Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 8 beoordelingen voor Hotel H10 Playa Meloneras Palace ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Tijdens de Corona-periode verbleven in dit prachtige hotel. Vriendelijk personeel en prima eten. Leuke sportactiviteiten te beleven. Kamer wordt elke dag schoongemaakt, bed opgemaakt, allemaal hartstikke prettig. Sauna/spa zal ik niet aanraden, prijs kwaliteit is niet in verhouding. Door de Corona situatie was het lekker rustig in het resort, voldoende ruimte bij het zwembad. Ik denk dat de helft maar misschien zelfs maar een kwart van het verblijf gevuld was. Ik kan me voorstellen dat het anders een stuk drukker is en het een hele andere beleving was geweest.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben een heel fijn verblijf gehad! Rustig hotel, lekker gegeten en altijd voldoende ligbedden/parasols.
    3. Door:
      Collier marcel
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Toelichting bij het eten: ontbijt: perfect met veel keuze Avondmaal voor ons in het privilegerestaurant: bediening aan tafel met keuze uit driegangenmenu; beperkt publiek en dus stil en rustig. Het eten was een sterrenrestaurant waard. Het avondeten in het buffetrestaurant was ook gevarieerd en lekker, maar zoals in de meeste buffetrestaurants, niet altijd warm.
    4. Door:
      Roel Jacobs
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We wisten van tevoren dat we een 5 sterrenhotel hadden geboekt. Maar toen we aankwamen bij ons verblijf dachten we: dit is echt een ongelofelijk groot hotel. Zo iets hadden we nog nooit gezien. Verschillende minibars in het hotel, zeer strak ingericht, zwembaden, wellness etc. We werden er erg goed geholpen en de kamers werden elke dag schoongemaakt. Een hotel die je verwachtingen te boven schiet!
    5. Door:
      Miriam Zeevenhooven
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch hotel, uitmuntende service, fijne rustige locatie.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke twee weken gehad in H10. Heel goed hotel, bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi ruim zwembad, goede ligbedden, fitness ruimte met voldoende apparatuur. Goede bedden in de kamer, balkon met uitzicht op zee. Zowel ontbijt als avondeten goed verzorgd met voldoende keuze. Ligging van het hotel aan het einde van de boulevard. Niet echt veel te doen, maar wel lekker rustig. Voor herhaling vatbaar.
    7. Door:
      Willem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Keurig Hotel, erg schoon. Zwembaden voor kinderen en volwassenen zijn gescheiden, vonden wij erg positief. Voldoende strandbedjes aanwezig waardoor het niet nodig is om s`ochtends vroeg een handdoek te leggen. Eten is goed en gevarieerd. We hebben een prima verblijf gehad in dit Hotel.
    8. Door:
      Miriam
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geweldig hotel, rustig, topservice.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)