dinsdag 13 oktober, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 86 beoordelingen voor Bungalows Neptuno ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,6
    Kamer
    7,4
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,6
    Ligging
    8,5
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk, rustig niet zo massaal groot appartementcomplex. Je eigen plekje met ligbedden bij je bungalow en lekker zwembad voor de deur. S avonds veilig, ging de poort op slot.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      wij zijn ontzetten tevreden over de Bungalows Neptuno, en zeker over het schoon houden van de Bungalow. In het begin hadden wij moeite onze bungelow te vinden.
    3. Door:
      Mariëlle
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor 2 personen een prima onderkomen! Schoon en netjes. Wij vonden de ligging tov het centrum goed te doen. Kwartiertje lopen en dan was je er. Erg rustig, dat vonden wij prettig. Winkelcentrum aan de overkant van de straat.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk, kleinschalige, rustig. Dicht bij de supermarkt. Strand en restaurants op loop afstand. Uitstekende WiFi.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      9,0
      Een heerlijke week gehad in Neptuno. Hondengeblaf viel wel mee, bungalow was voor ons prima, de bank kon beter maar verder was alles aanwezig. Wifi zeer goed. Dicht bij winkelcentrum en de zee op loopafstand. Kortom: voor herhaling vatbaar.
    6. Door:
      Henk & Betty
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het was voor ons de 5e keer dat we in Neptuno zijn geweest. Blijven leuke `bungalows` op een mooie plek vlakbij een supermarkt, echter de honden verstoren zowel je dag als nachtrust. Verder is de service er niet op vooruit gegaan, het zwembad werd slechts een keer in de week schoongemaakt. De randen net boven het water waren zwart. Ook aan de inrichting wordt geen euro uitgegeven. Stoelen waarvan de kussens niet meer zijn dan een doek een bank met scheuren en een koekepan waarin alles vast blijft zitten je kan er nog geen ei in bakken. Ook het servies wordt niet bijgehouden, laat je een glas vallen, heb je er een minder en de volgende die na je komt ook. Prijs kwaliteit vind ik eigenlijk niet in balans zijn, prijs is meer dan de kwaliteit. Pluspunt is dat er twee bedjes en een parasol voor je accomodatie staan en het lekker rustig is zonder gillende kinderen.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi, kleinschalige locatie Schoon, prima bed , Douche verouderd, fijn dat er een toplaag op bank lag voor derde persoon Tip : vervang lichte gordijnen door zonsverduisterende gordijnen Keukengerei minimaal en niet compleet Ondanks hondengeblaf in de avond wel goed geslapen, Prima locatie om te verblijven
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima verblijf, goed bed, als je niet te lang doucht geeft de boiler geen problemen. Honden blaffen wel met regelmaat. Centrale ligging.
    9. Door:
      Koen en Dora Bijkerk
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,8
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Voor de 4e keer verbleven wij van 1 t/m 15 december in bungalow Neptuno, een fantastische plek om te verblijven, winkels en strand vlakbij en vakantiegangers die er regelmatig terugkomen om af en toe een praatje mee te maken. Op de bungalow van onze (schoon) zus na heeft het complex ruim 1 dag zonder water gezeten, wij hadden er dus niet veel hinder van maar voor de anderen was het erg vervelend. Het is jammer dat er weinig tot niets aan het onderhoud wordt gedaan, badkamer is aan renovatie toe en het matras, bank en stoel zijn aan vervanging toe. De schoonmaakster kwam in het verleden 5 x per week dit is nu nog 2 tot 3 x in de week, de beheerders hebben wij deze keer ook niet gezien. Het honden geblaf was dit jaar minder dan voorgaande jaren maar dat kwam waarschijnlijk omdat er iemand in de week voor ons verblijf geklaagd had bij de de hostess. Al met al weer 2 fijne weken gehad al hadden we graag wat minder wolken gezien tijdens ons verblijf.
    10. Door:
      Moeder en dochter
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Over het algemeen is het een prima verblijf maar je moet er niet teveel van verwachten. De locatie is heel goed, t zwembad klein maar prima en schoon. Toen wij aankwamen stond er een fles water ipv de beloofde fles wijn, kleine tegenvaller. De schoonmaak is in de week dat wij er verbleven slechts 2 keer (zou 3 x zijn) geweest, wat inhield dat wij 4 dagen met dezelfde handdoeken moesten doen. Ik heb begrepen dat de bungalows binnenkort gerenoveerd gaan worden en dat is niet overbodig.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      7 bungalows om een zwembad. Ligbedden en zitje. Tv met satelliet ontvanger. Bedbank. Goed ingerichte keuken met Nespresso, tosti-apparaat, waterkoker, koffiezetter, magnetron met grilstand. 2 pits kooktoestel, koelkast met groot vriesvak. Douche met wastafel, beetje gedateerd, over tegels heen geschilderd maar de verf laat los.. Prima bed! Airco in slaapkamer te huur.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De bungalows liggen vlak bij een goede supermarkt en iets verder van het strand, maar dat is goed te doen. Wel is het jammer dat de algehele staat van onderhoud er één van verwaarlozing is. Alles is versleten en enigszins vuil. Dat is jammer want de potentie is geweldig. Als je versleten meubilair, stofnestjes en vuilaanslag geen bezwaar vindt, zijn de schone bedden, het weinige maar zeer warme douchewater en het soms wat groezelige zwembad nog steeds de moeite waard. De keuken is schoon genoeg, maar zeer spaarzaam ingericht. Waar Neptuno niets aan kan doen zijn de blaffende honden er direct achter. Vooral tussen 8 en 9 uur in de ochtend.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette bungalows, rustig verblijf omdat het complex bestaat uit maar zeven bungalows. De doucheruimte zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, maar het was nog prima te doen. Bedden sliepen erg goed. De keuken was voor ons van alle gemakken voorzien. Helaas (vooral ‘s ochtends vroeg) erg veel last gehad van blaffende honden van het huis achter de bungalows. De accommodatie is op loopafstand van het kleine strand (5 min) en het centrum (10-15 min) Al met al een prima verblijf! Op 1 minuut loopafstand zit een winkelcentrum met verschillende restaurants, winkeltjes, pinautomaat en grote supermarkt.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Leuk complex, met perfecte ligging. Tegenover het winkelcentrum Campernario, 10 minuten lopen naar het strand en centrum. Centrum is groot en gezellig zeker op het plein in de oude stad,eten is goedkoop. Complex 7 aaneengesloten bungalows, met weinig privacy. Op terras een tafel met 2 stoelen en 2 ligbedden, terras is overkapt. Boiler 5 minuten warm water. Keuken met waterkoker, koffiezetten, broodrooster en magnetron. Grote koelkast met vriesvak. Bedden hard maar dat vonden wij prima. Badkamer zeer eenvoudig, maar wel compleet. Bedbank niet om op te zitten, zeker niet om op te slapen! Samen met de hostess een oplossing gevonden, echt TOP! Fuerteventura heeft vele mooie stranden, makkelijk te bereiken met een huurauto. Playa grandes bij Correlejo, Playa de teston in El Cortillo en het strand van Caleta de fuste. De oude hoofdstad Betacuria is ook de moeite waard te bezoeken
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Prima complex, goede ligging, winkelcentrum aan de overkant van de weg . Zwembad voor de deur, klein maar lekker. Schoonmaak voldoende, 3x per week zelfs handdoeken voor bij het zwembad. Verwacht van de slaapbank in de kamer geen zit en slaapcomfort. En ja de honden uit de buurt slaan aan, maar op een gegeven moment went het.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)