zaterdag 3 oktober, 8 dagen, 6 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 49 beoordelingen voor Appartementen Zoi ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,0
    Kamer
    8,9
    Maaltijden
    8,5
    Vakantie algemeen
    9,1
    Overige faciliteiten
    8,9
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Ligging
    9,3
    Personeel
    9,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Super aardige mensen, eenvoudig maar goed ontbijt. Goede en rustige ligging. Netjes! In het restaurant ernaast heerlijk eten met 10% korting. Top!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      erg genoten,zeer vriendelijk personeel en een goed restaurant heerlijk gegeten het ontbijt was wat simpel we hadden en mooie kamer met jacuzzi heel fijn en de ligging was perfect dicht bij het strand en centrum zeker voor herhaling vatbaar
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Is top verblijf. Luxe appartementen. Eten is uitstekend (we hadden half pension). Mensen zeer vriendelijk/behulpzaam. Perfecte zee zeer dichtbij.
    4. Door:
      Mandy Westdorp
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Mooie moderne en enorm schone appartementen. Onwijs goede vakantie gehad met mijn ouders. Personeel was ontzettend vriendelijk. Ook het eten in het restaurant was geweldig. Kortom een enorme aanrader. Nice modern and very clean appartments. Had a really good holiday with my parents. Staff was incredibly friendly. Also the food in the restaurant was great. We would really recommend it.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Heerlijke appartementen op ideale locatie. Staf is onwijs behulpzaam en vriendelijk. Ontbijt is prima, maar redelijk eenvoudig.
    6. Door:
      Martine
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Voor Griekse begrippen luxe, Eigentijds ingericht en mooi sanitair. Eigenaren/het gezin zeer vriendelijk en bereid alles voor je te doen. Ontbijt eenvoudig en lekker, uit te breiden naar groter en groots. Schoonmaaksters werken hard en netjes. Petje af voor de omstandigheden: heet en allerlei beschermkleding ivm COVID-19. Diner in bijbehorend restaurant is een aanrader. Goed eten en prima prijs. Kortom: wij zijn Echt heel tevreden over Zoi.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Wat een heerlijk appartement met een prima ligging ten opzichte van strand en centrum. Erg netjes en mooie kamers. Ontbijt is niet heel gevarieerd. Door Corona was het rustiger dan anders, maar dat had ook zijn voordelen. Prima vakantie gehad in Zoi!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, dat maakt het verblijf zeer aangenaam.
    9. Door:
      Mouloud Abalhaj
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Appartementen Zoi is erg ruim en mooi met uitstekende ligging. Alle faciliteiten zijn op loopafstand. De familie Zoi zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om hun gasten een top vakantie te bezorgen. 100% aan te raden ook in Corona tijd.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Mooi ruim en schoon appartement. Het personeel is zeer vriendelijk. Fijne ligging: je bent zo op het strand en ook zo in het centrum.
    11. Door:
      Caroline
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      9,0
      Een warm welkom! De appartementen worden beheerd door een hele lieve, gastvrije familie. Wat en wanneer je ook iets vraagt, iedereen is erg behulpzaam. Een kleinschalig complex met mooie, ruime en schone appartementen, ruime balkons en een prachtige ligging! De straat uitlopen en je zit zo aan zee. Voor iets meer strand moet je nog even een paar minuutjes verder lopen, maar dat is zeker de moeite waard. Restaurant Menir hoort bij de appartementen en hier serveren ze ook het ontbijt. Ok, inderdaad veel eieren op de kaart maar je kunt altijd afwisselen met yoghurt en toast en jam. Ook `s avonds kun je hier goed eten. In de omgeving zijn er genoeg restaurantjes voor de variatie. Verder is de locatie een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Wij hebben 3 dagen een auto gehuurd en zijn op mooie plekjes geweest. Voor herhaling vatbaar, echt een aanrader!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk kleinschalig complex met een leuk zwembad. Hele vriendelijke mensen en prima ontbijtje. Een erg leuke uitvalsbasis om het eiland te verkennen.
    13. Door:
      Linda
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig net verbouwde appartementen, alles super schoon en iedere dag een opgemaakt bed. De familie die de appartementen beheert is super vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant dat erbij hoort is lekker, voor het ontbijt moet je inderdaad wel van ei houden. Maar ik kan me voorstellen dat ze best wat anders zouden maken mocht je daar om vragen. In 5 minuten wandelen sta je op het strand met super helder water, top!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Appartementen Zoi ligt perfect gelegen, net uit de drukte van het centrum. Zandstrand is ook ook loopafstand. Mooie ruime moderne appartementen met ruime balkons. Wat ons opviel is dat alle (voornamelijk Nederlandse) gasten zo rustig en relaxed waren. Geen ontbijtbuffet, je kreeg wat geroosterd brood + jam. En daarbij kon je nog Griekse yoghurt bestellen en ei op verschillende manieren bereid. Maar prima hoor! Het restaurant Menir hoort bij het appartementencomplex. Prima restaurant als je van Grieks eten houdt. Maar wij houden van variatie, maar gelukkig genoeg restaurants in de buurt. Wifi in de kamer is goed. Iedere dag werd de kamer netjes schoongemaakt. De laatste dag vertrokken wij pas `s avonds, maar we mochten de hele dag (kosteloos) gebruik maken van het appartement. Echt een lieve, gastvrije familie! Zeker voor herhaling vatbaar!
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super vakantie gehad, wat een prachtig complex en wat een lieve mensen. Heb ze op geen enkele fout kunnen betrappen, ze doen werkelijk alles voor je. En het eten is echt een feest, bijna iedere avond opgeluisterd met muziek van een paar straatmuzikanten en van de ober en zijn dochter Lili. Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)