dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 31 beoordelingen voor Appartementen Palmyra ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    8,7
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,4
    Personeel
    9,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,8
      Kamer
      6,0
      Ligging
      3,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het appartement ligt in het hoogseizoen langs een drukke lawaaierige weg. Het appartement zelf is ook erg gehorig. Prima bedden. Keuken is heel karig ingericht; cooker deed het niet. Mooi uitzicht vanaf balkon!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldig appartement met overweldigend uitzicht. Perfecte ligging ten op zichte van het leuke stadje. Enige minpuntje is dat het aan een drukke weg licht waardoor je bij het zwembad terras het verkeer hoor. Deze drukke weg moet je ook langs/over als je naar stadje gaat. Gastvrouw is super lief, uitzicht vanaf balkon fenomenaal, zwembad is heerlijk, kamers schoon en functioneel. Echt een aanrader!
    3. Door:
      Emiel en Irma Lammers
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima kleinschalig appartementencomplex. Niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn i.v.m. de steile klim naar het complex. Ook niet geschikt voor mensen met kleine kinderen. Kinderbad is niet aanwezig. Verder uitermate geschikt als uitvalsbasis voor de ontdekking van Skiathos en Skiathos stad. Ligt langs een drukke weg maar als je oplet is dat geen probleem en je kan ook de weg oversteken, een klein stukje langs de weg en dan binnendoor naar Skiathos stad lopen. De kamer wordt regelmatig schoon gemaakt dus dat was prima verzorgd. Maria is een meer dan geweldige gastvrouw die erg goed voor haar gasten zorgt. Ze wil het de gasten erg naar de zin maken en dat gaat haar erg goed af. Prijzen van het drinken en eten wat te verkrijgen is zijn zeer schappelijk. De kamers zijn ruim en balkons ook dus prima. Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie op skiathos mede dankzij de accomodatie en onze gastvrouw Maria.
    4. Door:
      Gerrie
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke vakantie gehad bij dit appartementen complex. In totaal 16 kamers. Elke dag schoonmaak en bedlinnen en handdoeken worden regelmatig verschoond. de werknemers proberen er alles aan te doen om je te laten genieten tijdens je vakantie. Klein zwembad met voldoende ligstoelen/zitjes. Complex ligt aan de drukke weg van Skiathos. De meeste last heb je van het geluid van de scooters en quads. `s Avonds minder last van het lawaai. Dan is het niet zo druk en dan heb je de deuren dicht (airco aan). Je moet wel goed ter been zijn omdat dit appartement hoger ligt (Oprit en een aantal trappen). Wij komen op zeker een keer terug bij dit appartement.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie appartementen met zicht op zee. Goed onderhouden zwembad met genoeg ligstoelen en parasols. Hartelijke gastvrouw die er van alles aan doet om je het naar de zin te maken. Enige nadeel beetje rumoerige weg vlakbij maar merk je al snel niet meer op.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top echt maar dan echt top! Vriendelijke eigenaresse
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben het voortreffelijk gehad in Skiathos in App. Palmyra, zulke lieve en aardige mensen niets is hun te veel en zijn enorm gastvrij. Zeker een aanrader, volgend jaar ga ik zeker terug. Alles klopte het appartement het uitzicht goeie bedden en erg schoon. De vriendelijkheid als je iets aan de bar ging halen de service het zwembad, van ons krijgen ze zeker een 9 als waardering. Ik kom al 31 jaar in Griekenland en dit is het beste wat ik heb aangetroffen een dikke pluim voor Maria en Janice
    8. Door:
      Piet en Andrea Damsteeg
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het appartement was perfect. Om de 2 dagen schone handdoeken en bedlinnen. De service was perfect. De eigenaren van het appartement was niets teveel als er iets werd gevraagd. Nam je op het terras bij het zwembad een drankje of iets te eten, ALTIJD was er iets extra`s bij in de vorm van een schaaltje chips of nootjes. Zelfs een bord met verschillende soorten fruit met honing of yoghurt werd er regelmatig bij neergezet. Zelfs de koffers werden keurig bij de deur van de kamer gezet. Het enie nadeel is de verkeersweg, maar na 2 dagen hoor je dat geluid van de voortrijdende auto`s ook niet meer, en kan je alleen maar genieten op je balkon van het grandioze uitzicht. Voor ons is het de 7e keer dat we hier komen. Dat zegt denk ik voldoende.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ondanks dat vele reviews het hadden over de weg, hebben wij hier geen last van gehad. Wij hadden wel de deuren dicht ivm de airco en s`nachts was er niet veel verkeer. Het is een goed appartement en met een zeer hartelijke Maria. kamers worden goed schoongehouden en zien er ook goed onderhouden uit. 2 pers. bed zijn 2 enkele bedden met ombouw tegen elkaar aangeschoven, waardoor er een grote spleet tussen zit, maar matrassen zijn heerlijk. Jammer dat de doucheruimte wel wat krap is met een krappe douchecabine. Ik ben lang en kon nauwelijks bukken. Ook geen stopcontact in de doucheruimte. Wel voldoende stopcontacten in de rest van het appartement. lekker balkon in de schaduw, zodat je s`ochtends lekker kan ontbijten. Keuken is voorzien van de noodzakelijke spullen. op loopafstand 3 kleine supermarktjes. Pinapparaat staat recht tegenover het appartement. ook het strand is een kwestie van de weg oversteken en nog een klein stukje doorlopen. Bedjes zijn te huur (4 euro per bed incl. parasol). Binnen 10 minuten lopen zit je midden in het centrum, dat kan je doen door langs de weg te lopen, maar je kan ook binnendoor. Er is ook een klein zwembadje en ook dit is goed onderhouden en schoon. voldoende ligbedjes en parasols bij het zwembad. Al met al een heerlijk appartement, op de juiste plaats. Niet te dicht bij de drukke stad en er ook weer niet te ver vandaan.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Heerlijke, schone appartementen met een waanzinnig uitzicht over zee. Echter de mooie zonsondergang zoals beschreven klopt niet want de zon gaat aan de aan de andere kant van het eiland onder! Wij hadden niet zo`n last van de drukke weg. Skiathos Stad op loopafstand. Aanrader.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijk appartementencomplex met bijzonder gastvrije en lieve eigenares. Badkamer is eenvoudig en aan renovatie toe maar appartement en badkamer worden uitstekend schoongehouden. Ligging uitstekend, enige minpunt is de drukke weg waaraan het gelegen ligt. Wij komen er al jaren en dat blijft ook zo.Klasse!
    13. Door:
      jan en rianne
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Appartementen Palmyra zijn ons uitstekend bevallen. Het enige minpuntje is de ligging en het geluid van de langs lopende doorgaande weg. Verder een toplocatie. Super schoon en zeer vriendelijke eigenaresse en personeel.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Appartement was schoon en voldoende beweegruimte! Ook het balkon was ruim en had `zoals alle appartementen` een prachtig uitzicht op zee. Persoonlijk vond ik het jammer dat er 2 aparte eenpersoonsbedden stonden. Ook mocht je geen toilet papier door het toilet spoelen maar ook dat went wel... :-) Verder zijn we goed ontvangen en is de eigenaresse enorm gastvrij, geïnteresseerd en behulpzaam!
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Palmyra is een keurig net appartementen complex wat gunstig is gelegen om naar het strand te gaan, en redelijke loop afstand naar Skiathos stad. Wel jammer is de drukke weg die er langs loop waardoor je best wel geluidsoverlast hebt, en daarnaast is het niet prettig lopen als je ergens naar toe wilt want je zal door een soort gootje langs die zelfde drukke weg moeten lopen waar soms behoorlijk hard word gereden. Mede door de steile oprit en de 2 trappen en de drukke weg zonder stoep is het complex dus zeker niet geschikt voor mensen met kinderen of mensen die niet zo goed ter been zijn.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)