Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness - Zomer logies en ontbijt

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 42 beoordelingen voor Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness - Zomer logies en ontbijt ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,8
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    8,7
    Ligging
    7,9
    Personeel
    8,7
    1. Door:
      Marjolein Köhler
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fijne (5) dagen gehad. Ruime keus met eten en drinken. De kamers waren prima en schoon. De groepslessen in de fitness vonden wij erg leuk. Het enige nadeel, wij wilden nog een gezichtsmassage boeken maar hier was geen plek meer voor. Verder heerlijk genoten!
    2. Door:
      Eva
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel mooi, schoon en goed verzorgd complex! Wij vonden de service erg goed, iedere dag brandschone kamer, flesje champagne op de dag dat mijn partner jarig was, nergens troep op het verblijf, schone zwembaden met gratis badhanddoekenservice, restaurant werd continu netjes gehouden. Wij waren er eind sept/begin okt, dat maakt mogelijk een verschil met hoogseizoen? We vonden het nu qua drukte echt prima, maar telden 250+ opgestapelde ligbedjes. En dan wordt het vechten voor een plekje in de schaduw. Nu was het handdoekje leggen in de ochtend niet hinderlijk, want voor iedereen wel een bedje. Wij zouden zelf echt nooit in juli/augustus hier naartoe gaan, want je kunt zonder auto eigenlijk niet van het terrein af. Je kunt via de weg naar een strandje lopen, maar dan moet je zelf een parasol meenemen. Een winkel/restaurant/cafe oid is niet op loopafstand. (bijna iedereen verblijft all-in.) Auto huren kan ook vanuit hotel, al voor 1 dag. Uitstapjes maken is zeker de moeite waard! Wij hebben de route La Cumbrecita naar La Cancelita half gelopen, prachtig maar wel pittig en spannend door soms steile erg gladde afdalingen door droge naalden. Ook genoeg makkelijker wandelingen te vinden. Verder over het hotel, erg lekker gegeten! Zeer veel keus en naast dagelijks dezelfde dingen (zoals de saladebar/frietjes) ook veel wisseling. Heel handig: allergenenkaartjes bij elke schaal - alleen klopte dit niet altijd. Kamer goed en ruim, vraag om 2p bed als je geen aan elkaar geschoven 1p bed wilt. Heerlijke douche, wel iedere nacht muggen, dus houd de horschuifdeur dicht! Fitness stelt helaas niet zoveel voor, klein gebouwtje, cardio alleen paar fietsen, warm (ramen staan gewoon open). Kan veel beter! Enthousiast animatieteam, dagelijks veel georganiseerd (zoals sjoelen/bingo/aquagym/petanque/ avondprogramma`s). Ik heb alleen de yogalessen meegedaan, dat was goed en leuk.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      15 dagen zijn wij heerlijk verwend geweest in dit hotel, voor gasten die moeilijk te been zijn is dit geen aanrader! Wij hadden het zo goed naar onze zin, dat wij nu al weten volgend jaar weer naar dit hotel te willen gaan!!!! Dit is het eerste hotel waar we dan 2 keer naar toe gaan, is ons nog nooit overkomen, dat zegt genoeg over dit hotel. Alleen maar WAUW voor dit hotel!!!!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer was goed maar er was geen tuin- of zwembadzicht. Wat vervelend was, was dat er geen WiFi bereik in het gebouw was waar de kamer lag. Dus een week WiFi kopen had geen zin.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige ligging en uitzicht op de oceaan + zonsondergang ... Uitstekend hotel. Schoon, mooi, ruim. Wel zou ik het prettiger vinden als de eetzaal ruimer was en bijv. meer afzonderlijke ruimtes had. Die waren nu afgesloten in de meivakantie. En daardoor ook minder plaatsen aan het raam. Meer buiten eet-faciliteiten was ook fijn geweest. Kwaliteit en variëteit van het eten wat je kunt verwachten bij een all inclusive ...
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De locatie aan zee was erg mooi. Je bent hier gebonden aan all inclusief. Er is geen andere eetgelegenheid/supermarkt in de buurt. Alleen bananen bomen. De wijn bij het eten was minder, hebben we opgelost door een fles te kopen aan de bar. Voor de rest was er genoeg lekker eten. Soepen, salades, koud buffet, warm buffet, toetjes, taart ijs, fruit. De eettijden waren ruim genoeg. Zwembad was schoon, goed badlaken gratis af te halen.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super complex, leuke ligging. Kamers licht verouderd, maar niet storend. Reisleidster van Sunweb was geweldig en kon ons overal super mee helpen. Echt genoten deze vakantie. Een echte aanrader! Het eten liet wel af en toe te wensen over, was wel altijd warm, maar niet echt onze smaak en vaak wel iets te droog. Maar we hebben zeker geen honger gehad. En erg vriendelijk personeel!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het was prima! Mooie kamers, geweldig verzorgd
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2017
      Gezelschap:
      Anders
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk om daar te verblijven, echt vakantie. Het was een optimale verwenweek
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben 2 weken vakantie gehad, in de eerste helft van november. Het weer was zonnig. Het hotel en zijn terrein is prachtig, maar liefst 10 zwembaden. Wij konden prima kiezen wat het beste bij ons paste, afhankelijk van onze stemming op die dag. Door het entertainment, zowel overdag als `s avond hebben wij ons goed kunnen vermaken. Onze voorkeur ging uit naar aquagym, Yoga, live muziek in de pianobar en avondvoorstellingen. Wij hebben ook een aantal uitstapjes in de buurt gemaakt met onze huurauto en genoten van heel andere natuuruitzichten dan in Nederland. Wij hadden all-inclusieve en hadden elke dag een ruime keuze van eten en drinken en dit smaakte ons heerlijk. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en kunnen iedereen dit hotel van harte aanbevelen. Wel is het zo dat het hotel niet zo gemakkelijk te bereiken is met de auto, zeker als je `s avonds in het donker aankomt. Dit geldt voor alle wegen op La Palma.
    11. Door:
      Sabrina
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super hotel :) heerlijke rust, minpuntje is dat het bed wat aan de harde kant was en dat er niks in de omgeving te zien is. Auto huren kost geen geld en is zeker aan aanrader, genoeg excursies te boeken. Vooral de dolfijnen boot is een goeie optie. We hebben dolfijnen, walvissen en zelfs een schilpad gezien. We hebben er een super rustige week gehad de laatste keer samen voordat de kleine komt ❤️ Zou het iedereen aanraden.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel netjes en vriendelijke mensen! Keurige kamers, houdt er wel rekening mee dat je vrij veel trappen/heuvels op en af moet. Als je slecht ter been bent is dit niet het handigste hotel.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Uitstekend!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig hotel ,goed eten . Maar wel wat afgelegen .
    15. Door:
      Ann
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig resort gelegen aan de oceaan met elke dag een mooie zonsondergang. Het eten is prima en lekker. De service uitstekend! Enig minpuntje: badgasten die vroeg in de ochtend hun badhanddoek op een schaduwrijke plek leggen. Wij vinden dit resort een aanrader voor iedereen jong en oud. Wij gaan zeker nog eens terug!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)