Sa Bassa Plana - inclusief huurauto

    terug
    vrijdag 17 april, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 14 beoordelingen voor Sa Bassa Plana - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,0
    Kamer
    8,3
    Maaltijden
    7,3
    Vakantie algemeen
    8,4
    Overige faciliteiten
    7,1
    Prijs/kwaliteit
    8,1
    Ligging
    8,4
    Personeel
    8,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Rustig gelegen hotel. (locatie was even zoeken, maar ligt aan de 6014 km 25,4) Huurauto onmisbaar. Prima kamer en fijn zwembad. Heerlijk gegeten. Vast 3 gangen menu, waarvoor je s`ochtends kunt inschrijven. Veel Duitse gasten. Palma is een aanrader met prachtige kathedraal. Enige minpuntje slechte wifi en mobiele dat viel ook geregeld weg.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Perfect rustige ligging. Mooie locatie met veel fruitbomen en andere beplanting. Studio`s zijn wat gedateerd maar alles werkt en is comfortabel. Bedden wel wat hard. Eten (halfpension) was afwisselend en goed van kwaliteit, ontbijt ook. Zeer aardig personeel. Wij reisden met een baby en konden later uitchecken ivm late vlucht: top, erg blij mee. Zwembad was heerlijk. Overdekte zwembad was niet verwarmd helaas. Verbeterpunt: terrassen hebben weinig privacy t.o.v. de buren. Wees voorbereid op veel Duitse vakantiegangers. Minpunten voor Sunweb. Op de website staat vermeld dat er een sauna is (inclusief foto). Bij navraag in het hotel bleek die sauna er al 10 (!) jaar niet meer te zijn. Slecht geïnformeerd Sunweb, misschien nog eens langsgaan bij de accomodatie..? Ook staat niet per kamertype gespecificeerd welke faciliteiten er zijn. Wij hadden een studio (suite), deze heeft een keukentje en zitje, bank.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De ligging is goed, mits je een huurauto ter beschikking hebt. Rustig gelegen. Geen massaal hotel
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima hotel voor wie rust zoekt, schone kamers, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Alleen het avondeten is geen keuze, eten wat de pot schaft. Zou fijner zijn als je zelf kunt kiezen. Lunchen niet mogelijk. WiFi werkt niet op de kamers, terwijl dat wel de bedoeling zou zijn.
    5. Door:
      Victoria Perez
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super rustig gelegen. Lekker elke dag ontbijten. Avond eten is niet slecht voor wat je betaalt. Super fijn dat je niet meteen hoeft te betalen maar alles aan het einde van je verblijf. Echt niets over te klagen. Ik geef geen 10 maar wel een 7/8 . Zeker waard als je van rust houdt. Een min puntje is dat er alleen Spaanse en Duitse zenders op TV hebben, maar je gaat niet op vakantie om TV te kijken, maar vond het wel een beetje zonde.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel op een rustige locatie. Alles prima verzorgd. Wel fijn dat er een auto bij zit. Heb je echt nodig.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ligging vonden wij prettig . Je moetwel van rust houden . En een huurauto is wel nodig.
    8. Door:
      Stein
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een fantastisch oord met vriendelijke mensen.Alleen vertraging van transavia met slechte communicatie verstoorde de trip.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      4,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijk rustig verblijf, superschone kamers, ietwat harde matrassen, maar snel aan gewend. Een heerlijke vakantie gehad. Aanrader is zeker een huurauto te nemen.
    12. Door:
      Eline
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Wij hebben een prima verblijf gehad. Goed hotel en aardig personeel. Maar we komen hier nooit meer terug. Wat we aantroffen bij een rondje over het terrein waren verwaarloosde dieren, honden die 24/7 aan een ketting liggen (schuurplekken in de nek) enz. Met de eignaar viel niet te praten. Jammer dat we ons geld hier hebben uitgegeven.
    13. Door:
      Roel
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Elke dag heel lekker gegeten (half pension). Eerste drankje (bv enorm glas wijn) bleek inclusief :D Mooie, wat afgelegen locatie. Mooi ingericht, nog(?) niet zo druk.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Sa Bassa Plaza was voor ons een prima plek om te verblijven. Niet in enorm toeristische omgeving. Met huurauto konden we goed uit de voeten. Tip voor Sunweb: geef de route van vliegveld naar hotel vooraf aan, de navigatie kon het adres niet vinden. Hierdoor moesten wij 's avonds laat na aankomst op Mallorca lang zoeken in het donker. Het hotel ligt bij km paal 25,4 op de doorgaande weg MA 6014 (verlengde van de kustweg vanaf Palma)


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)