Last minute Kreta

  Zin om last minute veelzijdig en zonnig Kreta te ontdekken?

  Midden in de Egeïsche Zee ligt het grootste eiland van Griekenland, het geliefde Kreta. Als je een last minute naar Kreta boekt staat veelzijdigheid centraal. In het noorden zijn veel grote en gezellige badplaatsen te vinden die druk bezocht worden door vakantiegangers, zoals Chersonissos en Ageos Nikolaos.

  Met prachtige stranden, leuke winkeltjes en een overvloed aan eet- en drinkgelegenheden hoef je de plek niet te verlaten als je dat niet wilt. Voor mensen die houden van rust is Kreta ook een heerlijke plek. Denk bijvoorbeeld aan een van de pittoreske vissersdorpjes Sissi of Analipsis, met prachtige uitzichten en een schitterende omgeving. Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op. Kreta beschikt over een bergachtig landschap en een wonderschone natuur waar je ogen tekort komt. Dat klinkt niet verkeerd toch? Boek daarom snel jouw last minute naar Kreta.

  Bekijk alle last minutes Kreta

  Waarom last minute Kreta?

  Net als de Griekse eilanden Kos en Rhodos bezit Kreta over een aantal bijzondere pareltjes. Zo is er de Samariakloof, de smalste kloof ter wereld, die in ongeveer 16 km te bewandelen is. In het noordoosten van Kreta bevindt zich Vai beach. Dit mooie strand met beschermde palmbomen dankt zijn roem aan de Bounty commercial die daar eind jaren 70 is opgenomen. Op zoek naar andere Griekse bestemmingen? Neem dan eens een kijkje op onze Griekse last minute pagina.

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)