Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 44 beoordelingen voor Hotel Best Sabinal ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,1
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    8,6
    Schoonmaak
    8,3
    Personeel
    8,4
    Kindvriendelijkheid
    8,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel was goed, prima kamer (wel wat krap door de grote bedden), goede hygiëne. All inclusive concept is goed. Groot aanbod, goede kwaliteit. Meer vegetarische opties in het eten zouden fijn zijn. Nu was er wel iets, dus goed kunnen eten, maar meer keuze zou fijn zijn.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      Cor en Coby
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg groot, animatie te laat zeker voor de kinderen
    4. Door:
      Trijntje Snijders
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      voor de 3e keer een prima vakantie gehad
    5. Door:
      Esther
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Groep
      5,0
      Kamer
      4,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      In één woord: Massa. Het hotel was volgeboekt de week dat wij er zaten (8-15 september) en dat merkte je aan alles: bij het zwembad staan de bedjes drie rijen dik aan iedere zijde en alles was bezet; ook het zwembad zelf was afgeladen met kinderen en de hele dag door was er schreeuwende animatie. Het ergste was het restaurant. Ondanks dat het eten kwalitatief echt goed (!) was; was dit keer op keer het ergste moment van de dag (ontbijt, lunch en diner). De hoeveelheid mensen in combinatie met enorm slechte akoestiek en een slechte indeling van de ruimte, maakte dat je elkaar nauwlijks kon verstaan en door de kakofonie van stemmen, gegil, schuivend meubilair, servies, etc., met hoofdpijn naar buiten ging. Om de drukte van het hotel te ontvluchten gingen we dagelijks naar het aangelegen strand, wat dan weer heel fijn, rustig en schoon was (1 bedje met parasol kost 3,50 per dag en je krijgt korting voor een week, dus dat was goed te doen) - zeker een aanrader! Dan de kamers: deze waren 'oké'. De bedden waren groot en echt goed, maar de kamer zelf was wel wat klein (wij waren met zijn 2en en zoveel zijn we niet op de kamer dus voor ons was dat prima). Er is weinig kastruimte en er nergens laatjes in de kamer; en er zijn ook geen haakjes ofzo om iets op te hangen. Qua schoonmaak was het prima. Tot slot: bij het terras en het zwembad krijg je alles in kartonnen bekers: ook bier en wijn. Als tip zou ik dan eerder herbruikbare kunststof bekers nemen als alternatief voor glaswerk (want begrijpelijk dat je geen glaswerk wil bij je zwembad). Al met al: wij gaan hier nooit meer heen en zou dit sowieso ten zeerste afraden als je zonder kinderen gaat.
    6. Door:
      Marianne
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      In het restaurant was het druk met Spanjaarden met kinderen. Ze konden beter in de avond, 2 shifts doen, wat beter zou zijn met de drukte.
    7. Door:
      Pien
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Groep
      6,8
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Over het algemeen goed, eten was prima iedere avond een ander thema. Schoonmaak in restaurant echt slecht op de vloer kwam je nog dingen van de avond ervoor tegen. We hadden een kamer voor een volwassene geboekt met kind, kinderbedje stond er niet.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg mooi en groot hotel. Het eten was goed. Thema avonden met verschillende gerechten. Wel erg drukke eetzaal. Mooi strand en leuk zwembad. Leuk hotel voor kinderen. Wel erg Spaans gericht. Enige minpunt was dat de animatie in de avond van 10 tot 12 erg harde muziek draaide. Dit hoorde je tot in de slaapkamer, waardoor je amper kon slapen. Baby sliep er gelukkig wel doorheen.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel is in alles vooral op de Spaanse vakantieganger gericht: de buffettijden, de animatie, het entertainment. Voor diegene die een hekel hebben aan het welbekende handdoekje leggen .... daar heeft het hotel ook een hekel aan. Kom je binnen een bepaalde tijd niet opdagen, dan worden de handdoeken gewoon weggehaald.
    10. Door:
      William
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een drukke hotel, zwembad te klein voor een aantal gasten, hygiëne op de kamers zeer matig.
    11. Door:
      Martijn
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      2,6
      Kamer
      2,0
      Kindvriendelijkheid
      2,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Schoonmaak
      2,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Dit hotel is te druk, het zwembad veel te vol, kamers met kinderen veel te klein en niet schoon, weinig activiteiten voor kinderen, beneden gemiddeld eten en niet of nauwelijks Engelssprekend personeel. Ik zou Sunweb en dit hotel aan niemand aanraden.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,0
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel, nu voor de 3e keer geweest. Aanrader !
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      7,9
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schoon hotel. Leuk zwembad voor de kleintjes en lekker dichtbij het strand. Eten was echt super goed !! Veel spanjaarden wat wel relaxed was in de middag dus rustig in het zwembad. Rond 11/12 wel heel druk.
    14. Door:
      R.
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      7,6
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Met 2 volwassenen en 2 kinderen op een tweepersoonskamer waar een extra 2pers bed is ingezet is veelste klein. All incl formule is wel heel goed en elke dag variatie aan eten. Wel is de eetzaal veelste gehorig wat niet prettig eten is. Zwembad voor de kleintjes is erg leuk maar veelste druk dus te klein voor de hoeveelheid gasten in het hoogseizoen. Alles is wel spaans gericht maar je zit tenslotte in spanje
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg tevreden over het hotel. Mooie schone kamers. Het restaurant was wel erg vol en vooral de Spanjaarden liepen mijn zoontje gewoon om ver terwijl hij een bord vast had. Personeel van restaurant verstond vaak geen Engels bij vragen. Vaak was het lang zoeken naar een plekje. Zwembad was goed en mooi ook de glijbanen. Animatie goed. We hadden een vroege vlucht en konden eerder ontbijten in het restaurant erg fijn. Het was wel even zoeken hoe en wat je kon halen met all inclusieve. Mooie omgeving en perfecte ligging. In de avond vaak leuke shows en muziek. Wij hebben een super vakantie.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)