Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Algemene beschrijving Ligging en omgeving Verzorging Kamertypes Faciliteiten Algemene beschrijving

  Algemeen

  Appartementen Carihuela Park is een populair complex onder de Nederlandse vakantiegangers en kun je vinden in de gezellige visserwijk Carihuela, in Torremolinos. Zowel het prachtige zandstrand als de gezellige boulevard liggen op steenworp afstand, dus voor lange stranddagen en zwoele zomeravonden ben je hier aan het juiste adres.

  Lekker zwemmen, een potje tennissen, met z’n allen volleyballen of toch tafeltennissen? Het kan hier allemaal. Je krijgt echt een vakantiegevoel wanneer je een boekje leest op het ligbedje, terwijl de kinderen in het kinderbad spelen. In de Mini Market kun je terecht voor Nederlandse producten.

  Het complex bestaat uit 5 gebouwen te weten:
  A. Carihuela Park; gebouw met 9 etages en 3 liften (na 25 treden), hoofdzakelijk met 3-kamer- en enkele 2-kamerappartementen. In dit gebouw bevindt zich de centrale receptie.
  B. Carihuela Palace; gebouw met 5 etages en geen lift met 1-kamer en enkele ruime 2-kamer appartementen.
  C. Carihuela Palace; gebouw met 1 etage en geen lift met uitsluitend 1-kamer appartementen (type bungalow).
  D. Carihuela Palace; gebouw met 2 etages en geen lift en uitsluitend 2-kamer appartementen gelegen bij het tweede zwembad.
  E. Gebouw waar zich de biljartzaal, een recreatiezaal met grootbeeld-TV en video, een restaurant, gezellige binnenbar en de tuinbar bevinden.

  Naar boven

  Verzorging

  Handig om te weten
  • Op dit moment vinden er renovatiewerkzaamheden plaats in Carihuela Park en Palace, het is nog onbekend wanneer dit klaar zal zijn
  • Dit appartement is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn in verband met hoogteverschillen
  • Een preferentie geeft géén garantie dat je in het hoofdgebouw terecht komt
  • Om bij het zwembad te komen dient men een chip te hebben. Deze is voor € 20,- borg te verkijgen bij de receptie.
  prijzen zien & boeken


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)