Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt van Amsterdam naar Paphos of Larnaca. Deze vlucht duurt ongeveer 4 uur en 10 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken.

  De transfer vanuit Paphos
  Paphos - ongeveer 30 minuten
  Polis ongeveer - 60 minuten.
  Latchi - ongeveer 90 minuten
  Miliou - ongeveer 45 minuten
  Limassol - ongeveer 60 minuten
  Larnaca - ongeveer 105 minuten
  Ayia Napa - ongeveer 2,5 uur
  Protaras - ongeveer 2,5 uur

  Transfer vanuit Larnaca
  Limassol - ongeveer 45 minuten
  Ayia Napa - ongeveer 50 minuten
  Protaras - ongeveer 60 minuten
  Paphos - ongeveer 105 minuten
  Miliou - ongeveer 2,5 uur
  Polis - ongeveer 2 uur en 3 kwartier
  Lachi - ongeveer 2 uur en 3 kwartier

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets
  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)