maandag 16 maart, 8 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 17 beoordelingen voor Aparthotel BlueBay Beach Club ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    7,5
    Maaltijden
    7,1
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,7
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      Prima
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima prijs kwaliteit verhouding, Mooi ruim balkon op zee en tuin en zwembad zicht. Rustig gelegen met op kleine afstand een shop center met volop eet gelegenheid aan gezellig pleintje. Busstop bijna voor de deur. Hier vertrekken zeer regelmatig bussen, waar je in de bus kan betalen. lekker handig.Vriendelijk behulpzaam personeel.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi complex met alle appartementen met uitzicht op zee( oceaan).restaurant slecht met hoge prijzen.ongezellig ingericht en verlicht.entertainment beneden niveau en daardoor weinig animo van gasten.mooi zwembad.
    3. Door:
      Claudette
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was fantastisch daar. Heerlijk weer gevraagd of we beneden konden verblijven en dat was heerlijk. Dichtbij zwembad. Eten een beetje hetzelfde elke dag dat is jammer. Frites vreselijk vet. Ik vind wel dat je veel betaalt voor wifi al was die wel goed. Ook jammer dat we de kluis niet gebruikt hebben maar de borg niet terug kregen. Ook was Herco behoorlijk onbereikbaar. En parkeren overal onmogelijk...
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben echt een super vakantie gehad, dit was een fantastisch hotel met een geweldig uitzicht. Het zwembad was top en er waren genoeg bedjes. De kamer werdt heel netjes opgeruimd.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,1
      Kamer
      3,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      5,0
      Voor ons verblijf in het Aparthotel Blue Bay Beach Club in Bahia Feliz hebben wij ons verbaasd over de enorm uiteenlopende ervaringen van eerdere bezoekers. Nu na ons verblijf is ons duidelijk geworden waardoor dit mogelijk is ontstaan. Men heeft verschillende appartementen beoordeeld. Wij hebben tijdens ons verblijf verschillende kamers gezien/ervaren. Het 2-kamerappartement type algemeen vertoonde veel mankementen, zoals een defecte vaatwasser en föhn, stopcontacten zaten los, lichtknoppen niet overal aanwezig en een versleten (slaap)bank. Er werd schoongemaakt maar door het verouderde versleten interieur, waaronder de bedden, bleef het een teleurstellend verblijf. Dit type appartement rapportcijfer een 3 met de tip aan Sunweb om te overwegen om de algemene appartementen niet meer aan te bieden, prijs/kwaliteit verhouding volstaat niet. De door ons gereserveerde superieur 2-kamerappartement was niet alleen groter maar ook wat nieuwer en frisser ingericht dan de algemene kamers. Rapportcijfer een 6. Bij de receptie kregen wij uiteindelijk de mogelijkheid om tegen bijbetaling in een 3-kamerappartement, incl. 2 badkamers en bubbelbad op het balkon, te verblijven. Dit appartement is tov het 2-kamerappartement veel nieuwer ingericht waardoor het ook veel hygiënischer is op alle fronten. Het 3-kamerappartement geven wij als rapportcijfer een 8. Het personeel is vriendelijk en staat iedereen graag te woord. Het zwembad is leuk maar ook verouderd, er zijn voldoende bedjes en parasols bij het zwembad aanwezig.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      gewoon goed hotel met goede ligging, je moet wel eigen vervoer hebben maarja dat moet je (bijna) overal en de service van BlueBayBeachClub was zeer goed,met name zowieso de meneer aan de receptie die deed het super,maar ook de rest van het personeel was ook super hoor!!!(Ook bij calamiteiten werd er snel gereageerd en ook opgelost((oa wateroverlast in de kamer etc.)) dusja wat wil je ook meer?? sorry voor de wat late reactie maar wij hebben er een mooi verblijf gehad en kunnen mensen die normaal denken dit Blue Bay Beach Club hotel ten zeerste aanbevelen!! Wij waren in november 2018 daar,met vriendelijke groeten,
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    8. Door:
      Tammy lopez
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel ziet er mooi uit. Hij is wel erg oud. Kamer zagen er oud uit. Vriezer was een blok ijs. Kamer waren wel schoon
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartement en een leuke omgeving. In de omgeving liggen leuke winkeltjes en lekkere restaurantjes. Voor een zandstrand en het uitgaansleven moet je wel even met de bus of met de auto naar naastgelegen dorpen/steden. Wij hebben een auto gehuurd om de bezienswaardigheden te bekijken.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      4,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij kregen een appartement met gescheurde meubels, gaten in de bank en de veren te slap om op te zitten. Ander appartement niet mogelijk, hotel was vol. Apparatuur in de keuken werkte goed, maar wij maakten gebruik van half pension. Balkon maakt veel goed (direct aan zee). Televisie in alle talen mogelijk, niet in Nederlands, ook niet als extra aankoop. Wifi bijkopen, is duur! Voor 3 weken ca.€ 100,00. Na 3 weken gaan de buffetten vervelen, de zgn. extra vlees/vis dagelijkse aanbieding is niet best. Het woord schoenzool werd geregeld genoemd i.v.m. vlees, alles erg smakeloos. Zout en peper op tafel noodzakelijk kwaad. Personeel erg vriendelijk.
    12. Door:
      Jannie en Harrie
      Periode:
      november 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het aparthotel is zeker niet nieuw maar wordt goed schoongehouden, het voldeed aan al onze wensen zoals veel ruimte en balkon met zeezicht. Genoeg restaurantjes in het centrum van Bahia Feliz op enkele honderden meters. Bushalte op een paar honderd meter met goede frequente verbindingen, tarieven op bord bij halte en liefst gepast betalen aan chauffeur. Taxistandplaats dichtbij en taxi is niet duur. Wandelen kun je ( het grootste gedeelte) langs het strand naar bv. Maspalomas en is voor een geoefende wandelaar goed te doen, halverwege bij San Agustin moet je wel even zoeken naar de juiste weg vanwege het ontbreken van een kustweg. Autohuur via Sunweb met 100% dekking was goed geregeld, na huur sleutels inleveren bij de receptie en verder geen gedoe. Verder is het in Bahia Feliz rustig, als je van een feestvakantie houd dan kun je beter boeken in Playa del Ingles of Maspalomas.
    13. Door:
      Jan Jaap
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Aparthotel BlueBay Beach is gelegen op een prachtige plaats en is qua omvang en uiterlijk prachtig. Helaas zoals zoveel ietwat oudere resorts is er wel enigszins sprake van vergane glorie. Zo zijn veel van de plinten in de kamers vochtig geweest en uitgezet en zijn delen van het zwembad afgezet door scheuren in het middeneiland. Door de goede zorg van de housekeeping en de faciliteiten die het hotel verder biedt, kan ik het toch wel aanraden om hier te verblijven. Fijn dat er ruimschoots ligbedden zijn en dat het uitzicht op de zee de sfeer compleet maakt. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant en entertainment, dit leek nogal eenzijdig.
    14. Door:
      Anja
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      1 in woord geweldig niks waar iets op aan te merken is ❤
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Vooraf hebben we reviews van andere gasten van deze accommodatie gelezen. Daar zaten een aantal bij die daarover niet erg te spreken. Nu nemen we dat altijd wel met een korreltje zout, want sommige mensen hebben nu eenmaal altijd kritiek. Helaas moeten we hebben we moeten constateren dat daar echter wel een kern van waarheid in zit. De kamers zijn weliswaar ruim opgezet en mooi betegeld, maar het onderhoud laat nogal te wensen over. Het zag er allemaal wat oud en versleten uit (oa doorzakkende bedden, een lawaaiige koelkast met veel ijsafzetting, afwasmachine die niet goed werkt, haperende afvoer van de douche). De viersterren die het op de website van Sunweb heeft gekregen zijn ons inziens daarom onterecht. Minpuntje is verder dat het naastgelegen strand niet erg toegankelijk is (eerst een trap naar beneden, dan 100 meter klauteren over losliggende keien). Als je van zwemmen in zee houd kun je daarom beter een andere lokatie zoeken.Desondanks hebben we het prima naar onze zin gehad, we laten ons in het algemeen niet door dit soort randzaken ons vakantieplezier bederven. Het uitzicht was prachtig (vanaf de tweede dag althans; we hadden eerst een kamer op de eerste etage). Eten deden we buiten de deur. Ondanks dat Bahia Feliz een klein dorpje is hebben we genoeg leuke restaurantjes kunnen vinden.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)