15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels)

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor 15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels) ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   augustus 2019
   Gezelschap:
   Stel
   7,7
   Kamer
   8,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   In Paros zaten we in Aegeon. Na aankomst werden we verkast naar een complex 80 meter verderop aan de overkant van een drukke weg. Dat was wat omslachtig met ontbijt en als je even wilde zwemmen. Verder alles prima. Goede bedden en een standaard ontbijt. Aegeon ligt op 5 minuten lopen van de zee en een zeer gezellige boulevard. Op Mykonos zaten we in Giannoulaki, 5 minuten met de bus naar het strand en het centrum. We kwamen terecht in een mooie kamer zonder balkon met slechts 2 stoeltjes voor de deur, Nadat we daarover hebben geklaagd werden we ge-updated naar een prachtig 4-pesoonsappartement. Hier ook goede bedden en een prima ontbijt (pas op: glaasje ouzo aan het zeer mooie zwembad kost 10 euro!!). Pak vooral de bus (1.80 pp) en ga naar Anousa! Op Santorini werden we ondergebracht in Boutique Iris, gelegen aan aan rustig straatje, 2 minuten lopen naar zee en het toeristische centrum. Prima hotel, ook hier goede bedden, een fijn zwembad en een wat uitgebreider ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. We hebben een dagtocht (13 uur onderweg) bij het hotel geboekt. Zeer de moeite waard. Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad!
  2. Door:
   Fam Baens Bens
   Periode:
   juli 2017
   Gezelschap:
   Stel
   7,4
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Pandrosss op Paros is basic hotel op mooie locatie.ontbijt was goed evenals terras met prachtig zicht.Zwebad en ligbedden waren toe aan een grondige poetsbeurt.Op mykonos verbleven we in Aeolos ,goed gelegen en alles was er ok.In Santorini werden we in bleu sea geplaatst.Dit was een ramp! Begrijp niet dat Sunweb hier mensen plaatst.Volgende dag naar Alitana verhuist,zeer net en mooi hotel met een ontbijt zoals het hoorten prachtig zwembad.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)