22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

  terug
  vrijdag 9 juli, 5 dagen, 2 personen, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor 22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Hans en Wil
   Periode:
   augustus 2018
   Gezelschap:
   Stel
   6,9
   Kamer
   5,0
   Ligging
   9,0
   Maaltijden
   6,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Op Skopelos zaten we in hotel Olia maar dat was een erg gedateerde kamer wel mooi uitzicht Op Alonissos zaten we in Elena dat is goed bevallen Op Skiathos zaten we in een appartement in Somnia dat was het beste verblijf Het was leuk om de eilanden een keer gecombineerd te hebben maar onze voorkeur gaat uit naar Skiathos Het liefst zouden we zelf de accomodaties kiezen.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)