woensdag 11 december, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 135 beoordelingen voor Appartementen Santa Margarita ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    7,4
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    7,7
    Overige faciliteiten
    7,1
    Prijs/kwaliteit
    7,5
    Ligging
    9,2
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement, schoon en goede service. Ligging perfect
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geweldig appartement. Ik ben er nu al voor de vierde keer geweest!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Helaas een verbouwing verdieping boven ons heel de dag bonken helaas.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,8
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De bedden waren slecht.Apartement was schoon.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij komen hier al vele jaren met plezier via sudtours/ Sunweb en hebben alweer geboekt voor 2020
    8. Door:
      Leen
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement, mooie ligging, goed schoon, zijn er nu al paar keer geweest en bevalt prima.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Was een goed appartement alle een wat oudbolig intrieur bankstel was toe aan vernieuwing leuningen waren stuk verder was alles netjes en schoon
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Lekker appartement groot ,douche had alleen een pisstraaltje en alleen groot licht om aan te doen dus je kon gewoon je zonnebril ophouden ,dat is niet zo gezellig .Geen nachtlampje zodat je nog even een boek kon lezen in bed. Ook jammer dat er geen receptie is ,toen wij weg gingen hebben we een half uur gewacht voordat we er iemand aan kwam lopen om te vertellen waar we de koffers konden stallen. Sleutel hadden we niet meer ,dus als we weer naar binnen wilde moesten we wachten tot er iemand anders naar binnen ging ! Op zich een beetje raar.Daar moeten ze nog wel iets op verzinnen ,lijkt me niet moeilijk want de kamersleutel is een andere sleutel. Uitzicht was Perfect!!
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed appartement,ruim.perfecte ligging.ik vond het alleen jammer dat er geen parasols bij het zwembad waren of shaduwdoeken want het was best wel heet.maar voor de rest top.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      2,5
      Kamer
      1,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Niet sunweb waardig! Voor ons geen 2de keer meer!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Top locatie. Appartement is gedateerd maar wel schoon. Bedden mogen alleen wel vervangen worden. Verder goede en snelle communicatie tussen ons, sunweb en de beheerder van het appartement. Wanneer er iets was werd er meteen actie ondernomen. De prijs is alleen wel veel vergeleken met de “status” van het appartement. Meubels mogen wel wat moderner en vervangen worden. Verder een top vakantie gehad!!!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,0
      Kamer
      1,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Zwembad
      8,0
      Helaas voor ons een hele negatieve ervaring dit jaar!! Last van bedwantsen!! Hulp van sunweb prima maar eigenaar zelf nam het niet zo nauw!! Helaas voor ons geen santa Margarita meer!!!
    15. Door:
      Zoila
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Bij aankomst op het vliegveld vriendelijk ontvangen door de contactpersoon van sunweb. Veder was het een prima ruime appartement, het meubilair is een beetje gedateerd. Desondanks hebben wij ons prima vermaakt, het zwembad beneden was heerlijk!! De faciliteiten eromheen zoals restaurant waren uitstekend, voornamelijk SGT. Peppers. Vriendelijk personeel, elke dag verschillende live entertainment en heerlijke cocktails en zeer kindvriendelijk.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)