Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 42 beoordelingen voor Alua Boccaccio ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    7,6
    Maaltijden
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    7,7
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Roc Baccaccio is een prima hotel met kleine, gehorige maar schone kamers (dat laatste geldt overigens ook geldt voor de rest van het hotel; erg schoon). De ligging is goed tov het strand (paar honderd meter) waarbij er tevens een beach bar is waar je je drankjes en een hapje eten kunt halen. Daarnaast ligt het hotel aan een klein meertje met een mooi terras. Het eten in het hotel was goed. Er was veel keuze, maar wat minder variatie over de dagen heen. 80-90% van het eten was dagelijks hetzelfde. Echter, over het algemeen van goede kwaliteit. Het enige minpunt is dat we een zesdaagse reis geboekt hadden, waarbij we de eerste dag om 10 uur ‘s avonds aankwamen. Dit wisten we, maar is naar onze mening niet helemaal fair als je de laatste dag om 2 uur moet uitchecken en eigenlijk niet meer gebruik mag maken van het all inclusive deel terwijl we pas om half 11 s’ avonds vlogen. We hebben toen een late check out bijgekocht a 40,- (wat naar onze mening wat vreemd was gezien voorgaande) waarbij we tot aan het moment dat we opgehaald werden door de transferbus gebruik mochten blijven maken van het all inclusive buffet (zonder meerprijs). Dat was dan wel netjes van het hotel.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer mooi hotel met leuke animatie avonden! Het ontbrak ons aan niets. Enigste nadeel was dat de douche lekkage had als de kamer boven ons gedoucht werd. (Kamer 172)
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ik heb genoten in het hotel. De service was prima. Het hotel en mijn kamer was modern en schoon. Elke dag was het tiptop in orde. De werkers waren vrolijk. Ik heb mij geen een moment verveeld. Het eten was elke dag anders. Het was een rustige hotel met een mooi zwembad om in af te koelen. Het strand is een paar minuten lopen verwijderd van het hotel. Het is een luxe en rustige hotel. Ik zou iedereen adviseren om hier heen te gaan.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi goed gelegen Hotel op 200 meter van strand, heel fijn is de bar aan het stand omdat het Hotel zelf niet direct aan het strand gelegen is. Minder is de afwisseling in het eten, en dat de drankjes bij all inclusive zeer beperkt zijn, en als je een echte cocktail of kopje goede koffie wilt deze moet betalen.
    5. Door:
      Marco en Henk
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van het strand en uitgaansgelegenheden. Onze hotelkamer was aan de kleine kant, waardoor we achter het bed door moesten manoeuvreren. Verder zijn de kamers gehorig. De badkamer met regendouche was wel voldoende groot. De hotelkamer is modern ingericht en schoon, de airco was niet erg krachtig, maar afdoende. De schoonmaakservice was adequaat. De buffetten waren prima met voor elk wat wils. Vers eten, waaronder allerlei salades, kazen en vleeswaren. Elke dag ook een thema zoals Aziatisch, Mexicaans, Spaans etc. De sushi`s waren heerlijk en ook niet zo alledaagse dingen als mosselen, kokkels en reuzengarnalen stonden op het menu. Naast gaarkeukeneten ook show cooking met vers toebereid vlees en vis. Er was altijd een vegetarische optie en voor slechte eters was er altijd nog pizza en friet. Ruime keuze uit nagerechten in de vorm van taarten en donutachtig gebak met chocoladefontein en vla-achtige toetjes in glaasjes. Het zwembad is in het hoogseizoen (te) klein voor het aantal gasten, ook waren er soms te weinig ligbedden. Handdoekje leggen wordt bestreden en komt eigenlijk ook niet massaal voor. De omgeving van het zwembad heeft mooie begroeiing in de vorm van palmbomen en rubberbomen, die geven schaduwplekjes. Ook het uitzicht over het meer is mooi. De poolbar is de hele dag open en heeft een gemoedelijke uitstraling met loungestoelen en leuke zitjes. Het bedienend personeel is zeer vriendelijk. Overdag drink je uit hardplastic bekers, waar een euro statiegeld op zit. `s Avonds krijg je je drank gewoon in glazen en is de hotelbar ook open. De bar en het terras aan de voorkant van het hotel horen niet bij de all inclusive formule. Op het grote terras bij het podium was genoeg plaats voor iedereen. Het animatieteam deed zijn best met allerlei activiteiten en was niet opdringerig. De optredens na 21.30 uur waren veelal de moeite waard om bij te zijn. Iedere avond afwisselend zang en/of dans, waarbij het publiek regelmatig loskwam.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer goed
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi en schoon hotel. Personeel erg vriendelijk. Wij hadden uitzicht op het zwembad, erg mooi en vrij uitzicht. Alleen als je vroeg gaat slapen heb je mogelijk last van gasten die nog gezellig buiten zitten. Er waren voornamelijk jonge stelletjes. Weinig kleine kinderen. Zwembad is aan de kleine kant maar te doen. Strand is op loopafstand en zeer ruim. Je kunt daar ook profiteren van je all inclusieve bij de beachbar. Kamer is mooi en licht, aan de kleine kant maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het eten en drinken is prima, elke dag wel iets anders bij het buffet. Animatie zijn leuke mensen en doen erg hun best activiteiten te organiseren, ik heb leukere animaties meegemaakt maar het was oké. In de omgeving zijn veel winkeltjes en restaurants. Veel hotels in de omgeving, je komt dus alleen maar andere toeristen tegen. Ik zou deze plek zeker aanbevelen aan mensen die Mallorca willen bezoeken.
    8. Door:
      MJ
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi schoon hotel. Kamer aan zwembadzijde is het fijnste. Eten steeds aangevuld, uitstekend bereid en afwisselend. Lunchen kan ook bij het strand en is iets minder uitgebreid. Hier ook all inclusive en smaakt heerlijk. Heerlijke all inclusive vakantie gehad!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch hotel, heerlijk eten, heel vriendelijk personeel, super schoon, hele leuke animatie. En door de bar aan het strand waar je met all inclusive bandje ook kunt eten en drinken was geweldig! Een echte aanrader!!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat een top locatie en wat een vriendelijk personeel! Vooral het eten Savonds was goed en iedere avond iets anders. Ook goede bedden en een fijne douche !
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel ligt op een prima locatie, winkeltjes en restaurants zijn binnen handbereik. Even de weg oversteken en je bent op het prachtige strand. Helemaal top is dat daar ook een bar van het hotel zit waar je all inclusive drankjes kunt krijgen. Naar de haven loop je ook zo langs het strand. Zeer vriendelijk personeel, kamers worden dagelijks goed schoongemaakt en handdoeken verwisseld. De kamers zijn niet groot maar krijgen een dikke voldoende. Er is een koelkast op de kamer en een kluisje kan voor €2 per dag gehuurd worden. All inclusive stopt wel echt om 23:30 uur en snacks gedurende de dag buiten de maaltijden om vallen wat tegen. Zwembad is prima om zowel lekker op een bedje te zonnen als een frisse duik te nemen. Gedurende de dag zijn er voldoende bedjes beschikbaar om op te liggen. Voor de deur stopt eventueel een stadsbus die je naar het centrum/haven van Alcudia brengt en zelfs naar Palma. Kortom, er is genoeg te beleven en voor ieder wat wils zowel in het hotel als in de omgeving. Wel hebben wij het als vervelend ervaren dat Sunweb niet goed zichtbaar was bij aankomst op de luchthaven en er hierdoor nogal wat onduidelijkheid was, de door Sunweb ingehuurde transfer 2 uur duurde door de lange omweg naar Alcudia waarop mensen uit andere vluchten overal afgezet dienen te worden, en dat het voor de laatste dag onduidelijk is hoe laat we werden opgehaald omdat dit niet door Sunweb werd gecommuniceerd (uiteindelijk bleek dit 5 uur vóór vertrek van de vlucht te zijn die vervolgens ook nog 2 uur vertraging had).
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      jammer dat er geen originele drank word geschonken al je het wel wil hebben dan moet je buiten de all in flink voor betalen al zouden ze dan maar voor all in gasten 50% rekenen
    14. Door:
      SophieZeeland
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      We hebben hier een hele fijne vakantie gehad. Alcudia is een erg leuk plaatsje en vlakbij het hotel waren mooie witte stranden! De kamers waren netjes maar het hotel was erg gehorig. Je kon de buren horen praten. Dat was een minpunt. De schoonmaak was regelmatig maar in de badkamer kon het wel wat grondiger. Locatie is top! Leuke wandeling langs het strand naar de haven (2.5 km). Zwembad was wat klein maar daar kwamen wij niet voor! Op het strand een fijn barretjes waar drankjes ook inclusief waren.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij vinden dat het in de loop der jaren achteruit gaat, terwijl de prijzen stijgen. Erg jammer.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)