dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 13 beoordelingen voor 8 dagen Skopelos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,4
    Kamer
    6,8
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    6,9
    Prijs/kwaliteit
    7,3
    Ligging
    7,8
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      fam Alink
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      De reis is goed georganiseerd voor wat betreft alle transfer van zowel bussen en de speedferry. Op Skopelos zaten we in Olia Green waarvan de badkamer niet schoon was en wasbak stuk. Ontbijt en zwembad was bij het hotel naast ons. Locatie was super, met uitzicht op de haven. In Skiatos hadden we een gedateerde studio met zwembad, in Toulos. Een auto is zeker aan te raden om de eilanden te verkennen. Buiten het kerkje op Skopelos heeft de vakantie weinig met Mamma Mia te maken. De Grieken zijn heel gastvrij. Skopelos vonden wij het mooist en rustigste eiland. Was leuk om een keer te zien.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      4,5
      Kamer
      1,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De twee eilanden zijn prachtig. veel te zien, 8 dagen is te kort! Op Skopelos zaten we in hotel Dyonissos, prachtig. Vriendelijk personeel en mooi zwembad. Op Skiathos werden we geplaatst in hotel Thymi`s home. Een kleine kamer met een Frans balkon. Toen we een kamer met balkon vroegen kon dit niet omdat hotel vol zou zitten, na overleg met reisbegeleiding toch in dit hotel gebleven. Het Zwembad was heel klein. Ik kies voortaan zelf mijn accomodatie.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      In Skopelos zaten we in hotel Aperitton. Mooie locatie, matige bedden en kussens. Simpel ontbijt. Mooi eiland met fantastische uitzichten. Lekker gegete , 2x bij Muses, een aanrader. We hebben een jeep gehuurd en het eiland verkend (mamma Mia tour). Wat me erg tegenviel is dat we zolang hebben moeten wachten op de ferry. Op Skiathos zaten we in Green Park, appartementen zijn simpel maar Schoon en goed. Mooie tuin en zwembad. Lekker gegeten in het restaurant van Green Park, lekker en goedkoop. Andere aanraders zijn. ricchi e Poveri. Met een fantastich uitzicht op de haven en Bourtzi
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Eerste verblijf was een basic appartement mooie ligging zwembad supermarkt naast het appartement echt super ! 2 e verblijf een 4 sterren Hotel !! Alles keurig dichtbij het mooiste strand van Skiathos wat verder van de stad maar bushalte voor de deur
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima geregelde vakantie, goede accommodaties en zeer prettige en kundige reisleidster.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Leuke combinatiereis. De reis is erg goed uitgevoerd door Sunweb en de lokale partner. De appartementen zijn basic maar prima. Belangrijke tip voor beide eilanden, controleer overal de rekeningen! Jammer dat we deze tip van de organisatie niet hebben gekregen, het lijkt me dat ze wel op de hoogte hiervan zijn. De rekeningen bij restaurants, kiosken ed kloppen niet. Wij hebben dit dagelijks meegemaakt. Tevens waren de auto`s die we ter plaatse huurde erg prijzig! De keuze was ook niet reuze, maar het was augustus. Ik raad dus aan om vooraf een auto te huren zodat je weet wat je betaald en de keuze nog hebt. Het zijn mooie eilanden. Indien je een jeep huurt dan kun je meer van de eilanden zien. Skiathos-stad en Koukounaries Beach zijn erg druk en toeristisch!
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het personeel in het hotel op Skopelos was erg star. Ondanks het mooie weer mocht er geen koffie buiten gedronken worden.Er was een lamp stuk en de kraan van de wastafel lekte overal water waardoor er een zeer klein straaltje nog uit de kraan kwam.Het kookplaatje in de kamer op Skiathos werkte niet en was zo vies dat je er toch geen gebruik van durfde te maken. De airco was erg luidruchtig wat het slapen er niet plezieriger op maakte.De kamer werd weinig schoongemaakt waardoor het emmertje met toiletpapier op de badkamer begon te ruiken.
    8. Door:
      Wendy en Yvonne
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat je in 8 dagen allemaal kan doen! En ook nog relaxen. Het leken wel 2 weken. Met eilandhoppen weet je tevoren niet in welke accommodatie je komt. Op bestemming bleek Hotel in Skopelos en huisje/app. op Skiathos. Beiden heel leuk!! Dolfijn in haven gezien, stadjes afgesnoept, gebaren, auto gehuurd, gezwommen in zwembad en zee. Mama Mia tour gedaan en bezoek aan olijfolie makerij gebracht. Bergen beklommen, ruines bezichtigd. Kortom: Geweldig!!!!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Beide eilanden zijn prachtig! Er is genoeg te doen, er is veel moois te zien en de lokale bevolking is erg aardig. We hebben op beide eilanden een auto gehuurd en dat werd erg goed geregeld door de lokale partner van Sunweb. Ons verblijf op Skopelos verliep perfect en werd prima verzorgd door Sunweb + lokale partner. De accommodatie was ietwat verouderd, met een douche zonder douchestang en vaak koud water. Wel bevond de accommodatie zich in een prachtige omgeving. Ons verblijf op Skiathos begon wat gek. We worden afgezet bij onze accommodatie in de regen en kregen verder geen informatie mee over de omgeving. Dit hebben we toen zelf uitgezocht. Uiteindelijk bleek de accommodatie naast een bushalte te liggen en hebben we ook op Skiathos het erg naar ons zin gehad. De accommodatie zelf was helemaal prima, schoon en met een prachtig uitzicht.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel op Skopelos lag erg mooi, heel mooi hotel. De studio op Skiathos was van iets mindere kwaliteit
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2015
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Eilandhoppen met Sunweb op Sporaden was echt super! 8 dagen was eigenlijk tekort, volgende keer langer. De accommodatie's waren super schoon en netjes maar wel een beetje gedateerd, op beide eilanden een zwembad bij appartement.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)