Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Carema Club Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2023
   Gezelschap:
   Gezin met jonge kinderen
   6,6
   Kamer
   6,0
   Kindvriendelijkheid
   7,0
   Ligging
   7,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   5,0
   Schoonmaak
   7,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Uiteindelijk is het altijd maar afwachten wat je aantreft. Opzich was het schoon, maar niet netjes afgewerkt. Er waren 3 ruimtes. 1 slaapkamer, 1 woonkamer en 1 badkamer met WC. De slaapbank in de woonkamer is inderdaad voor kleine kinderen en gelukkig waren wij maar met 1 kleintje op stap want de stang was goed voelbaar door het matras heen. Hier kun je wat oudere kinderen niet opleggen. Kamers verder waren ook zeker niet kinderproof. Verder was het appartement simpel en redelijk ruim houten stoelen. Er waren veel muggen aanwezig waardoor buiten zitten in het onderdakje niet echt lekker was. Wel fijn dat het rekje aan de muur om je natte spullen op te hangen. In appartement was een goed werkende airco aanwezig die de boel snel koel maakte na een dag weggeweest te zijn en niet aangehad te hebben (in het kader van milieu).
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   juli 2021
   Gezelschap:
   Gezin met jonge kinderen
   3,4
   Kamer
   3,0
   Kindvriendelijkheid
   3,0
   Ligging
   5,0
   Overige faciliteiten
   3,0
   Personeel
   6,0
   Prijs/kwaliteit
   1,0
   Schoonmaak
   3,0
   Vakantie algemeen
   3,0
   Het resort was erg verouderd. De verf blazers van de muren, stenen in zwembad laten los, douche en toilet zit los en ga zo verder. Overal op het resort ligt troep. De animatie is in tegenstelling tot de info op de website pas vanaf 6 jaar en bij het zwembad dat om 10 uur opengaat, kan je door het handdoeken leggen geen plek meer vinden terwijl er nog niemand zwemt :( eten is onder het motto; massa is kassa; veel maar vooral vet!


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)