maandag 16 december, 8 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 83 beoordelingen voor Appartementen Carihuela Park en Palace. ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    7,7
    Maaltijden
    7,7
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,4
    Prijs/kwaliteit
    7,7
    Ligging
    8,7
    Personeel
    7,6
    Zwembad
    7,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super super super verblijf volgend jaar weer !!’
    3. Door:
      Simone en Agnes
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super mooi appartement !! Fantastische ligging en zelfs een wasmachine !! Top !!
    4. Door:
      Fam Tulp
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Na een aantal jaren niet te zijn geweest (2016) waren we blij verrast. Van buiten ziet het er netjes uit (2016 waren ze aan het renoveren) en van binnen was ons appartement top. Een koel/vrieskast, voldoende kookmiddelen, goede bedden (niet doorgelegen) en zelfs een wasautomaat. Dit maal was er geen echte receptie maar een beheerder, Henk. Puike gozer, behulpzaam, mee denkend, een prettig mens in de omgang.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      het verblijf was prima het is jammer dat het me te duur word
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      8,0
      Mijn kennisje (81) en ik (74) hebben weer een super tijd gehad van 28 september tot 5 oktober. ! We komen hier al ruim 25 jaar ! Carihuela Park was mooi gerenoveerd. Wasmachine, koel- en vrieskastje aanwezig, voldoende badhanddoeken en badlakens en een makkelijk `start-setje ` met afwasmiddel etc. Het enige minpunt vind ik de hekken om de zwembaden. Erg jammer !! Ligging perfect, vlakbij de gezellige Boulevard. Als we gezond blijven komen we zeker terug !!
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      de ligging was goed je bent zo op het strand en op de boulevard binnen 5 minuten de studio zag er goed uit zoals bed, keuken, badkamer alleen de hal is aan een renovatie toe het stucwerk liet overal los een deel had een stenen vloer en liep over in een stuk vies tapijt er was een mooi zwembad en in de avond was het rustig verder hebben wij erg genoten op Carihuela Park/Palace dat was van 13-08 t/m 22-08-2019 we komen zeer zeker weer terug
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      3,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij hebben in het algemeen een fijne vakantie gehad in Carihuela park, wat wel jammer was dat wij geen Wifi konden krijgen in ons kamer wat wel was vermeld ( tegen betaling) maar dat konden ze niet na komen. Onze kamer stonk erg naar rook, geen kamer die geschikt was voor niet rokers dus!!!! Ik die daar zat met mijn 2 nog jonge dochters hebben daar ook erg veel last van. als je de airco aanzetten kwam de tabak lucht je te gemoed.
    9. Door:
      Van der Wal
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij vonden het als gezin met 3 kinderen een super appartement met een wasmachine wat erg fijn is en het complex ook mooi ruim opgezet , leuke bar en vriendelijk personeel. Een mooi kinderbad voor de kleintjes zodat ze er in kunnen staan! En de hekken om het zwembad vonden wij heel veilig en er zit ook de hele dag iemand bij het diepe bad die oplet. Wij zouden hier wel weer terug komen,ook omdat de ligging super is ,2 straten lopen en je bent op het strand,top vakantie !
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,8
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Bij late aankomst zat er niemand achter de receptie. Dit kwam misschien ook doordat ik een dag later aankwam door een geannuleerde vlucht. Even gebeld en toen werd ik al snel geholpen. Vriendelijke mensen. De studio waar ik verbleef kon wat mij betreft schoner (badkamer, keuken en afstandsbediening). Veel handdoeken aanwezig die ook nog een keer verschoond werden. Erg prettig. Ook fijn dat er twee theedoeken en een `startpakketje` (schuursponsje, afwasmiddel en vaatdoekje) aanwezig waren. Voor het zwembad heb je een chip nodig, die je kunt ophalen bij de receptie (€10,- borg). Dit ter voorkoming dat ongenodigde gasten gebruik maken van het zwembad. De ligbedden bij het zwembad kun je huren voor €3,-. Dat vond ik jammer. Het complex is omheind door grote hekken. Ongenodigde gasten kunnen dus niet zomaar naar binnen. Ik voelde mij hierdoor wel veilig. Ik heb een prima verblijf gehad en misschien dat ik nog wel eens terugkom.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Complimenten weer voor de beheerder, zeer behulpzaam en vriendelijk zoals andere jaren. Chapeau.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,9
      Kamer
      2,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hadden een oude kamer, waarbij de airco kapot was. Was gelegen in een oud en vervallen complex. Zag er heel anders uit dan op de foto`s, studio was heel erg klein. Weinig kastruimte ook. Zwembaden waren wel top en ligging ook.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Is een prachtig complex,goede service en een prachtige tuin met zwembad en een goed restaurant.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)