vrijdag 9 oktober, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Hotel Theophano Imperial Palace ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   juni 2019
   Gezelschap:
   Vrienden
   7,7
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Het is mooi opgezet. Je hoeft, zoals bij veel hotels in dit gebied wel het geval is, geen steile weg af. Je zit direct aan de zee met kiezel/stenen stand. Het behoort tot de 3 G-hotels. Het is de kleinste van de 3, maar in het hoogseizoen zal je daar weinig van merken. Het hotel loopt letterlijk over in de middelste van de 3. Je maakt gebruik van de gezamenlijke tuin. Het voordeel is dat je ook gebruik kan maken van de faciliteiten van Athos palace. Ondanks dat er kamers met privé zwembad zijn, komen die mensen ook naar het `openbare` zwembad. De gegevens van sunweb kloppen niet volledig. Het binnenbad is alleen in de wintermaanden geopend en bevindt zich in het Athos hotel. De middernacht snack was er begin juni niet. Bedjes werden `s morgens vroeg geclaimd en daar werd niets aan gedaan. In grote lijnen is het personeel (en de bevolking) vriendelijk. Het Engels bleef wel wat beperkt, waarschijnlijk kom je verder met Duits. Het eten is prima. Een paar vaste aspecten, voor de rest wisselt het af. Het was vaak wel erg zout. Het brood, wat je ook kiest, is heerlijk. Het drinken valt tegen. De frisdrank is waterig en heeft een nasmaak door het type water dat gebruikt wordt. Er is niet heel veel keuze in sterkere drank en likeuren. Het is jammer dat je vanuit Nederland niet de kamers met privé zwembad kan boeken, dat hadden wij zeker gedaan. Die kamers zijn voor een grotere groep. Op de foto`s zie je een gebouw met 2 zwembaden er voor, dit is privéterrein. Wederom om apart te boeken. Het hotel zelf is geen 5 sterren waard, de privé baden maken het 5 sterren. Er wordt elke dag schoongemaakt en is in grote lijnen goed. Toen wij er waren was het warm en stond er amper wind. Zelfs aan zee was de wind (en golven) niet aanwezig. Een auto huren is aan te raden. Wat ons tegen viel was dat er voor ons geen bijeenkomst was en je sunweb moest bellen of app`en voor contact. Zelfs vertrektijd moest je achteraan.
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   mei 2019
   Gezelschap:
   Anders
   6,1
   Kamer
   6,0
   Ligging
   6,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   4,0
   Personeel
   6,0
   Prijs/kwaliteit
   6,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Kamers gedateerd.1 vd 2 receptionistes wilde moeite doen, ander niet.Noteren klacht maar doen er niets mee (kapot wc-slot in lounge en ze moesten wachten op het slot. Na 11 dgn was ie er nog niet), foutieve ophaaltijd gekregen vd excursie. Voldoende ligbedden, schoon zwembad. Veel Oostblokkers en Duitsers. Eten wel ok, soms lauw, soms verrassend goed, enorm saladebuffet voor de liefhebber. All incl. is eigenlijk volpension, alleen cake en ijs tussendoor, wij hebben geen andere snacks gezien.Weinig te doen in hotel (komt pas in juni op gang hoorden we).Kiezelstrand en stenen in zee dus waterschoentjes zijn handig.Rustig gelegen maar qua eten, kamers en faciliteiten zeker geen 5* hotel.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)