maandag 18 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 113 beoordelingen voor Appartementen Asterias Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,4
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,8
    Zwembad
    8,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Appartement klein beetje verouderd wel schoon behalve badkamer voegen en plafond . Vriendelijke medewerkers en gunstig gelegen. Mooi zwembad keurig onderhouden.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Super verblijf in Asterias Village, verrassend goed. Bij aankomst kregen we een gratis upgrade (van studio naar appartement). Het personeel is super vriendelijk en ze rennen en vliegen voor je. Ontbijt is super uitgebreid, veel keuze voor een kleine prijs! Kamers wat verouderd, maar je hebt alles wat je nodig hebt, de bedden zijn goed en de kamers worden 3x per week schoongemaakt (plus nieuwe handdoeken). Mooi uitzicht. Zwembad was heerlijk en je kunt lekker drankjes / lunch halen bij de poolbar. Coronamaatregelen worden in acht genomen, merkte je verder vrij weinig van. Koutouloufari bleek een super leuk stadje te zijn. Veel leuke restaurantjes, winkeltjes, goede sfeer! Zowel voor stellen, als voor families, maar ook vriendengroepen. Wel wat rustiger dan bijv. Cherso. Tegenover Asterias Village zit een supermarkt waar je terecht kunt voor boodschappen. Verder op loopafstand (+/- 15 min) naar Cherso waar je ook gezellig kunt eten, drinken en shoppen. Ook kun je daar naar het strand. Allemaal goed voor elkaar. Wel een steile heuvel af en steile heuvel op. Vonden wij persoonlijk niet erg, houden wel van een wandeling. Kortom: Asterias Village is zeker een aanrader!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Leuk appartementen complex. Alleen je moet goed ter been zijn en een goede conditie hebben😂 veel trappen lopen. Ligt tegen een berg aan dus als je naar het strand wil moet je de berg af lopen (1,9 km) en smiddags weer op, of een taxi nemen. Super vriendelijk peroneel
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,4
      Kamer
      4,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      7,0
      Erg donkere kamer. Een heel klein raampje en het stonk er ook enorm! Er zou een busje zijn om je naar het strand te brengen (best ver) maar pas bij aankomst werd het duidelijk dat het busje door de Corona niet reed. Daardoor helaas voor meer dan 100 euro aan extra kosten voor de taxi
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      6,0
      Asterias zou zich meer moeten houden aan de regels die zij hebben opgesteld voor het zwembad. Geen handdoeken leggen/bedjes reserveren, geen balspelen in het water, geen luchtbedden in het zwembad, geen kinderen onder de 12 jaar in de jacuzzi, geen eigen eten en drinken bij het zwembad. Al deze regels hangen bij het zwembad maar er wordt niet opgelet. Toen wij een melding gingen maken dat er handdoeken op bedjes lagen waarvan de mensen niet eens in het zwembad waren werd er alleen schouders opgehaald door de manager en er werd niks aan gedaan.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Prima appartement. Redelijk oud en een en ander lekt. Hele vieze geur in het appartement maar het zwembad en uitzicht maken alles goed. Personeel zeer vriendelijk. Hostess Sunweb was hele vakantie nergens te bekennen. Bij andere tour operators wel maar hier mag je het zelf uitzoeken. Gelukkig kom ik hier al jaren maar als je voor het eerst bent, even alles zelf uitzoeken
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ons verblijf was wederom geweldig....was voor ons de 5e keer dat we hier verbleven, en zal zeker niet de laatste keer geweest zijn. De ligging is geweldig, mooi uitzicht, en je loopt zo in een gezellig straatje met winkeltjes en restaurantjes.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Dit was voor ons het 6e jaar achter elkaar. Dit zegt al genoeg . Het voelt als ieder jaar thuiskomen.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij zijn voor de 3e keer hier geweest, dit zegt waarschijnlijk al veel over de locatie, voorzieningen, restaurant, assistentie van het receptiepersoneel, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het barpersoneel. De kamer werd prima schoongehouden (niet dat wij vervuilers zijn, integendeel, maar toch !), badkamer steeds schoongemaakt en om de paar dagen schone badhanddoeken. Het ontbijt was ruim voldoende verzorgd en afwisselend wat betreft enkele Griekse hapjes, alsmede het Engelse ontbijt. Voor ons voor herhaling vatbaar dus wellicht weer een van de volgende jaren boeken wij Asterias Village. Ook een wandeling naar naastliggende dorpjes is leuk, overal gezellige restaurantjes, geen opdringerige mensen maar heel gastvrij, vriendelijk en waar nodig behulpzaam. Het voelt voor ons altijd weer als `thuiskomen`.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het was een fijn verblijf. We zaten helemaal onderaan, dus we moesten wel erg veel trappen lopen. Het appartement zelf was fijn, de schoonmaak was goed. De douche was alleen ietwat te klein (vastgeplakt aan het douchegordijn). Het tuintje was beel fijn, genieg ruimte waar je even lekker kon zitten. Het personeel was erg vriendelijk en het eten was lekker. Het ontbijt was ook goed en redelijk gevarieerd, er waren alleen te weinig tafels voor iedereen om te zitten. Sommige mensen moesten een tijd wachten voor een plekje. De ligging was heel goed Koutouloufari is een gezellig dorpje, vooral `s avonds. Binnen 5 minuten zit je met de taxi of met de gratis shuttlebus van het hotel in Chersonissos.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      wij hebben een geweldige vakantie gehad!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Appartementen Asterias Village is een mooi appartementen complex. Wij hadden een 4 persoons- appartement voor 2 personen. Balkon voor 4 pers. is veel te klein. Helaas geen verduisterings gordijnen. Schoonmaak prima ,elke dag frisse handdoeken. Omgevingsgeluiden als het schuiven van stoelen op de stenen vloer en gebruik toilet zijn hoorbaar, maar het is vakantie dus daar klagen we niet over. Als je vrij ver naar beneden zit maakt de haan je om 05.00 uur wakker, tevens probeert zijn schorre maatje het ook. De ligging is prachtig ,midden in Koutouloufari,het echte Griekse vakantie gevoel omarmd je direct Het traplopen went helaas nooit.... Wij hebben een fijn en mooi verblijf gehad op Asterias
    15. Door:
      Ramon
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi en net onderhouden studio`s en appartementen. Leuke locatie en direct nabij winkels en restaurants. Chersonisos op loopafstand. Ook rijd er 3 keer per dag een gratis shuttlebusje vanuit het complex naar Chersonisos. Oud-Chersonisos (orgineel dorpje) ook op loopafstand op dezelfde hoogte als Koutouloufari. Dit scheelt dus klimmen. Personeel staat dag en nacht voor je klaar. Ook het zwenbad gedeelte is groot, schoon en gezellig.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)