Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 48 beoordelingen voor Appartementen Serena Sol ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    7,5
    Vakantie algemeen
    7,9
    Overige faciliteiten
    7,4
    Prijs/kwaliteit
    7,9
    Ligging
    8,1
    Personeel
    7,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      7,0
      Erg fijn appartement met een gastvrije eigenaresse. De appartementen zijn simpel ingericht en schoon. Het is een kleinschalig complex en rustig gelegen maar wel op loopafstand van het strand.
    2. Door:
      Kim
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
      De algemene indruk van het appartement was goed. Er is geen receptie, maar er lag een envelop met naam op de tafel in het midden van het complex. Appartement is basic, maar prima voor de prijs die je betaald. Alleen waren ze vergeten het toilet schoon te maken en het putje van de douche liep niet door. Aangegeven bij de eigenaresse (die altijd te vinden is bij de Spar of 24 uur per dag telefonisch bereikbaar). Er werd meteen aktie ondernomen. In de woonkamer heb je een airco, dus voor degene die in de woonkamer slapen is het heerlijk. Slaapkamer daarentegen heeft geen airco, waardoor het heel warm is. En ramen openzetten is geen optie, want dan word je lek geprikt door de muggen. Dus misschien een ventilator of hor voor het raam de kamer zou een goede optie zijn. Ook afwasmiddel en een sponsje zou fijn zijn. Nu moesten wij dat zelf kopen. Een auto huren is een aanrader, want je dan kan je alle kanten op. Op loopafstand heb je een heel klein strandje, Cala Serena en 5 minuten verder rijden Cala Ferrera dat iets groter is. Aqualand in El Arenal is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen. Vooral als de kinderen minimaal 120cm zijn, want dan mogen ze overal vanaf. Online een kaartje kopen, scheelt ook weer een paar euro en soms hebben ze acties op instagram;-)
    3. Door:
      Hans
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk rustig gelegen kleinschalig appartementencomplex met een fijn zwembad. Appartement is leuk ingericht, keuken is een beetje beperkt qua ruimte en spullen. Ons appartement lag aan het zwembad, dat was in het naseizoen prima maar in de zomer misschien een beetje druk.
    4. Door:
      Carolie Caminada
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige locatie, heerlijke rustig, en groot qua appartement
    5. Door:
      Ina
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben een heerlijk weekje gehad .Het appartement ligt rustig net buiten de drukte.Wij hadden app nr 31 met mooi uitzicht.Mooie omgeving en heerlijk rustig rondom het zwembad.Ligt vlak bij een baaitje cala Serena.Verder met een auto Felanitx en Santanyl bezocht. Een aanrader is Cala Mondrago prachtig.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      3,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      appartement had amper uitzicht, lag in een verlaten hoekje, was gerenoveerd m.n. de badkamer, een hangkast voor je kleding en geen aflegruimte was wat ongemakkelijk maar er werd in voorzien na een klacht daarover. Parkeren voor de deur! Een zegening op Mallorca.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    8. Door:
      Margriet en Jenny
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Rustig gelegen appartementengebouw met fijn zwembad. Ligt in de buurt van de Spar en na 10 minuten lopen kom je bij een (drukke) baai. Heel aardige eigenaresse die regelmatig even langskomt en ook de Spar-winkel samen met haar man beheert. Appartement ziet er netjes uit, geen doodgeslagen muggen tegen de muren of het plafond.
    9. Door:
      fam Jansen
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima ligging. Heerlijk zwembad. Toch ook wel een paar minpuntjes..Wij waren met 4 personen en het was ons niet helemaal duidelijk dat er 1 slaapkamer was met 2 bedden en dat de overige 2 personen in de kamer op de slaapbanken moesten slapen. dit staat niet heel duidelijk in de beschrijving. wij kregen ruim voldoende schone handdoeken (stapels) . maar ons bed is niet verschoond en er werd ook niet schoongemaakt . alleen de pedaalemmers werden geleegd. het zou fijn zijn als in ieder geval het bed een keer verschoond zou worden en de wc en wastafel en douche ruimte een keer schoongemaakt zouden worden. De eigenaren zijn vriendelijk maar toen wij weggingen werd de ruimte aangewezen waar we onze koffers zolang kwijt konden maar er werd niet gevraagd hoe wij het gehad hadden.
    10. Door:
      Barneveld
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een mooi appartementencomplex, het appartement wat wij hadden was mooi ruim. Het zwembad voldeed ook goed en was brandschoon, wat wij helaas niet van het appartement konden zeggen, toen wij aankwamen stonden de kringen van de kopjes nog op de tafel , de kitranden in de douche en onder bij de wc pot zijn aan een grondige poetsbeurt toe. Van het toilet was de bril stuk. Bij het wisselen van beddegoed ging het ook mis, de schoonmaakster legde een stapeltje lakens neer en zou terug komen om het bed te verschonen. We hebben haar niet meer terug gezien zodat we zelf de bedden maar hebben verschoond. De schoonmaakster deed eigenlijk niks, ze wisselde alleen de handdoeken en nam de vuilnis mee. Jammer want het complex wordt hierdoor te kort gedaan met wat het te bieden kan hebben
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartement, goede rustige ligging, aardige eigenaresse, vlakbij strand en op loopafstand van alle drukte!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      2,5
      Kamer
      1,0
      Ligging
      3,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Er was totaal geen begeleiding voor activiteiten door sunweb. Er was alleen een boek met wat informatie. Serena Sol valt niet aan te raden voor toeristen. Het appartement had nogal een muffe geur die maar niet wegging, ondanks het gebruik van de airco of de ramen geopend houden.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartementen complex, overzichtelijk rustig en schoon. Vriendelijke mensen, niks is te gek om te vragen en ze reageren direct op verzoeken e.d. Op de dag van vertrek konden we gebruik maken van douches en opbergruimte voor de koffers, zodat we de laatste dag ook nog de ruimte hadden om naar het strand te kunnen. Leuk zwembad voor de kids. Jammer dat er geen barretje was bij het zwembad.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben genoten van ons verblijf daar, de eigenaren zijn erg aardig. Het appartement was keurig. Het zwembad perfect, er waren de gehele dag door altijd lege ligbedjes. De zee was echt op loopafstand. Het lopen naar de eetgelegenheden is wel een eindje hoor, wel 1,5 km ongeveer maar een taxi is ook zo gebeld. Wij zouden in ieder geval zo weer terug gaan naar Serena Sol.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)