Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor 8 dagen Skopelos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   fam Alink
   Periode:
   juli 2018
   Gezelschap:
   Stel
   7,1
   Kamer
   6,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   6,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Zwembad
   8,0
   De reis is goed georganiseerd voor wat betreft alle transfer van zowel bussen en de speedferry. Op Skopelos zaten we in Olia Green waarvan de badkamer niet schoon was en wasbak stuk. Ontbijt en zwembad was bij het hotel naast ons. Locatie was super, met uitzicht op de haven. In Skiatos hadden we een gedateerde studio met zwembad, in Toulos. Een auto is zeker aan te raden om de eilanden te verkennen. Buiten het kerkje op Skopelos heeft de vakantie weinig met Mamma Mia te maken. De Grieken zijn heel gastvrij. Skopelos vonden wij het mooist en rustigste eiland. Was leuk om een keer te zien.
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   juni 2018
   Gezelschap:
   Stel
   4,5
   Kamer
   1,0
   Ligging
   9,0
   Overige faciliteiten
   2,0
   Personeel
   1,0
   Prijs/kwaliteit
   5,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   De twee eilanden zijn prachtig. veel te zien, 8 dagen is te kort! Op Skopelos zaten we in hotel Dyonissos, prachtig. Vriendelijk personeel en mooi zwembad. Op Skiathos werden we geplaatst in hotel Thymi`s home. Een kleine kamer met een Frans balkon. Toen we een kamer met balkon vroegen kon dit niet omdat hotel vol zou zitten, na overleg met reisbegeleiding toch in dit hotel gebleven. Het Zwembad was heel klein. Ik kies voortaan zelf mijn accomodatie.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)