donderdag 16 januari, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 183 beoordelingen voor Hotel Labranda Bahia de Lobos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,3
    Kamer
    8,7
    Maaltijden
    7,9
    Vakantie algemeen
    8,4
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prijs kwaliteit verhouding goed. Nadeel, dat de mensen al vroeg handdoeken op de stretcher neerlegde. Jammer dat daar niet wat aan gedaan wordt door het personeel. Verder zeer schoon en netjes. Personeel vriendelijk. Eten wat eentonig een kan wel warmer.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede ligging Mooie grote schone kamers Eten eenzijdig Alles was netjes en schoon
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima kamer. Goeie ligging om de hoek loop je het gezellige centrum in. Weinig sfeer in de avond van het hotel. Mooie ruime kamer met waterkoker en koelkast een mooi ruim balkon met uitzicht op het zwembad. Weinig Nederlanders meer Engelsen.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel ligt in een zijstraat, gezien vanaf de winkelstraat. Hier zijn zeer veel winkels (ook van grote ketens) te vinden. Ook diverse restaurants/barretjes. Vanaf het hotel is het tien minuutjes lopen naar het strand. Vervolgens moet je dan zeker even doorlopen naar de haven. Gezellig! Wat wij een gemis vonden is dat er geen bedjes staan op de overigens grote terrassen als je een beneden kamer hebt. Er is hier genoeg ruimte voor. Je kunt dan even rustig in de zon liggen bij je kamer. Nu moet je het doen met twee stoelen. Eten is gevarieerd en goed. Wel erg internationaal. Soms een thema avond! Zeer regelmatig wordt het eten aangevuld. Alles is selfservice. Zwembad is gedeeltelijk niet toegankelijk i.v.m. vloerbeschadiging. Ligbedjes meer dan genoeg. Parasols veel te weinig. Personeel houdt overigens wel in de gaten dat jonge kinderen onder een parasol kunnen liggen. Handdoek leggen wordt gewoon toegestaan. Wil je wat zien van het eiland: neem de bus! Prima te doen. Op zich prima hotel, wat wij hebben gemist is de extra service betreffende eten en drinken. BIjv. bij ontbijt koffie of thee inschenken. Ook `s avonds bij de bar moet je zelf je drinken ophalen. Soms staat er dan een hele rij. Moet dan snel gaan. Barman klapt dan regelmatig in zijn handen en roept `next!`. Al met al een goed hotel, waar je goed kunt uitrusten. Iets meer service en het is top. Vier sterren is een te hoge waardering.
    5. Door:
      Aad
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement maar te harde matras. Goed en gevarieerd eten. Helaas maar op een punt voor drank wat te weinig is in de avond.Twee zwembaden ( onverwarmd) met zout water met voldoende bedjes. Entertaiment was slecht, zeker in de avond. Midden in het centrum met veel winkels en Uitgaansgelegenheden. Schoonmaak is prima. Handdoekservice en huur kluis aanwezig.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij hadden een prachtige driepersoonskamer. De kamer werd iedere dag netjes schoongemaakt en aangevuld met handdoeken. Volgens de website zouden er twee restaurants open zijn. Dit was helaas niet het geval. Alleen het buffetrestaurant was open. Het andere restaurant werd verbouwd. Het eten was eentonig en de zaal werd vaak niet schoongemaakt. Borden van het diner stonden er nog tijdens het ontbijt. Er zou ook een adult only zwembad zijn. Dit was ook niet het geval. Jammer. Voor de rest een hele fijne vakantie gehad. Mooie ligging. Dichtbij het strand, winkelcentrum en veel restaurantjes.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Is een goed hotel op mooie locatie in dorp. Centraal gelegen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Prima.
    8. Door:
      Amber
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Heerlijke vakantie gehad, luxe verblijf met super mooie kamers. Vriendelijk personeel en leuke animatie. Als je het hotel uitloopt kom je gelijk op een winkelstraat met veel luxe winkels zoals: bershka, zara, brandfield & stradivarius. Het strand lag een stukje lopen en is een zandstrand. Het zwembad is wel zoutwater, iets minder aangezien je dan onder het zout zit als je weer laat opdroogt. Voor de rest een top vakantie.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel ziet er prima uit. Je hebt een druk zwembad met animatie en een rustige. Helaas is het handdoekje leggen hier ook een veel gedane sport, al staat in het huisregelement dat dit niet is toegestaan. Het eten is oké, wel vaak aan de te gare kant. Je zit midden in het centrum en bij het waterpark, dus genoeg te doen.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij vinden de service en vriendelijkheid allemaal wel erg afgepast. Meer een 2 tot max 3 sterren hotel. Ontbijt was tot 11.30 uur, maar om 10.45 uur al alles aan het opruimen en geen aanvulling van eten meer. Aan de bar van het zwembad alleen een wit broodje knakworst te krijgen. Voor chips en ijs moest betaald worden terwijl het een All inclusive hotel is.
    11. Door:
      Monique
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel, prima ligging, netjes en schoon. Kamer was erg ruim, goede bedden en lekkere douche. Vriendelijk personeel. Genoeg ligbedden rondom de zwembaden, parasols zijn schaarser. Animatie is niet voor ons weggelegd dus kan daar niks over zeggen. Buffetten zijn prima, genoeg variatie. Overigens wel jammer dat het restaurant bij het zwembad na een paar dagen dicht ging, dit ivm plaatsen (nieuwe?) airco’s. Dat restaurant heeft een buitenterras voor ontbijt en lunch. Nu steeds binnen moeten eten, jammer maar wel aangename temperatuur.
    12. Door:
      Coen
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een heerlijk hotel, met bijzonder vriendelijke schoonmaaksters en overige personeelsleden. Kamers uiterst schoon en luxueus ingericht. Heerlijke lunch met name de Italiaanse hoek. Er is veel en divers eten. Drie dagen per week heb je een thema met het diner. Wel is het buiten deze thema-avonden eenzijdig. De animatie is enthousiast en gezellig. De ligging is uiterst gunstig. Met een wandeling van circa 10 minuten ben je op het prachtige witte zand, met blauw water. Enkel de hoek om brengt je al op de “main street” van Corralejo, waar vele winkels zijn. Ook is op vrijdag en zaterdag het nachtleven erg gezellig bij o.a Waikiki. Doordat het bij de kust gelegen is hangt er een prettig windje. Bij de kust zelf heb je tal van gezellige strandtenten waar je een drankje kunt nuttigen. ( Café Cantante ). Ik ben geweest met 3 andere vrienden, en we hebben een onvergetelijke week gehad.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel! Lekker eten, gezellig restaurant en elke avond iets anders te kiezen. Het personeel is zeer vriendelijk. De ligging is perfect zo vlakbij de gezellige winkelstraat en het strand, maar wel in een rustig zijstraatje. Zwembad was erg fijn met genoeg lidbedjes en parasol. Ook de kamer zag er mooi en modern uit, erg schoon ook, klein minpuntje is dat ze het onderhoud wel wat beter bij mogen houden, er waren verschillende dingen kapot. Maar verder een super prettig hotel en ik zal er zeker nog eens terug willen komen.
    14. Door:
      Anouk
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Voor de 2e keer in dit hotel geweest. Heerlijk hotel, prima eten, voldoende ligbedjes en alles is heel schoon. Personeel is super vriendelijk en je loopt zo de winkelstraat in. Wij hadden dit als huwelijksreis geboekt, ze hadden de kamer mooi versierd. Heel fijn welkom. Enorme aanrader dit hotel. Prijs-kwaliteit is perfect.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)