Last minute Paros

  Ontdek het pittoreske Paros!

  Paros is een Grieks eiland wat behoort tot de Cycladen. De afgelopen jaren is Paros steeds bekender geworden, en is het ook een geliefd eiland onder de eilandhoppers. De hoofdstad van Paros is Parikia, en is een prima uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Je vindt er witgekalkte huizen met gekleurde ramen en deuren, en prachtige gebouwen. Ook kan je hier genieten van Griekse specialiteiten in één van de vele restaurants.

  Over het hele eiland verspreid vind je mooie stranden, behalve in het noordwesten waar het bergachtig is. Doordat het eiland niet zo groot is, kun je gemakkelijk alles bekijken en ben je zo aan de andere kant. Een bezoek aan het pittoreske stadje Naoussa kan niet ontbreken! Bezoek dan ook het bekende strand Kolimbithres, waar je een wit strand en een azuurblauwe zee aantreft!

  Bekijk alle last minutes Paros
  Last minute Kos

  Parikia

  Hoofdstad van Paros met gezellige tavernes Vind jouw last minute

  Waarom Paros?

  Eindeloze zandstranden, gezellige tavernes en prachtige historische bezienswaardigheden. Daarnaast ben je binnen een mum van tijd op verschillende leuke strandjes en kan je genieten van de Griekse zon. Paros heeft alle ingrediënten om een fijne vakantie te beleven! Wil je Paros nu zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Paros bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)