dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 8 beoordelingen voor Anna's House & Sunday Beach ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    8,3
    Maaltijden
    6,7
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,4
    Ligging
    7,3
    Personeel
    9,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Moderne en schone accomodatie. Mooi zwembad met voldoende bedjes. Vriendelijk personeel. Nabijgelegen strandje is heerlijk.
    2. Door:
      Richard
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Anna`s House heeft inmiddels 4 locaties, en Sunday Beach 1 locatie (villa`s). Bij het hoofdgebouw ligt een mooi zwembad en kan je lekkere drankjes bestellen aan de bar. Het ontbijtbuffet word ook in het hoofdgebouw genuttigd en dat is zeer uitgebreid. Als ze ook nog verse jus d orange hadden, had ik een 10 voor het ontbijt gegeven! Vers brood, choco en gewone croissantjes, wafels, vers gebakken eitjes en omeletten, griekse en aardbeienyoghurt, cruesli, veel vers fruit, uiteraard koffie en sapjes, kaas, worst en verse jam. Je kan zelfs een griekse salade samenstellen! Bij de villa`s zijn kleinere zwembaden, en bij de locatie waar wij ons appartement hadden (andere kant van de weg,5 min. lopen richting stadje) is ook een kleiner zwembad. Jammer alleen dat er op die locatie niks te eten of te drinken is. Een drankenautomaat zou zeer wenselijk zijn. In het stadje hebben ze tevens een gloednieuw gebouw neergezet, maar zonder zwembad. Hier moesten wij de eerste dag verblijven, omdat ze de volgende dag pas op de andere locaties plek hadden. Dat was toch een minpuntje. Er reed wel een electrokarretje heen en weer als extra service. Ander minpuntjes zijn slechte wifi en bijna alleen maar duitse tv zenders en geen nederlandse. Slotconclusie: Mooi appartementencomplex met mooie luxe kamers en super ontbijt, maar al die verschillende locaties zonder mogelijkheden voor een drankje, en daardoor het constant schuiven met mensen, is best een minpunt. Zoveel mogelijk appartementen willen hebben is prima, maar zorg wel zoveel mogelijk voor dezelde faciliteiten op alle locaties. Dan hoef je ook niet zoveel met mensen te schuiven van A naar B locaties!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie gehad bij Anna`s House. Wij zaten in een 2-kamer appartement die uitkeek op het zwembad bij het hoofdgebouw. De afstand naar zowel het strand en het super gezellige dorpje van Georgiopolis was goed te belopen (ongeveer 5 minuutjes). In het dorpje zijn heel veel mogelijkheden om heerlijk Grieks te eten. Je krijgt echt het Kretaanse gevoel wat je wilt op vakantie! Bij Anna`s House kan je ontbijt en lunch krijgen, echter geen diner. De poolbar is voorzien van veel verschillende drankjes die je achteraf kunt betalen. Als je wilt serveren ze dit ook bij je ligbedje aan het zwembad. Al met al hebben we niks aan te merken op ons heerlijke verblijf en raden het iedereen aan om lekker een weekje Anna`s House te bezoeken!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke appartementen op een goede locatie. Het is een kleinschalig complex, waardoor het lekker rustig is. Toen wij gingen (begin juni) lagen we altijd maar met max. 6 mensen bij het zwembad. Alle appartementen (behalve de villa`s) zijn onlangs gerenoveerd. Ontbijt is niet heel uitgebreid, maar wel goed. Je kunt goedkoper in Georgioupolis ontbijten, maar dan moet je wel 5 a 10 minuten lopen, dat vonden wij niet praktisch voor ontbijt. Je hebt in dit dorpje overigens ook genoeg restaurants waar je `s avonds lekker kunt eten voor een goede prijs (voor 30 euro ben je klaar voor 2 personen). Aanraders: Vasilikos en Taverna Babis. Ook het strand ligt op 5 a 10 minuten lopen. Een prachtig zandstrand met genoeg faciliteiten. Je kunt een auto huren via Sunweb. Goed geregeld (24u all risk verzekerd), maar let wel op met vol tanken. Je moet hem vaak half vol bijv. terug leveren en de vlotter werkte bij ons niet goed. Reken dus goed uit van te voren hoe zuinig de auto rijdt, hoeveel km`s je rijdt en hoeveel je dus moet tanken en vertrouw niet op het peiltje. Overall dus een top vakantie gehad op een super locatie! Aanrader!
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Er zijn 4 locaties, in dezelfde straat, werden door de bus ergens gedropt, waar niet de receptie was.... (niet goed geregeld dus) Na een tijd wachten, vanwege de incheck om 14.00uur, kregen wij te horen, dat we voor 1 nacht naar een hotel aan het strand gingen. Er was iets mis met de elektriciteit van het appartement, wat we geboekt hadden. Het verblijf in het hotel was geweldig en gaf ons de gelegenheid gelijk het plaatsje te leren kennen. We hebben een fiets gehuurd (4 euro per dag) voor een week, omdat de appartementen toch wel een eindje uit het centrum liggen. De volgende ochtend werden we weer opgehaald en gingen naar een groter appartement, dan geboekt! (helemaal prima dus) Bij de receptie staan ze open voor allerlei vragen en doen hun best, om het iedereen naar hun zin te maken. De schoonmaak is prima, schone lakens en handdoeken bijna iedere dag en het ontbijt voortreffelijk! (aanrader) Een föhn kun je lenen tegen borg (10 euro). Er zijn niet veel keuken attributen, maar als je erom vraagt, kun je dingen lenen. Stoelen met parasol huurden we aan het eind van de boulevard, waar het strand wat breder is (7 euro per dag) Een auto huren voor een dag is ook een aanrader, om een stukje van het eiland te zien. We hebben een heerlijke week gehad, met erg hoge temperaturen en gelukkig wel wind!!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Drie appartement gebouwen gelegen op ca. 500 meter van elkaar . Wij zaten in het gebouw het verst van de receptie op ca. 200 meter van het gezellige Georgioupouli. Mooi schoon ruim appartement , op de 2e verdieping . Ons balkon was wat aan de kleine kant., je kon er net met 2 personen opzitten. De inventaris was minimaal dus zelf koken is geen optie. Handdoeken wissel mag vaker dan om de 3 dagen.
    7. Door:
      Moyah
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Appartementen zijn verdeeld over 4 complexen. Wij hadden 2 kamer app. superieur. Modern ingericht. Fijne bedden, moderne ruime badkamer, ruim balkon. Kleine keuken, ruime koelkast. In woonkamer was een bedbank. Lag prima. Wifi buiten op complex en balkon is goed, binnen in appartement matig. Schuifdeur balkon en ramen voorzien van horren. Luxe! Bij 3 complexen zijn zwembaden. Het grootste (op de meeste foto's te zien bij sunweb-site) is bij het hoofdcomplex. Andere baden zijn kleiner. Complex dichtst bij centrum is ongeveer 5 minuten lopen naar centrum en strand. Leuk centrum, niet heel erg toeristisch, wel genoeg te doen. Heerlijke zee, zandstranden. Fijne appartementen op leuke locatie. Aanrader!
    8. Door:
      Dyon
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Hartstikke netjes verblijf. Aan een weg zonder voetpad als je naar het dorpje wil lopen. Dit is 's avonds donker, en je moet zelf goed uit kijken (tegen het verkeer in lopen).. appartementen zijn perfect, heerlijke bedden en een top badkamer!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)