zaterdag 9 oktober, 8 dagen, 6 personen, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Appartementen Alenz Suite ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  7,4
  Kamer
  7,7
  Maaltijden
  6,2
  Vakantie algemeen
  7,6
  Overige faciliteiten
  7,7
  Prijs/kwaliteit
  7,2
  Ligging
  7,7
  Personeel
  7,7
  1. Door:
   Tony Poppelaars
   Periode:
   augustus 2019
   Gezelschap:
   Stel
   8,4
   Kamer
   10,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   6,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Wij zijn al in veel resorts geweest in marmaris ,maar dit is wel het beste tot nu toe.Het comfort,service, vriendelijkheid ,taxi voor de deur,was allemaal uitstekend. Het enige wat ons irriteerde was de muziek die de hele dagdoor het resort in knalde,maar alle engelsen ,ieren en schotten vonden het prachtig. Het animatieteam deed het erg goed en betrok iedereen bij hun aktiviteiten tot savonds laat.
  2. Door:
   René en Monique
   Periode:
   augustus 2018
   Gezelschap:
   Stel
   7,6
   Kamer
   7,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Wij hebben 2 super weken gehad in Alenz Suite. Moet wel eerlijk bekennen dat de appartementen wat oud zijn en de schoonmaak niet altijd even goed is. Ondanks dat hebben wij genoten van onze vakantie. Bij het zwembad was het gezellig druk, personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het animatieteam was dagelijks aanwezig vanaf 10.00 uur. Werd wel gevraagd of je mee wilde doen met spelletjes die geld kosten. Tussen de middag eten in het restaurant bij het zwembad was prima en goed betaalbaar. In de avond heerlijk naar buiten waar genoeg vertier is en waar je ook heerlijk uit eten kunt.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)