Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Vakantiepark Roompot Cape Helius ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   jozina grooters
   Periode:
   september 2020
   Gezelschap:
   Stel
   10,0
   Kamer
   10,0
   Ligging
   10,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Schoonmaak
   10,0
   Vakantie algemeen
   10,0
   Wij hadden een ruim appartement op de begane grond met uitzicht op het strandje en de haven. Wij hadden altijd zon en in het najaar is dat heerlijk. Het personeel in het restaurant, receptie, TD en in het winkeltje allemaal even vriendelijk. Er was 1 minpuntje ons appartement grensde aan een honden uitlaatplaats. Wij hadden de deuren openstaan en af en toe kwam er een hond binnen gelopen en sommige mensen ruimde de poep van de hond niet op dus je moest als je naar buiten ging heel goed opletten dat je niet in de poep trapte. Hellevoetsluis is een leuk dorp maar wel druk er zijn voldoende winkels en restaurants waar je heerlijk kan eten.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)