Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt naar Thessaloniki. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur en 50 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb. 

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:

  Nea Moudania - ongeveer 45 minuten

  Nea Potidea - ongeveer 60 minuten

  Kriopigi, Psakoudia en Sani Beach - ongeveer 75 minuten

  Kalithea en Metamorfosi - ongeveer 85 minuten

  Hanioti en Nikiti - ongeveer 90 minuten

  Gerakini - ongeveer 60 minuten

  Pefkohori en Paliouri - ongeveer 115 minuten

  Neos Marmaras - ongeveer 130 minuten

  Vanaf Thessaloniki vertrekt een transferbus naar het splitsingspunt boven het schiereiland Kassandra. Hier splitst de transfer zich op, één bus zal doorrijden naar de plaatsen op Kassandra en de tweede bus rijdt naar de plaatsen op Sithonia.
   

   

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
   

   

  E-tickets
  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

   

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar dereisinformatie op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)