dinsdag 18 februari, 9 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 16 beoordelingen voor Resort Marina Elite ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,2
    Kamer
    7,2
    Maaltijden
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,4
    Overige faciliteiten
    6,6
    Prijs/kwaliteit
    7,5
    Ligging
    7,3
    Personeel
    7,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Alleen het personeel aan de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam, in de eetzaal werd alleen gegroet als we weggingen. Ligging aan een rotsenkust was voor ons geweldig. Weinig te beleven. Kwaliteit van het eten was matig, drinkwater moesten we zelf uit een automaat tappen, helaas zat er totaal geen druk achter het straaltje en duurde het lang voor je een plastic bekertje vol had. Zonder auto is er niet veel te beleven daar. Op loopafstand is er een prachtig strandje, jammer dat niemand dat verteld. Bedden zijn heel erg hard, na melding een matrastopper gekregen maar die was net zo hard.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      hotel en resort blinkt niet uit als pracht en praal maar degelijk en goed, het eten is er prima, goed tot zeer goed. een nadeel is als je niet goed ter been bent dan is het daar bijna niet te doen, weg naar het resort is bijna 6% stijl.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede locatie voor rustzoekers en oceaangenieters,maar geen strand. Dat is jammer, wel verderop 2 km Helaas ook geen boulevard en je kan maar 1 kant oplopen ,andere kant loop je op de grote weg. Om wat te zien moet je een auto huren of de bus nemen, stopt voor het hotel. Vriendelijke mensen van hotel, maar hotel is wel gedateerd en simpel. Zwembaden en eten is perfect en voor de winter een prima weekje om te genieten van de oceaan en zon.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor de tweede keer dit jaar naar Marine Elite. Nu met ons hele gezin. Het viel wat tegen in vergelijking met afgelopen februari. Helemaal volgeboekt nu en daar zijn ze wat betreft capaciteit niet goed op berekend. Uitzicht met kamers aan zeezijde blijft spectaculair. Weer genoten van het geklotst van de Atlantische Oceaan onder je balkon op de rotsen. Geweldig!
    6. Door:
      Cor Wierink
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Marina Elite een goed Resort voor de prijs kwaliteits verhouding. Kamers netjes en goed schoon gehouden , wisseling van handdoeken etc ging prima. Faciliteiten bv de zwembaden en tennisbaan uitstekend , ook de services qua bar en hapjes waren goed verzorgd. Het eten het ontbijt, lunch en diner was zeker goed verzorgd en zeker een goede variatie.J ammer dat je niet direct een zandstrand hebt bij het Resort, maar daarvoor een kwartiertje moet lopen (wat wij niet erg vonden) naar het mooie anfi strand. Vele water aktiviteiten die je kan ondernemen en een boottocht bv naar de dolfijnen. Ja ik zeg gewoon helemaal goed.
    7. Door:
      Janneke
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Bij aankomst even het gevoel: waar zijn we terecht gekomen? Hierna goed kunnen wennen. Heerlijke dagen gehad, prachtig weer en goed kunnen genieten van het zonnetje. Leuke wandelingen naar anfi del Mar en met een huurauto naar puerto rico en mogan geweest. Dat is zeker een aanrader. We vonden de bedden behoorlijk hard en wat dat betreft was een week meer dan genoeg. Wel een heerlijk terras waar je savonds kon zitten en de andere faciliteiten in het appartement waren prima. Het eten was opzich prima, hoewel we na een paar dagen wel waren uitgekeken op het aanbod. Maar met de goedkope restaurantjes in de buurt was het prima afwisselen. De laatste twee dagen begon het behoorlijk vol te lopen met gasten en het handdoekje neerleggen en daarna weggaan is hier ook van toepassing. Daardoor op de laatste dag noodgedwongen op een muurtje gezeten tijdens het zwemmen. Een tip voor het personeel om hier scherper op te letten. Kortom heerlijke vakantie gehad maar een week was lang genoeg!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben het erg naar onze zin gehad bij Marina Elite. Het is een ruim opgezet complex, waardoor het niet zo massaal oogt. Er zijn twee zwembaden, waarvan één zwembad tijdens ons verblijf helaas gesloten was wegens werkzaamheden. De kamers zijn wat verouderd, maar wel netjes en van alle gemakken voorzien. Wij hadden een kamer met prachtig uitzicht over zee en een ruim balkon. Het eten in de eetzaal is gevarieerd en uitgebreid. Het is helaas alleen niet altijd even warm. Qua drankjes heb je uitgebreid keuze (ook qua alcoholische dranken). Het resort heeft ook nog een bar beneden bij zee waar 's avonds optredens worden gegeven. Er is voldoende parkeergelegenheid voor als je een auto gehuurd hebt en ook is er een bushalte vlakbij. Het personeel is erg vriendelijk en de kamer werd bij ons om de dag schoongemaakt, waarbij we ook nieuwe handdoeken kregen. Wij zouden Marina Elite aanraden en komen hier wellicht nog eens terug.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2017
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het weer was goed! Personeel was heel vriendelijk. Onze kamer was wat oud, wel schoon. Er was geen airconditioning in de kamer. Verkeer was s nachts goed te horen. Eten en drinken was rijkelijk aanwezig, maar van matige kwaliteit.
    10. Door:
      Marjan Veldhuyzen
      Periode:
      februari 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed gesitueerde appartementen aan de kust tussen centrum Arguineguin en Puerto Rico. Het nieuwe gedeelte is prachtig gelegen, vooral deze met zeezicht. Spectaculair om de branding tegen de rots onder je balkon te horen. Prijs/kwaliteit uitstekend. Alles is schoon en netjes. All inclusive is echt aan te raden. Eten is heerlijk en gevarieerd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker terug!
    11. Door:
      Marjan Veldhuyzen
      Periode:
      februari 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor een 3 sterren resort is dit werkelijk uitstekend! Prachtig gelegen op een rots aan de oceaan. Voor het strand moet je naar de buren in Anfi delmare of Puerto Rico. Maar er zijn twee grote verwarmde zwembaden. Eten is zeer gevarieerd en bijzonder lekker. Appartementen zijn ruim en schoon. Wij gaan zeker terug.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mensen die minder goed ter been zijn kunnen hier niet verblijven.ligging heerlijk rustig en toch o.a.door bushalte voor de deur heel centraal.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      6,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
      Kamer en eetzaal waren schoon maar het randgebeuren zoals gangen openbare toiletten lift daar mag wel een sopdoek overheen Ze kunnen daar van turkye nog wel van leren Wat vriendelijker personeel achter de receptie is geen overbodige luxe Trouwens de reis begeleiding heeft geen informatie in het hotel achtergelate voor de terugreis Hebben we zelf over moeten bellen En de terugreis naar het vliegveld heeft maar liefst 1.5 uur geduurd voor ongeveer 60km Dat moet dus anders kunnen Hier winnen we vast geen cheque voor maar wel het waard om anderen te informeren
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het eten werd niet genoeg gevarieerd het was kip kip en nog eens kip. Het eten was koud. Doordat er in de we week van onze vakantie, ver bouwd zonder dat de gasten en personnel werd ingelicht. De fitness werd afgebroken en er was zoveel geluid gemaakt door drilboren. Dit was niet leuk. wij hebbsen ook een klacht ingediend bij Sunweb.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)