Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 20 beoordelingen voor Aparthotel BlueBay Beach Club ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,2
    Kamer
    6,5
    Vakantie algemeen
    6,9
    Overige faciliteiten
    6,5
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Ligging
    7,9
    Schoonmaak
    7,0
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Restaurant moet echt verbeterd vonden wij echt slecht. Weinig keus, eten avond was koud. En interieur triest.Soms geen glazen of koffie kopjes, wordt niet goed aangevuld en buffet ook niet goed aangevuld op tijd. Te weinig voor teveel capaciteit aan gasten. Kwaliteit eten slecht.
    4. Door:
      Annemieke
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,1
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Zeer vriendelijk personeel! Vooral de medewerkers in het restaurant. Erg mooi uitzicht vanuit ons appartement. Appartement wel erg gedateerd, zag er op het oog netjes uit,maar muf, rook niet heel fris. Bedden verouderd, je voelt de veren in je rug. Nu schijnt het normaal te zijn om kakkerlakken in Spanje tegen te komen, gelukkig niet in ons appartement, maar je komt ze onderweg in het hotel naar boven zo nu en dan tegen….Ontbijt ok, diner (ook lopend buffet) zeer afwisselend en goed.Wij hadden een auto gehuurd, is zeker een aanrader.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      6,4
      Kamer
      5,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De hotel, het zwembad en het uitzicht zijn prima. Het appartement in z'n geheel een dikke 6. De badkamer, slaapkamer en de bedbank zijn erg vies en stoffig! Bij aankomst hebben wij geconstateerd dat de deurslot kapot was. Dit gelijk gemeld! De deurslot heeft een week geduurd om te repareren. Niet normaal! De toegangspas om in je appartement komen werd voor 1 week dat wij daar waren 4 keer geblokkeerd en dus ook steeds heen en weer lopen naar de receptie om te laten deblokkeren. Voor de rest een prima vakantie... De Aqualand in Maspalomas is een aanrader voor gezinnen met kinderen. Met de taxi goed te doen. In de hotel heb je een minisupermarkt waar je boodschappen kunt kopen
    6. Door:
      A.Osinga
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,0
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Verblijf was prima voor een paar dagen, maar 2 weken was te lang geweest. Het appartement is zeer oubollig en hard aan renovatie toe. Verder een heel fijn hotel en een te gek zwembad met fantastisch uitzicht.
    7. Door:
      Werner Marjon
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het complex is prachtig alleen wat verouderd.De ligging is rustig en je kunt makkelijk met de taxi de drukte en strand opzoeken.Personeel is zeer vriendelijk. Gezellig pleintje met winkels en restaurants in de buurt.Prina prijs/kwaliteit verhouding
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We vonden de ligging van het hotel prima. Het was maar 20 minuten vanaf het vliegveld naar het hotel. We vonden het prettig dat het niet ver lopen was naar de bushalte voor de bus naar Las Palmas en Maspalomas. Er waren veel internationale gasten, weinig Nederlanders in het hotel. Het hotel ligt op een berg en je moest vanaf de bushalte, supermarkt of de restaurants wel even klimmen.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2021
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het appartement is wat verouderd. Service van receptie was prima.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2021
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Een hotel wat nodig aan renovatie toe is! Alles in de kamer was of stuk of deed het niet. En dat voor veel geld. Echt de laatste keer weg geweest met sunWeb
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartementen zijn redelijk schoon, maar oud en uitgeleefd. Zwembad kan ook wel een opknapper gebruiken. We hebben 3 verschillende appartementen gezien omdat we 2x omgeboekt hebben. Van een 1 slaapkamer appartement naar 2 slaapkamer app. Bij een 1 slaapkamer app waar je met 4 kan slapen maken ze gebruik van een 2 pers bed en een slaapbank. Maar de slaapbanken zijn oud, vies en doorgezakt waardoor we bijbetaald hebben voor een app met een extra slaapkamer met 2 persoonsbed. Verschil is slechts 100 euro voor 6 nachten. Dus zeker de moeite waard om wat extra uit te geven. Het ontbijt is vrij standaard, niet bijzonder. Maar prima voor een weekje... Uitzicht is absoluut prachtig en personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Dat maakt dat we uiteindelijk een beter cijfer hebben kunnen geven. De ligging is ideaal voor wanneer je een rustige vakantie wilt en niet midden in het drukke uitgaansgebied wil liggen. De taxi naar Playa del Ingles of het strand van Maspolomas kost slechts 8 euro waardoor je je gemakkelijk verplaatsen kan. Hele fijne vakantie gehad.
    12. Door:
      M&M
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zeer gedateerd, animatie erg matig het zwembad ook gedateerd,de tegels lagen los of waren kapot, ligstoelen door gezakt. In het appartement ,de koelkast was een ijsklomp,keuken deurtjes vielen er bijna uit,een opknapbeurt is geen overbodige luxe. Eten niet gevarieerd, overigens is er in Bahia Feliz niet veel te doen ,de meeste winkels zijn dicht. Met de bus zit je zo in Playa del Ingles,of een van de mooiste badplaatsen, Puerto Rico,mogan
    13. Door:
      Marlie
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel leuk en fijn appartement met veel activiteiten. Super zwembad en een goede snackbar. Appartement wat gedateerd maar wel nog prima. De ligging is wat minder omdat je in een rustig gedeelte zit. Wat wel perfect is voor gezinnetjes, maar wij als koppel zijn een aantal keer de drukte in gegaan. Het strand wat eraan ligt is niet heel fijn. Niet echt korrels en ook niet echt zand. Uitzicht vanuit het balkon is prachtig, en goede housekeeping.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      4,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel is dringend aan een opknapbeurt toe, het valt uit elkaar.De tegels buiten zijn kapot, ook in hetzwembad zijn grote stukken tegels verdwenen, de deuren van de appartementen zijn door vocht weggerot, ook de deurposten in de badkamer. Alles wat wel gerepareerd is ,is halfbakken gedaan. In het weekend komen er grote groepen Spanjaarden die veel lawaai maken. Omdat er verder weinig gasten waren was er alleen buffet-diner in het weekend. Door de week kon je a la carte eten. Dit had slechts 2 keuzemogelijkheden: of het vleesgerecht van die dag of het visgerecht. Je zou bij a la carte toch zeker keuze uit 5 a 6 opties verwachten....Hierbij werd rijst of frites geserveerd, niet naar keuze van de gast maar door de kok bepaald.Geen groente, je kon alleen van het saladebuffet gebruik maken. Al met al een beetje teleurstellend.
    15. Door:
      Susanne
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      3,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer was aan onderhoud toe. Deur van de kamer kon open van buiten zonder een digitale kaart. Dit 7 keer aangekaart en iedere keer als ik het aankaart, werd het gemaakt en ging het vervolgens weer stuk. De ventilator in de woonkamer en slaapkamer is van de jaren 80. Ook beide trillenden heel erg. Gevraagd of ze die konden maken, werd gemaakt en gingen vervolgens weer erg trillen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)