Last minute Peloponnesos

  Ben je op zoek naar een last minute naar zonovergoten Peloponnesos?

  Peloponnesos is een bijzonder schiereiland van Griekenland. Het is een onontdekte bestemming, waardoor je hier veel Grieken zult tegenkomen die hun vakantie op Peloponnesos vieren. Je vindt er veel historische bezienswaardigheden uit de Griekse Tijd en prachtige stranden Stoupa is een populaire badplaats waar je een gemoedelijke sfeer proeft. Chrani is een authentiek vakantiedorpje, waar de Grieken graag zelf tijdens hun vakantie verblijven.

  Peloponnesos heeft een prachtige natuur, waanzinnige lagunes en brede zandstranden. De stranden van Peloponnesos zijn zelf een aantal keer uitgeroepen tot een van de mooiste stranden! Een bezoekje aan Voidokilia Beach en Simos Beach kan niet ontbreken tijdens je vakantie. Het water kleurt hier alle tinten groen en blauw, en het is hier ook nog eens lekker rustig!

  Bekijk alle last minutes naar Peloponnesos
  Last minute Stoupa

  STOUPA

  Gezellige badplaats met veel tavernes Vind jouw last minute

  Last minute Chrani

  CHRANI

  Authenthiek vakantiedorpje Vind jouw last minute

  Last minute Kalamata

  KALAMATA

  Hoofdstad van de regio Vind jouw last minute

  Waarom Peloponnesos?

  Peloponnesos is een prachtige streek als je van zon, zee en cultuur houdt. Je vindt hier nog veel overblijfselen uit de oude tijd, maar je kunt er ook heerlijk vertoeven op een van de prachtige stranden. Wil je zelf de Peloponnesos ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Peloponnesos en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina: //zon.sunweb.nl/lastminutes

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)