Agriturismo Terrenia - inclusief huurauto

    terug
    wo 14 okt 2020 -  8 dagen -  met 3 personen -  Logies en ontbijt
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 11 beoordelingen voor Agriturismo Terrenia - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    7,6
    Maaltijden
    8,3
    Vakantie algemeen
    8,7
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    7,8
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De locatie an sich is prima, de omgeving armoedig en onderkomen (kenmerkend voor Sicilië). Het complex heeft een prachtige tuin en fijn zwembad. Fijne, ruime kamer met airco, TV en koelkastje (de onze koelde niet goed) en badkamer met een heerlijk warme douche, toilet. Alles wordt goed schoongehouden en elke drie dagen worden de lakens en badhanddoeken ververst. Het ontbijt is prima en in het restaurant kun je goed eten. Dagelijks is er een menu van de dag, naast een vaste menukaart. Wat ik jammer vond is dat er tussen ontbijt en diner (dus tussen 09.30 en 19.30 uur) geen faciliteiten zijn om iets te nuttigen. Zeker als je besluit de dag bij het zwembad door te brengen. Een kopje koffie of een drankje is geen probleem, maar je moet eerst iemand vinden en er om vragen; het geeft je als gast het gevoel de eigenaars/personeel te storen in hun dagelijkse bezigheden. Lunchen is niet mogelijk; jammer. Verder is een huurauto onontbeerlijk. Aan te raden is om een GPS mee te nemen, wij hadden de locatie in het donker anders niet gevonden.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het straatje waar de accommodatie ligt is een beetje aftands, je denkt dan als eerste ojee hoe zal het daar zijn, maar als je het terrein op rijdt ben je op een klein paradijsje. Wat een mooi plekje is dit, de ontvangst was alsof we hier al jaren kwamen. Nou ben ik wel even heel eerlijk, ik wist dat we een basiskamer hadden maar toch viel me dit wel een beetje tegen. De badkamer vooral de douche is zeker aan vervanging nodig en was echt beetje vies. Ik heb gevraagd om deze schoner te maken en dat hebben ze ook gelijk gedaan maar blijft beetje oude bedoening. Ondanks dit was het een lekkere kamer elke dag maken ze schoon en je bed op en bij wensen is niets teveel. Het personeel is echt top wat een lieve mensen en dan het zwembad heerlijk, tussen de olijf en pecan noten bomen en de vele citroen boompjes, en ligt er mooi bij. Tis allemaal wat ouder qua spullen maar toch een paradijsje. Het restaurant is (vinden wij) geweldig een vaste menu kaart maar je kunt ook de dagelijkse kaart aanhouden dan heb je elke dag iets anders te eten en echt super lekker. Je kunt zelfs je wensen opgeven dan doen ze hun best dit voor je te maken. Wij hebben genoten bij Terrenia en bedanken nogmaals de eigenaar, zijn vrouw en overige personeel voor de fijne 2 weken vakantie die we daar mochten vieren.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijk genieten in goed verzorgde accomodatie met geweldig hulpzaam personeel. Rustig zwembad met goede ligstoelen en alles super schoon.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Nadat wij (een vriendin en ik) deze vakantie boekten zeiden we tegen elkaar:` Het kan alleen maar tegenvallen, het ziet er te mooi uit om waar te zijn`. Maar... het was zelfs nog mooier dan wij van te voren dachten. Een heerlijke plek om echt tot rust te komen. Zeer vriendelijke mensen die graag advies geven als je ernaar vraagt en een gezellig terras waar het ontbijt en eventueel avondeten met een lach wordt verzorgd. Vanuit de Agriturismo reden we met de huurauto naar mooie plekken zoals Taormina. Wij hebben via Sunweb de excursie naar de Etna gedaan en dat was een onvergetelijke ervaring. Reisleidster had alles geregeld (goed bereikbaar per WhatsApp) en met een goede gids vertrokken wij de berg op, waarna een avontuur naar 3000 km volgde. Daar kregen wij ook nog eens een wandeling met een andere gids langs de rand van een krater: een aanrader! De temperatuur steeg elke dag 1 tot 2 graden waardoor wij heel blij waren met het zwembad en ligbedden in de schaduw en de airco op de kamer. Wij waren graag nog wat langer gebleven en kijken met heel veel plezier terug op onze vakantie.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooi groot terrein, vrij ruw maar dat heeft zo zijn charmes. Eigenaar is altijd bereid om te helpen met tips omtrent excursies e.d. (vergeet soms alleen te glimlachen) spreekt Engels en goed Duits, overig personeel ook altijd correct en behulpzaam. Kamer was vrij vochtig en gehorig. Ruime schone douche, schone handdoeken en prima bed (niet te hard, niet te zacht en geen kuil). Goed werkende airco. Ontbijt was prima, niet super bijzonder maar wel keuze. Maar 1x in de avond in het restaurant gegeten. Eten was wat aan de prijs, maar wel lekker (in tegenstelling tot de rest van Taormina kreeg je hier vers brood als side dish). Sportgelegenheid is wat verouderd, maar bevat zeker voldoende materialen voor een goede workout. Zwembad was schoon en genoeg liggelegenheid.
    6. Door:
      Maria
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Hebben een heerlijke week gehad. Prachtig locatie tussen de citroen , sinaasappelbomen. Fijn zwembad. Ruim appartement met koelkastje. Goed bed. Vriendelijk personeel met goede adviezen voor uitstapjes. Hebben elke avond in het restaurant gegeten. Wat prima was. Verder ligt het wat afgelegen. Geen winkeltjes of restaurantjes of strand op loop afstand. Hebben flink cultuur gesnoven. Hoop te zien op het eiland.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geweldig hotel. Je komt er helemaal tot rust. Ruime, mooie tuin, fijn zwembad, kleine maar goede gym, mooi restaurant en heerlijk eten. Goede ligging, dichtbij Taormina, de bergen en de Etna. Ruime parkeerplekken. Hele fijne sfeer. De kamer bij de receptie is wel wat gehorig, wellicht dat een kamer in het aparte gebouw bij het zwembad nóg meer rust biedt.
    8. Door:
      Miranda
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een prachtig agriturismo. Mooie verzorgde kamer en een ruime, groene tuin met zwembad en gymmogelijkheden. Speeltuin voor de kleinsten. Mooi terras om te ontbijten en dineren en ook een sfeervol binnen restaurant. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Als je het leuk vindt om s avonds vanuit de accommodatie naar een restaurant of bar te wandelen, dan is Terrenia minder geschikt. Het dorpje Trappitello is weinig sfeervol. Toarmina biedt dit wel. In ca. een half uur ben je in het centrum van dit stadje (inclusief parkeren en transfer). Wij hebben uitstapjes gemaakt die max 2 uur rijden waren en dan kun je (als je een week vakantie viert) de oostkust goed zien. Denk aan: Toarmina, Savoca, Catania, Etna, Syracusa en Pantalica.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Als je van rust en van natuur houdt dan is dit een paradijs! Mooi zwembad met veel ligstoelen, een idyllische binnenplaats, een enorm grote boomgaard en ruime, nette kamers. Ontbijt is ook prima en als je van pasta houdt dan kun je `s avonds daar ook prima eten (geen pizza`s helaas...). Er zijn niet veel faciliteiten (geen bar bij het zwembad, geen beloofde fitnessruimte) en de ligging is wat afgelegen, waardoor het dichtst bij zijnde restaurant en winkel bijna 2 km verderop ligt. Dan neem je dus je huurauto, met een prima parking op het terrein! Wij hadden een kamer met een tweepersoonsbed boven. Dat bleek niet zo handig: de airco koelde alleen de benedenverdieping. Het personeel is allervriendelijkst en je kunt het zo gek niet vragen of ze helpen je. Als je het echte Italië wilt leren kennen en van rust en natuur houdt dan is dit een echte aanrader!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Positief: prachtig verblijf, sfeervol, vriendelijke mensen, mooi zwembad in prachtige sinaasappelboomgaard, avondeten is perfect, betaalbaar en heerlijk, eigenaar geeft indien gewenst goede tips voor sightseeing, snorkelplekken etc. Erg goed aan te rijden naar Alcantara Kloof, Strand dorp Giardini Naxos, Taormina. Minder: ligt iets afgelegen aan rand van wat troosteloze lintbebouwing dorp, ontbijt wat onder de maat en getuigd van iets te weinig smaak, het is er redelijk til, gasten zitten veelal apart, er is niet iets van een gezellig barretje of een evenementje. Wifi is goed maar erg beperkte radius. Kamers hebben wel koelkast, maar geen keukentje.
    11. Door:
      Fam van Nispen
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima accommodatie. Eigenaar doet erg zijn best. Kamers en omgeving worden erg netjes onderhouden. Uitstekende keuken. Prachtige grote tuin. Dagelijkse schoonmaak en dagelijks schone handdoeken (dus niet 2 x in de week). 2 x per week schoon beddengoed. Helaas geen Wi-Fi in bepaalde kamers die iets verder gelegen zijn. We kregen te horen dat het te maken had met de G7 top die daar plaats vond. Echter na deze conferentie nog steeds geen Wifi. Volgens schoonmaakster nooit of slechte Wi-Fi in verder gelegen kamers. De baas (zoon) is correct maar een lachje zou af en toe wel mogen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)