15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels)

  terug
  vrijdag 4 oktober, 15 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor 15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels) ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Fam Baens Bens
   Periode:
   juli 2017
   Gezelschap:
   Stel
   7,4
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Pandrosss op Paros is basic hotel op mooie locatie.ontbijt was goed evenals terras met prachtig zicht.Zwebad en ligbedden waren toe aan een grondige poetsbeurt.Op mykonos verbleven we in Aeolos ,goed gelegen en alles was er ok.In Santorini werden we in bleu sea geplaatst.Dit was een ramp! Begrijp niet dat Sunweb hier mensen plaatst.Volgende dag naar Alitana verhuist,zeer net en mooi hotel met een ontbijt zoals het hoorten prachtig zwembad.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)