zondag 15 december, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 79 beoordelingen voor Bungalows Neptuno ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    7,7
    Vakantie algemeen
    7,9
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,7
    Ligging
    8,4
    Personeel
    7,5
    1. Door:
      Moeder en dochter
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Over het algemeen is het een prima verblijf maar je moet er niet teveel van verwachten. De locatie is heel goed, t zwembad klein maar prima en schoon. Toen wij aankwamen stond er een fles water ipv de beloofde fles wijn, kleine tegenvaller. De schoonmaak is in de week dat wij er verbleven slechts 2 keer (zou 3 x zijn) geweest, wat inhield dat wij 4 dagen met dezelfde handdoeken moesten doen. Ik heb begrepen dat de bungalows binnenkort gerenoveerd gaan worden en dat is niet overbodig.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      7 bungalows om een zwembad. Ligbedden en zitje. Tv met satelliet ontvanger. Bedbank. Goed ingerichte keuken met Nespresso, tosti-apparaat, waterkoker, koffiezetter, magnetron met grilstand. 2 pits kooktoestel, koelkast met groot vriesvak. Douche met wastafel, beetje gedateerd, over tegels heen geschilderd maar de verf laat los.. Prima bed! Airco in slaapkamer te huur.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De bungalows liggen vlak bij een goede supermarkt en iets verder van het strand, maar dat is goed te doen. Wel is het jammer dat de algehele staat van onderhoud er één van verwaarlozing is. Alles is versleten en enigszins vuil. Dat is jammer want de potentie is geweldig. Als je versleten meubilair, stofnestjes en vuilaanslag geen bezwaar vindt, zijn de schone bedden, het weinige maar zeer warme douchewater en het soms wat groezelige zwembad nog steeds de moeite waard. De keuken is schoon genoeg, maar zeer spaarzaam ingericht. Waar Neptuno niets aan kan doen zijn de blaffende honden er direct achter. Vooral tussen 8 en 9 uur in de ochtend.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette bungalows, rustig verblijf omdat het complex bestaat uit maar zeven bungalows. De doucheruimte zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, maar het was nog prima te doen. Bedden sliepen erg goed. De keuken was voor ons van alle gemakken voorzien. Helaas (vooral ‘s ochtends vroeg) erg veel last gehad van blaffende honden van het huis achter de bungalows. De accommodatie is op loopafstand van het kleine strand (5 min) en het centrum (10-15 min) Al met al een prima verblijf! Op 1 minuut loopafstand zit een winkelcentrum met verschillende restaurants, winkeltjes, pinautomaat en grote supermarkt.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Leuk complex, met perfecte ligging. Tegenover het winkelcentrum Campernario, 10 minuten lopen naar het strand en centrum. Centrum is groot en gezellig zeker op het plein in de oude stad,eten is goedkoop. Complex 7 aaneengesloten bungalows, met weinig privacy. Op terras een tafel met 2 stoelen en 2 ligbedden, terras is overkapt. Boiler 5 minuten warm water. Keuken met waterkoker, koffiezetten, broodrooster en magnetron. Grote koelkast met vriesvak. Bedden hard maar dat vonden wij prima. Badkamer zeer eenvoudig, maar wel compleet. Bedbank niet om op te zitten, zeker niet om op te slapen! Samen met de hostess een oplossing gevonden, echt TOP! Fuerteventura heeft vele mooie stranden, makkelijk te bereiken met een huurauto. Playa grandes bij Correlejo, Playa de teston in El Cortillo en het strand van Caleta de fuste. De oude hoofdstad Betacuria is ook de moeite waard te bezoeken
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Prima complex, goede ligging, winkelcentrum aan de overkant van de weg . Zwembad voor de deur, klein maar lekker. Schoonmaak voldoende, 3x per week zelfs handdoeken voor bij het zwembad. Verwacht van de slaapbank in de kamer geen zit en slaapcomfort. En ja de honden uit de buurt slaan aan, maar op een gegeven moment went het.
    7. Door:
      Paula en Martin
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      We hebben een heerlijke rustige vakantie gehad. De bungalow voorziet je van alles om er zelf te koken. Er heeft geen schoonmaak plaats gevonden tijdens ons 8 daags verblijf. Handoeken zijn 2x verwisseld en vanaf zaterdag t/m dinsdag geen schone handdoeken meer gekregen , minpunt. De honden blaffen steeds. Het strand, winkels en supermarkt is allen op korte afstand.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Wij zijn in juni hier op vakantie geweest en het was heerlijk! Warm weer, dicht bij de zee, een lekker zwembad en een top appartement! Van de honden hebben wij geen last gehad, je hoorde ze wel maar het was niet vervelend. Het complex ligt super centraal. Tegen over is een heel leuk winkel centrum met de supermarkt, leuke terrasjes en winkeltjes. Ook op op het strand was je zo en bij de haven in de buurt. Het enige nadeel voor ons persoonlijk waren de vele kakkerlakken op straat maar die waren gelukkig nergens te bekennen op het hele terrein. Wel last van mieren. Maar al met al, top plek.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      6,0
      Een rustig eenvoudig en kleinschalig appartementencomplex voor alleen volwassenen. Er is veel in de omgeving aanwezig om een fijne vakantie te beleven, zoals een winkelcentrum, het strand, winkels met volop keuze voor eetgelegenheden en meer. Wat het appartement betreft is het eenvoudig ingericht. Met een kleine keuken waarin slechts het noodzakelijke aanwezig is. Waterkoker, pannen, koffiezetter modern en gewone koffie zetter. De inrichting is sober. De badkamer is klein maar ok. Het kleine zwembad op het complex is fijn vd warme/zonnige momenten. Een prima tweepersoons bed. Ik was er met een vriendin, dus jammer dat er geen enkele bedden staan. De bank is redelijk. Wij hebben om em om gewisseld van bank/bed. De schoonmaak is regelmatig met een hele aardige dame die daarvoor zorg draagt. En bij wie je ook je vragen kwijt kunt. Haar best doet zij absoluut. Als de verwachtingen niet al te hoog zijn een prima locatie met alle faciliteiten in de omgeving. Mijn algehele indruk van het eiland is dat het een erg fijne en rustige relaxte uitstraling heeft. In veel terug te zien.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het was een prima appartement, echter slapen ging niet zo goed. De honden van de buren houden je wel wakker. Elke avond geblaf.
    13. Door:
      Anita
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      7 bungalows bij elkaar dicht bij het centrum, alles aanwezig voor een prettig verblijf. Er is zelfs een zwembad. Om de dag werd de kamer schoongemaakt en schone handdoeken. Boiler was wel snel leeg maar als je daar rekening mee houd dan is het goed te doen. Tegenover een winkelcentrum met een grote supermarkt en gezellige terrasjes. In de avond en nacht wel blaffende honden maar we hebben dat niet als overlast ervaren. We hebben het er naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heel kleinschalig gezellig vakantieparkje. Nette verzorgde bungalows. Alleen de entree erg gevaarlijk, vooral voor oudere personen.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Perfect ,alleen jammer dat er niemand was toen we aan kwamen.dan sta je er beetje onhandig te wachten.duurde 20 min voor er iemand kwam,en we de bungalow in konden.verder alles fijn daar


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)