Villa's Moraira met privézwembad - inclusief huurauto

    terug
    donderdag 14 mei, 8 dagen, 8 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 18 beoordelingen voor Villa's Moraira met privézwembad - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    6,5
    Kamer
    6,3
    Vakantie algemeen
    6,9
    Overige faciliteiten
    6,8
    Prijs/kwaliteit
    6,4
    Ligging
    6,9
    Personeel
    5,8
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      In de maand juli hebben wij, met 4 personen, twee weken gezeten in Villa Finca Sendra in Benissa. Geboekt via Sunweb. Wij hadden een Villa voor 4 personen geboekt en kregen een villa voor 8 personen (4 slaapkamers en twee badkamers) Top! we hebben genoten. Je moet wel ongeveer ruim 10 minuten rijden tot het strand maar dat vonden wij prima. Heerlijk zwembad en mooie ruime tuin met palmbomen. Volgend jaar gaan we weer.
    2. Door:
      Peter en Gina
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      5,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het huis in moraira was gedateerd en dat kon je aan alles zien. Daarbij was de vloer binnen nog erg schoon. Buiten waren alle terrassen gescheurd en de betonnen trap was niet meer met blote voeten te belopen (te ruw door decennia geen onderhoud). Douches waren gedateerd, dikke vieze kitnaden, glazen douchedeuren sloten niet en het douche water liep de douch in ipv in het douche putje waardoor het een natte bedompte badkamer werd. Er was wel Wifi maar met een maximale schamele 0,78 Mb/s download, net voldoende om een email te lezen. Aanwezige TV verbinding was niet de beloofde Sat-tv maar was een landlijn en had enkel 29 Spaanstalige zenders. Electramotor van toegangspoort was gedateerd en werkte niet, moest zware poort met zn 2en met hand openen om met auto weg te kunnen komen. Wel lag de villa op een mooie centrale plek in Moraira, dicht bij restaurants en de zee. Al met al een `villa` die na ca 40 jaar niets aan gedaan te hebben echt aan een renovatie toe was.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Wij hebben genoten van ons verblijf in Casa Don Romolo. Heerlijk om een eigen zwembad te hebben, zodat je er op elk moment in kan springen. Het was heel rustig in en om de villa. De slaapkamers waren ruim en de bedden waren prima. Vaatwasser en wasmachine aanwezig. Er waren wel wat minpunten in onze villa: - Een starterspakketje (afwasborstel, schuurspons, lucifers en toiletrol) zou fijn zijn! - Er stond een mooi bad maar de douche die er in zat daar kon je niet onder staan (te laag) het water spoot alle kanten op, behalve naar beneden! - De tweede douche konden we wel onder staan, maar dat was een straal van niets en het water moest vanuit het dal komen. - Er waren bijna geen schaduwplekken. - Wij zaten overal ver vandaan in een doolhof van zeer stijle wegen op een hoge berg. - s`avonds even gezellig een terrasje pakken moest wel altijd met de auto!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie villa in Benissa, grensde aan Moraira. Lekker zwembad, dat 2 keer per week werd onderhouden. Villa was verder schoon en is door de trappen naar de villa en naar de tuin niet geschikt voor invaliden. We huurden de bovenste woning, Beneden is er ook een woning, maar die is dicht. Waarschijnlijk wordt deze alleen gebruikt door de eigenaar.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Villa, zwembad en ligging waren boven verwachting, schitterend!! Prima huurauto waarbij het ophalen en weer afleveren duidelijk & vlot ging. Hoewel Moraira een toeristisch stadje, voelt het rustig & gemoedelijk. Het enige verbeterpuntje zou zijn het ontvangst & daarbij behorende informatiegegevens van Turisol. We bleken niet alle juiste gegevens over het huisje te hebben, dus op plaats van bestemming moesten we nog het eea regelen middels telefoon contact. Is toen ook prima opgelost. We zouden zeker voor een tweede keer teruggaan!
    6. Door:
      Kremers
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke vakantie gehad. We hadden een groot privé zwembad en airco tegen betaling.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Bedden iets aan de kleine kant..zeker voor lange Hollanders.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      1,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      De vakantie in een privé villa Moraira was niet wat we verwacht hadden, we waren er met 5 volwassene. We zaten overal ver vandaan in een doolhof van zeer stijlen op een hoge berg. De beloofde 2 km van supermarkt/restaurant waren er bijna 5 en was het niet te lopen vanwege de stijlen wegen. Een flinke domper s `avonds even gezellig een terrasje pakken lopend was er niet bij. Het huis vinden was diverse keren een puzzel, niet op navigatie, wij zijn ervaren bestuurders die dagelijks langs de weg zitten en op de meest uit een lopende uithoeken komen, die kunnen we vinden. dus daar lag het niet aan. Het huis zelf was oud bollig maar prima je leeft buiten, helaas geen vaatwasser, stond in een recensie dus daar kan sunweb niets aan doen, hadden we zelf verkeerd begrepen. Huis is niet geschikt voor kleine kinderen, er waren 2 slaapkamers boven en 1 buiten beneden bij het zwembad. Informatie over bijvoorbeeld dicht bijzijnde supermarkt, afval waar je dat kon laten enz, niet aanwezig , verbeter punt voor sunweb die dit x daarmee aardig in gebreken is gebleven vonden wij. Kregen een enveloppe op het vliegveld met een tel.nr. van de hostes en verder niets. Auto verhuur ging prima, alhoewel de borg nu dik een week later nog niet terug is!! Wij vonden deze vakantie echt geen aanrader, behalve als je graag hoog op een berg wil zitten met erg stijlen wegen en overal ver vandaan dan is het top.
    9. Door:
      Fam Hagen-Bartelings
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben uiteindelijk, na een rommelig begin, een fijne vakantie gehad in 1 van de Villa`s Moraira. Het huis heeft geen naam en ligt niet in een straat. Als je een navigatie hebt vul dan gewoon de wijk in en de sector waar het lag. Ook waren er veel trappen wat lastig is als je slecht ter been bent. De routebeschrijving naar Turisol voor de sleutel was niet echt duidelijk, we moesten een paar keer de weg vragen. In de villa aangekomen bleek deze nog niet schoongemaakt. De hostess gebeld, zij zei dat we er eigenlijk nog niet in hadden gemogen omdat er in de papieren 16.00 uur stond, Hostess gaf ons de tip om even naar het dorp te gaan etc. en om 16.00 terug te komen. Verder zoals gezegd een prima vacantie gehad.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      3,2
      Kamer
      3,0
      Ligging
      3,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      In villa Monica verbleven. Ik zag op de foto`s betere villa`s dan wat ik zelf heb gekregen. Dus mijn les is wel dat ik de volgende keer de villa foto`s wil zien. Villa heeft oubollig interieur, naar het zwembad ongelijke treden naar beneden. De matrassen en ligbedden zijn aan vervanging toe. Heel zoektocht `s nachts naar het huis door geen straatverlichting en in het donker rijden zie je niet de route en waar je moet afslaan. De routebeschrijving is voor overdag bij licht te rijden.
    11. Door:
      Fam Wullems
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      5,3
      Kamer
      4,0
      Ligging
      4,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Als je dit boekt verwacht je ook in Moraira terecht te komen, niet ergens achteraf in Teulada waarbij je de auto voor alles nodig hebt. Tevens erg veroudert meubilair in de woning wat de nodige nachtrust heeft gekost. Veel zwerfkatten ook rondom zwembad en woning. Zwembad lekker ruim en kids daar hebben we van genoten dankzij het mooie weer. We zaten in Villa Pallot. Teleurstellend eigenlijk.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      3,6
      Kamer
      3,0
      Kindvriendelijkheid
      1,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      3,0
      gedateerd en onvriendelijk.
    13. Door:
      H Heek
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Alles was super, het zwembad , de villa. Echt boven verwachting was alles een TOPPER. Melden bij turisol vanuit moraira richting Calpe na Pepe la Sal de eerste rechts. We hadden overal airco. Buiten een zwembad 10x5 met een poonbiljard, tafeltennis tafel en BBQ. Wasmachine, vaatwasser en schotel tv. Villa la Estrella in Benissa / Moraira Een aanrader !!!!
    14. Door:
      Gerard en Miriam
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geachte dames en heren, We hebben wederom een hele fijne vakantie gehad in Moraira en Villa Sola was uitmuntend!!!!! Indien mogelijk zouden we deze villa voor de zomer 2018 graag weer willen betrekken. De enigste 2 opmerkingen die we zouden willen maken is dat er ditmaal tijdens het verblijf 1x in de week schoongemaakt zou worden en wat maar 1x gebeurt is in de 15 dagen dat wij er waren. Verder vinden wij dat 100 euro per week extra voor de airco wel erg veel is. We hebben tot alle tevredenheid nu al een aantal keren bij uw organisatie het complete pakket,vliegen auto en verblijf geboekt en gaan dit zeker weer doen. Met vriendelijke groet, Gerard en Miriam
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg mooie ligging tegen heuvel met uitzicht op zee in de verte. Hebben een 8 pers villa gekregen ipv 4 persoons dus lekker de ruimte. Wel erg moeten zoeken om het te vinden, ondanks route beschrijving. Straatnaam kwam niet voor in navigatie. Er was 1 keer schoon gemaakt wat we ook verwacht hadden nav de info, maar had wel verwacht dat de vloer dan ook even gedweild zou worden. Borg werd niet meteen terug gestort op creditcard. Voor de rest lekkere vakantie gehad, mooie omgeving en alles goed geregeld met de huurauto. Zwembad was schoon en werd tussendoor ook nog schoongemaakt, lekkere buitendouche bij het zwembad. Wel wat dingen die stuk waren zoals de parasol, waterkoker en koelkast lekte af en toe water op de vloer. We verbleven er 11 dagen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)