Last minute Rhodos

  Zin in een combinatie van cultuur, historie en strand?

  In de Egeïsche Zee is het eiland Rhodos te vinden. Een last minute naar Rhodos is absoluut de moeite waard. Het Griekse eiland heeft een rijke geschiedenis en veel goed bewaard gebleven monumenten. Niet voor niets is dit eiland door UNESCO uitgeroepen tot wereldmonument van cultuur-erfenis.

  Rhodos straalt een traditionele en unieke sfeer uit en de hoofdstad Rhodos-stad deelt deze sfeer. Bezoek eens het oude en nieuwe gedeelte van het centrum, de prachtige haven of het grote paleis. Rhodos heeft net als Corfu en Zakynthos ook bijzondere uitgestrekte stranden. Rhodos beschikt over de meeste zonuren van alle Griekse eilanden en is daarom ook uiterst geschikt voor een heerlijke zonvakantie voor jong en oud. Het is niet voor niets dat veel toeristen graag vakantie vieren op dit bijzondere eiland.

  Bekijk alle last minutes Rhodos

  Waarom Rhodos?

  Kos heeft mooie plekken die zeker de moeite waard zijn. Aan de oostkant van het eiland ligt Kos-Stad. De hoofdstad heeft een prachtige haven en mooie terrassen. Daarnaast bezit Kos ook over het romantische bergdorpje Zia. Sommige restaurants hebben een dakterras, waar je kunt genieten van een schitterende zonsondergang. Een last minute naar Kos is helemaal het einde!
  Kan je geen genoeg krijgen van Griekenland en wil je meer bestemmingen bekijken? Klik dan hier voor meer last minutes naar de Griekse zon.

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)