je binnen een mum van tijd in Poros-stad. In Askeli vind je gezellige tavernes en restaurants. Op Poros vind je ook mooie stranden!

  Bekijk alle last minutes naar Poros
  Last minute Poros-stad

  Poros-stad

  Levendige stad met gezellige tavernes Vind jouw last minute

  Last minute Askeli

  Askeli

  Leuke badplaats met mooi zandstrand Vind jouw last minute

  Waarom Poros?

  In Poros vind je pittoreske plaatsen, mooie zandstranden en gezellige tavernes. Je hebt echt het idee dat je onderdeel bent van de Griekse cultuur! Wil je nu zelf Poros ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Poros bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina:

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)