zaterdag 17 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 26 beoordelingen voor Hotel Palmon Bay & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,3
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,7
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,9
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De prijzen van drinken waren belachelijk hoog. Als het management de prijzen aanzienlijk zou verlagen dan zouden er meer gasten op de terrassen blijven zitten en zou het een stuk gezelliger worden. Als er meer mensen blijven zitten dan maken ze waarschijnlijk meer omzet zodat de winst gelijk zal blijven of hoger zou gaan uitvallen. Het avondeten zou wat afwisselender kunnen/mogen zijn (erg standaard)
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Luxe uitstraling, vriendelijk en goed Engels pratend personeel. Alles netjes en verzorgd. Het ontbijt was goed. Maar het avondeten was vaak hetzelfde. Niet echt het eten wat je verwacht van een 4 sterrenhotel. Vaak buiten het hotel gegeten terwijl we half pensioen hadden geboekt.
    3. Door:
      Jolanda
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel, mooi schoon, goede service, ligt midden in het centrum, je loopt zo naar strand en zwembad, met goede handdoeken service, alleen jammer dat de drankjes zo duur zijn, maar als je hotel uitloopt, heb je 1001 tentjes waar de drankjes de helft zijn, en je hebt nog uitzicht op zee ook. Kortom fijn hotel
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heel goed hotel met prachtige ligging aan boulevard en uitstekend personeel. Ontbijtmogelijkheden zeer uitgebreid en lekker.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een echte aanrader! Het hotel heeft een gunstige ligging aan een gezellige boulevard met een mooi zwembad en strand. De kamers zijn netjes en schoon. Het eten bij het a la carte restaurant op de vijfde verdieping is erg goed, evenals het ontbijt. In de omgeving zijn veel eetgelegenheden en er zijn leuke excursies te boeken.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een heerlijk hotel op een leuke plek met veel bedrijvigheid in de omgeving van het hotel en dat geeft gezelligheid. Zoals restaurantjes en winkeltjes. Kamer is prima en voldoet aan wat je ervan verwacht. Het ontbijt is goed voorzien en voor ieder wat wils. Het zwembad en de zee zijn heerlijk. De zee is niet diep en 25 graden. Let wel op als je boekt neem in het hoogseizoen geen kamer met zij-zeezicht want je ligt tot `s nachts 01.00 uur in het lawaai van discotheek La Bamba. Het hotel kan er niets aan doen zeggen ze want de discotheek heeft een vergunning.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      9,0
      We hadden een fijn verblijf in dit hotel. Mooi en schoon. De voordeelkamer is wat klein en geen balkon, maar verder netjes. Mooi zwembad en strand voor het hotel. Er is veel te doen in de omgeving en je kan bij het hotel een auto huren. Aanrader is dan ook om een dagje of 2 naar het noorden te gaan en steden te bezoeken. Vriendelijk personeel en bus station is ook vlak bij. Lekker ontbijt met veel keus.
    8. Door:
      Ruud vd W
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel is zeer netjes onderhouden, er wordt veel aandacht besteed aan reiniging van het gebouw en bijbehorende tuin. De spa is zeer rustig en uitgerust met een goede sauna, infra-sauna, hamam en thermaalbad. Ook hier is alles keurig onderhouden. Wij hebben gebruik gemaakt van een 2-persoonskamer superieur zeezicht. Ook de kamer met bijbehorende badkamer waren goed onderhouden en schoon en ruim van afmeting. Alleen het aspect `superieur zeezicht` werd in het geheel niet waargemaakt. Vanuit onze kamer op de tweede verdieping keken we tegen een aantal naaldbomen aan die ons het zeezicht voor 95% onttrokken, dat was heel jammer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, waardering hiervoor. Als laatste het ontbijt. Dat was goed verzorgd maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het ontbijt alle dagen hetzelfde is, er is geen afwisseling waardoor het na 7 dagen wel eentonig is.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig hotel, met een luxe uitstraling. Bij de uitstraling blijft het niet alleen, de faciliteiten zijn allemaal tot in de puntjes verzorgd. Van het zwembad, tot de Spa en van de housekeeping tot het restaurant. De ligging is perfect voor iedereen die wil genieten van gezellige avonden en relaxte dagen aan het strand en/of zwembad. Het eigen strand, dat gereserveerd is voor gasten van het hotel, is een groot pluspunt! Daarnaast is de ligging van het hotel een ideale uitvalsbasis om andere plekken in het (prachtige) land en buurlanden te verkennen. Wat ons betreft een echte aanrader!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij vonden Palmon Bay and Spa prachtig met een heel mooi zwembad en een geweldig uitzicht. je werd heel goed geholpen met vragen of advies. palmon Bay and Spa is wat ons betreft echt een aanrader.
    11. Door:
      Maarten
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het was een geweldige ervaring in een prachtig hotel met super faciliteiten!
    12. Door:
      R.V.
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Alles klopt in dit hotel. Een kleine kanttekening. Het ontbijt was voldoende. Het avondbuffet van halfpension geven wij cijfer 4. Het bovengelegen restaurant daarentegen was uitstekend. In de omgeving zijn meer dan voldoende leuke restaurantjes. Een echte aanrader waar wij graag terugkomen. Transfers door Sunweb uitstekend geregeld.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    14. Door:
      Tilly de Jongh
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      ik ben er 3 weken geweest uitstekend hotel ,vriendelijk personeel en goed ontbijt.Er is een nadeel ik had een 2 persoonskamer voor alleengebruik tuinzijde en daar staan ook de vuilcontainers en die werden elke ochtend om 4.30 uur geleegd waardoor ik wakker werd.advies is om een huurauto te nemen ,alleen om ergens te komen moet je steeds dezelfde weg volgen om vervolgens naar een andere plaats te gaan.Excursies heb ik ook gedaan zijn de moeite waard en niet duur,o.a naar Dubrovnik en de blauwe grot.Kortom heb genoten en is zeker aanraden waard.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      We zijn hier 10 dagen geweest, we hadden een voordeelkamer en hadden dus geen balkon. Hadden we achteraf spijt van. De ligging is uitstekend, het hotel is netjes en het personeel is vriendelijk, de maaltijden zijn niet echt super terwijl je op het dakterras wel lekker kon eten.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)