dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 17 beoordelingen voor Hotel Aria ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,6
    Kamer
    6,6
    Maaltijden
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,5
    Prijs/kwaliteit
    7,6
    Ligging
    9,1
    Personeel
    7,8
    1. Door:
      Jane
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima hotel, wij hadden een de luxe kamer met uitzicht op zee, die was prima. Je kan pas inchecken vanaf 2 uur, wel vervelend als je vroeg aankomt. Ligt net buiten de drukte van de stad maar je loopt zo naar het centrum. Ontbijt was prima. Niet zo heel veel ligbedden bij het zwembad.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vanuit het hotel een prachtig uitzicht. Kamers netjes en worden goed schoon gehouden. Iedere 2 dagen schone handdoeken en lakens. Jammer dat je pas om 10:30 in het zwembad mag en dat het terras `s-avonds wordt afgesloten. Onze kamer had geen uitzicht en we hadden heel graag gebruik willen maken van het terras waarop mooi meubilair staat dat nu amper wordt gebruikt. Jammer.
    3. Door:
      Piet & Yvonne
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Perfect
    4. Door:
      nee
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super~Cool!
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het was een prima hotel, mooie ligging. Alleen jammer dat het ontbijt niet veel voorstelde, de kamers en badkamer verouderd. Tevens was er geen kluisje aanwezig op de kamer, wat wel in de boeking vermeld stond. Maar Skiathos is een schitterend eiland en we hebben een super leuke vakantie gehad !
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Aria is een prachtig hotel op een mooie ligging met uitzicht op zee. Het hotel heeft 3 soorten kamers. Wij hadden de algemene kamer, prima kamer met balkon en koelkast (en airco tegen betaling). Wij zaten dan ook wel Op -3 beneden, maar wij hadden een hele leuke kleine binnenplaats en geen airco nodig omdat wij de gehele dag schaduw op onze kamer hadden. Geen uitzicht vanaf onze kamer,maar ach wat maakt het uit? Hotel ligt op loopafstand van het bruisende skiathos en op loopafstand van het strand. Minisupermarkt om de hoek. Persoonlijk vond ik het ontbijt heel karig. Geen fruit. Wel vers brood en ei. Maar qua beleg had je alleen 1 soort kaas en worst en wat jam. Verder echt een top vakantie gehad! Skiathos is prachtig! Dit hotel zou ik ook zeker aanraden. Oh, en schrik niet als je je douchekop niet kunt ophangen, met een beetje improviseren lukt het ook wel zonder hem op te kunnen hangen ;).
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      9,0
      Bij aankomst kregen wij ook een kamer op de begane grond terwijl er gezegd werd dat alle standaard kamers zee zicht hadden. we hebben geklaagd en kregen een andere kamer op de 1e etage. de mensen zijn erg vriendelijk ontbijt stelt niet veel voor. elke dag hetzelfde.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      Thomas
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Wat ons tegenviel was dat de fotos op de website zeezicht hebben , maar dat de kamers onder het zwembad liggen waardoor je lager ligt dan zeezicht. De kamers die wel zeezicht hebben zijn door derden voor langere tijd verhuurd. Moet wel zeggen dat we een andere kamer kregen met zeezicht nadat we direct geklaagd hadden. Verder prima hotel met simpel , maar voldoende ontbijt. Wie hier over klaagt moet zich schamen.
    10. Door:
      Corinne
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hebben een heerlijk verblijf in Hotel Aria gehad. Ligging is fantastisch net buiten Skiathos stad echt maar 5 minuutjes lopen tot centrum. Uitzicht vanaf het zwembad is adembenemend mooi. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers worden elke dag schoongemaakt en om de dag schone handdoeken en beddengoed.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      4,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
      Sunweb moet duidelijker aangeven dat dit hotel niet geschikt is voor minder validen. Er wordt vermeld dat er geen lift aanwezig is dus had ik gevraagd om een kamer op de begane grond en zeezicht. Op de foto`s kun je niet zien hoe dit hotel in elkaar zit. We kwamen `s ochtends rond half 11 aan in het hotel maar onze kamer zou pas beschikbaar zijn na 14.00 uur. Je weet dat je daar rekening mee moet houden maar jammer dat ze daar niet een beetje meer hun best voor doen. Uiteindelijk werd het ook nog 14.30 uur. Op mijn vraag welke kamer wij zouden krijgen, werd er verteld dat we op -3 zouden komen! En zeezicht is überhaupt niet mogelijk bij Sunweb kamers. De Sunweb informatie suggereert dat je alleen bij voordeelkamers geen (zee)zicht hebt. Klopt dus niet! Wij kwamen dus terecht op -3, zaten tegen een ander gebouw aan te kijken en er was een overduidelijke rioollucht aanwezig. Er is wel een lift aanwezig van -3 naar 0 maar het ontbijt is weer 2 etages hoger, waar de lift niet naartoe kan, dus dat betekent toch trappen lopen! Dit moet echt duidelijker aangegeven worden! En dan nu ook nog de positieve kanten: Het ontbijt is inderdaad simpel maar wij konden daar prima mee leven en het werd constant allemaal netjes aangevuld. De Griekse Yoghurt met honing was heerlijk! De kamer is klein, geen tv, geen föhn, geen stoelen maar werd altijd keurig schoongemaakt! (helaas blijft de rioollucht altijd hangen).
    13. Door:
      dutch
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een prachtig hotel, super locatie en geweldig terras. De keuken is beperkt. Zeer aardige mensen. Airco bleef het niet doen. Meerdere keren aangegeven. Dat is jammer. Ook dat in de folder kamers te zien zijn waarbij je een voorkeur kan indienen. Maar boek je een voordeel kamer kom je op -3 in de kelder. Die zag ik niet aankomen. Mag wel vermeld worden in de folder. Maar ondanks dat een super vakantie gehad in een zeer mooi en gezellig hotel. Ik zal hem zeker aanraden, maar niet de voordeelkamers.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel uitstekende ligging
    15. Door:
      Maaike
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Aria bevindt zich op een supermooie locatie, superdicht bij het strand en op maar 10min. lopen van het drukke stadscentrum. Het hotel zelf is prima onderhouden. De kamers (via Sunweb) zijn simpel, maar wordt goed schoon gemaakt elke dag. Nadeel is dat bij ons op de kamer de douchekop niet vastzat en je deze dus in je hand moest houden (geen idee of dit overal zo was). Het personeel was vriendelijk. Het ontbijt was, zoals vaker beschreven, niet bijzonder en bestond uit sneetjes stokbrood, ham en kaas, jam en watermeloen. Aanrader is om buiten de deur lekker te gaan ontbijten!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)