do 07 mei 2020 -  8 dagen -  met 4 personen -  Logies en ontbijt
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 28 beoordelingen voor Aparthotel Myro - Androu ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    7,8
    Vakantie algemeen
    8,5
    Overige faciliteiten
    8,2
    Prijs/kwaliteit
    8,4
    Ligging
    8,5
    Personeel
    8,5
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vrliendelijk personeel Schoon appartement Mooie lokatie
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verblijf, goede service en vriendelijk personeel
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      wat een geweldig appartement en een geweldige ligging. wij hebben echt genoten van ons verblijf. de plaats zelf niet heel druk maar je zat zo met de taxi in protaras zelf waar je je prima kon vermaken met zijn velen restaurantjes en winkels. wij hebben in één woord en top vakantie gehad.
    5. Door:
      P. Hillebrand
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk verblijf. Mooie ruime appartementen op een mooi complex. Heerlijk zwembad en je loopt zo het strand op. Neem je snorkel mee! Geweldige wateractiviteiten bij Bay Watch aan het strand. De `ring` is een aanrader, ook jetski, kano, waterfiets en parasailing mogelijk. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Van de overige maaltijden hebben wij geen gebruik gemaakt maar wat ik ervan gezien heb zag er goed uit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Probeer zeker een Slushed Ice aan het zwembad. Heerlijk verkoelend. Appartementen zijn brandschoon. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat de slaapbank niet geschikt is voor volwassenen (te hard). Verder vond ik de locatie top. Voldoende restaurants, supermarkten etc. Het ligt een paar kilometer buiten het centrum van Protaras, maar daar wil je echt niet zitten. Daar is het heel massaal en druk. Met de bus, die op 5 minuten lopen stopt, ben je voor 1,50 euro in het centrum. Je kunt ook een prachtige wandeling naar het centrum maken. Ga bij het Mexicaans restaurant Speedy Gonzales (aanrader!) naar links, de weg helemaal aflopen en aan het einde kom je aan de rechterkant op een promenade die helemaal langs de kust loopt naar het centrum van Protaras. Een boottrip is ook leuk om te doen. Dit kan achter de pier bij het complex of in Protaras. Wij hebben een fantastische tijd gehad.
    6. Door:
      Johan Tol
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer ruim appartement, grote huiskamer en ruime slaapkamer met goede bedden en veel kastruimte, beide kamers voorzien van airco. Klein keukentje met fornuisje, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Gratis Wifi, maar van matige kwaliteit. De appartementblokken zijn 1 appartement diep waardoor alle appartementen zwembadzicht (begane grond) of zeezicht hebben. 3x per week schone handdoeken. Het ontbijt is goed, maar elke dag hetzelfde en zeer beperkt in broodkeuze. Het zwembad was prima met voldoende ligbedden en parasols, en bovendien het strand vlakbij het zwembad. Er zijn voldoende restaurants binnen 15 minuten loopafstand, of anders ongeveer 35 minuten lopen naar het veel drukkere/levendigere Protaras. Het complex heeft 3 sterren en dat maken ze meer dan waar. Boven verwachting.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed en netjes onderhouden! Vriendelijk personeel.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super vakantie gehad, 2 volwassenen, prachtige kamer, ruim, goeie airco, uitzicht op zee met ruim balkon, strandbedjes en parasol kosten 2,50 per stuk,ontbijt ook prima, stadje op zich erg rustig, dus voor lekker door de winkelstraatjes slenteren moet je hier niet zijn, Wij hebben op onze accommodatie niets aan te merken, echter op SUNWEB zelf wel, deze heeft ons totaal niet begeleid op de manier die we gewend zijn, bij terug keer op het vliegveld niet eens iemand gezien van SUNWEB, echt niet ok. Als dit ons eerste keer was met de organisatie sunweb, was het ook zeker onze laatste geweest, maar wij weten dat het ook heel anders kan bij Sunweb.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie appartementen. Schoon, rustig. Je staat direct aan het strand. Vriendelijk personeel. Prima eten als je niet van teveel luxe houdt.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie ruime appartementen , ontbijt was elke morgen uitgebreid. Alles was schoon en netjes onderhouden 1 min punt: er werden nogal veel feestjes gegeven vanuit het hotel ernaast wat erg hard was en storend. Op balkon kon je elkaar soms niet verstaan. Dit duurde soms van `s middags tot in de avond. Op een gegeven moment heb je het wel gehad met dat lawaai. In blok D was dat erg hard te horen. Hierover gebeld, maar de receptie kan daar weinig aan doen het was zo zeiden ze. Veel is er niet te doen in het centrum, een paar souvenierwinkels/supermarkten en eet tentjes. Op het complex elke avond voor 14 euro een 3 gangen maaltijd met een ander thema. Jammer dat we niet bijgeboekt hadden voor 11 euro. De ene dag een dagmenu, andere dag lopendbuffet.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Kamers waren op zich netjes en schoon. Kamers werden elke dag schoongemaakt, maar handdoeken niet elke dag verwisseld. Stond wel aangegeven dat je de handdoeken op de grond moest leggen, maar zelfs als wij ze lieten hangen, dan werd het de ene keer wel en de andere keer niet vervangen. Op zich prima locatie, wel ver van het levendige centrum om te lopen, dus je bent afhankelijk van bus of auto. Hotel ligt vlak bij een baai, wat prima is, maar wel veel grote keien in het water. Het personeel was aardig, maar niet allemaal even persoonlijk. Staat bekend als familiehotel, maar niet iedereen werd zo behandeld. Ruime keuze bij het ontbijt buffet, maar veel van hetzelfde en het meeste smakeloos. Al met al niet rampzalig, maar ik zou de volgende keer een andere vakantiebestemming kiezen.
    12. Door:
      Lianne Visser
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastische tijd gehad met mijn gezin (2 baby’s). Keurige kamer, campingbedjes stonden opgemaakt klaar. Het personeel is bijzonder vriendelijk: bij de receptie, het restaurant, in de tuin, de schoonmakers etc. Ook onderling lijkt er een hele goede sfeer te zijn. Het eten (half pension) was ook erg divers en goed. De tuin ziet er mooi uit en gewoon ideaal dat alles (strand, zwembad, supermarktjes en restaurants) lekker dichtbij zit. Echt een aanrader!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      9,0
      Mooi appartement zeer ruim, veel kastruimte en goede bedden, ruim balkon met zeezicht, vriendelijk personeel en goed eten. Het was er zeer schoon, wij kregen elke dag schone handdoeken, er is geen handdoek service , dus zelf je badlakens meenemen voor het strand. Wij hadden logies/ontbijt, was goed te doen ,veel restaurants op loop afstand. Wij komen zeker nog eens terug.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Erg gastvrij en vriendelijk personeel. Schitterend uitzicht, mooie, schone appartementen. Goed restaurant, ontbijt is prima.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuk en fijn appartement met prachtig uitzicht en een heerlijk zandstrand voor de deur. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij zaten op basis van half-pension en dat is ons goed bevallen. Elke avond een ander buffet met voorop keuze. Enig minpuntje vonden wij dat het naastgelegen complex bij hun aquafitness `s ochtends de muziek zo hard draaide dat het bij ons de rust verstoorde. Ook hadden zij twee keer tijdens ons 11-daagse verblijf een bruiloft `s avonds, waarbij de muziek ook zeer hinderlijk was.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)