15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels)

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  15 dgn Santorini-Mykonos-Paros (3* hotels)

  Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoek je drie eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoek je de eilanden Mykonos, Paros en Santorini. Je vaart van eiland naar eiland en op elk eiland word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht.

  Je vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zul je circa 2-5 nachten verblijven. Je bezoekt Santorini als laatste eiland zodat je op het eiland bent waar je weer met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijf je in 3 sterren hotels. Deze zijn, over het algemeen, eenvoudig maar netjes ingericht.

  Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt het reisschema bepaalt wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  De ferry tijden zijn niet van te voren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

  Lees verder

  • Bezoek 3 eilanden tijdens 1 vakantie
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek griekenland

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  20 August 2019
  "In Paros zaten we in Aegeon. Na aankomst werden we verkast naar een complex 80 meter verderop aan de overkant van een drukke weg. Dat was wat omslachtig met ontbijt en als je even wilde zwemmen. Verder alles prima. Goede bedden en een standaard ontbijt. Aegeon ligt op 5 minuten lopen van de zee en een zeer gezellige boulevard. Op Mykonos zaten we in Giannoulaki, 5 minuten met de bus naar het strand en het centrum. We kwamen terecht in een mooie kamer zonder balkon met slechts 2 stoeltjes voor de..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  12,5%
  Stel ouder dan 30 jaar
  75%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  12,5%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%
  /griekenland/santorini/eilandhoppen_cycladen/15_dgn_santorini-mykonos-paros_3_hotels.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6127609


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)