Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 203 beoordelingen voor Hotel Amaryllis ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    7,6
    Maaltijden
    7,7
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,3
    Prijs/kwaliteit
    7,8
    Ligging
    7,8
    Schoonmaak
    8,1
    Personeel
    8,9
    Kindvriendelijkheid
    7,4
    Zwembad
    8,0
    1. Door:
      E.Hoep
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Temperatuur van het eten kon warmer dit was nl lauw. Eten was wel goed van smaak. Klachten/vragen werden vrij snel opgelost. Goede matrassen en kussens. Kamers waren schoon. Douche/keukenkraan waren wel aan een vernieuwing toe. Erg vriendelijk personeel.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een fijn wat kleiner hotel met schone maar wat gedateerde kamers. Voor mij heeft dat juist charme. Eten was goed, misschien niet heel veel variatie of keus maar dat kan ook niet op kleine schaal. Enige jammere vond ik dat frisdranken niet van 'een merk' waren, bier wel namelijk....
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, nette kamers, het eten was niet echt gevarieerd. De theme avonden waren leuk en goed verzorgd
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Gastvrij, schoon, prima ligging, rustig in sept. Eten geen ruime keuze maar er was voldoende. Het enigste minpuntje is de douchecabine in de studios die is wel erg krap.
    5. Door:
      Quintin
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Genoten van het verblijf hier. Zeer schone kamer en schoon zwembad. Eten was voor een kleiner hotel goed gevarieerd. Personeel zeer vriendelijk. Locatie van het hotel is nog geen 10 minuten van het strand lopen en net buiten het massa toerisme. Wel vlak bij het vliegveld, maar de laag overgaande vliegtuigen vonden wij alleen maar prachtig. We zouden hier zo terug naar toe gaan.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      5,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het was een verouderd complex, eten was zeer matig en de liggelden bij het zwembad waren wel aan vervanging toe.Het eten was zeer matig, niet warm smakeloos en eentonig.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      6,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Er was geen bestek op 4 lepels na. Er was geen waterkoker. Er waren kookplaten maar geen pannen. De vloer werd niet echt schoongemaakt.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      6,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      4,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het hotel verdiend zeker geen 4 sterren. De mensen zijn erg vriendelijk. Het eten was niet zoals we gewend waren in Griekenland. Onderhoud is niet de sterkste kant van het hotel. Van de helft van de ligbedden was standinstelling defect. Ook het licht in de toilet werd niet gerepareerd, waardoor de hygiëne in deze ruimte geen voldoende krijgt.We kregen mee dat de verzorging in het hotel na overname in 2019 erg achteruit is gegaan. Niet Sunweb waardig.
    9. Door:
      Davey
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Appartement opzich prima maar het eten is veel hetzelfde tevens is het bijna elke dag lauw en all in is hier geen all in je zit gevonden aan etenstijden tevens is er weinig keuze in het drinken kan bestellen zo heb je alleen in de ochtend melk de rest van de dag niet weinig activiteiten voor ons niet voor herhaling vatbaar dit hoorde wij helaas van meerdere personen die dat hotel hadden geboekt helaas veel veranderd met 4 jaar geleden en voor ons geen 4* hotel waardig
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een beetje gedateerd verblijf. Het diner was altijd lauw tot koud mede door de openlucht en dat de keuken verder weg lag. Zwembad en ligstoelen goed.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima hotel met fijne ligging. Kamers zijn beetje gehorig.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Eten was matig / eentonig
    13. Door:
      M&M
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    14. Door:
      Ineke Rijneveld
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben een hele fijne vakantie gehad een echte aanrader.
    15. Door:
      Melissa
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben genoten van top tot teen, weer een beetje opgelapt! We hebben heerlijk weer in september gehad, 25 tot 30 graden en een briesje. 'S avonds soms wel wat koude avonden dus neem een vestje mee. Ik vind niet dat het overal zo rolstoelvriendelijk is. Vooral de straten zijn nogal wisselend met stoepjes op en af. We werden gastvrij onthaalt door een spontane gastvrouw. De ligging van het hotel is perfect, 50 meter van een leuke boulevard en binnen 5 minuten rijden van het vliegveld. Hierdoor wel wat geluidsoverlast van opstijgen en landen van vliegtuigen, maar van 23.00 tot 06.00 uur is er geen vliegverkeer. Het eten kon beter, weinig afwisseling en vaak lauw. We misten lekker brood (bijv. stokbrood) en variatie in het beleg 's ochtends. Mijn vriend is 1.90 lang, dus hij had wat problemen met slapen (bedden zijn aan de kleine kant en hij kon zijn benen niet over het bed kantelen door de houten balken). We hebben vernomen van de eigenaar dat er eind dit jaar een renovatie mbt de kamers komt dus dan krijgen ze mega grote boxsprings (voor de grote Nederlander) en een nieuwe badkamer. En dat mag ook wel want de douches zijn te klein, je moet je buik inhouden om tussen de deurtjes te kruipen. Er zijn veel Nederlanders ongeveer 50% van de bezetting. Het is een kleine familiehotel dus halverwege de week is het ons kent ons, hierdoor wel een leuk stel ontmoet waar we de rest van de vakantie mee hebben gevierd. Het strand is op minder dan 10 minuten lopen. Een heerlijk zandstrand met schildpadden en met een stukje grasveld met strandbedjes. Zeker één van de lekkerste zeeën waar ik in heb gedobberd. Via sunweb een auto gehuurd bij Eurohire, maar dat was een fiasco. We kregen een kleine afgetrapte jeep waar ik me totaal niet veilig in voelde. We gingen terug naar het verhuurbedrijf, die zeiden 'the car is not your mommy', oftewel gas erop! Dus wil je een auto huren, ga dan voor een kleine degelijke auto (Peugeot 108). De schoonmaak is top, ze kwamen elke dag het appartementje rechttrekken en schone handdoeken brengen. Wel weinig faciliteiten, misten wat sensatie, vermaak en comfort (degelijke ligbedden bij het zwembad bijv.) en activiteiten voor kinderen en de handdoekenservice valt tegen. Je krijgt een mini handdoek dus neem vooral je eigen badhanddoek mee! Voor meer faciliteiten moet je naar een grotere resort gaan. Wel is er elk moment van de dag plek bij het zwembad, dus je hoeft geen stoel te reserveren. Het is voor herhaling vatbaar maar wel over een paar jaar als het gerenoveerd is en dan gaan we ook leuke excursies doen want daar hadden we niet altijd de energie voor deze vakantie!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)