22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

    terug
    dinsdag 8 september, 22 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 10 beoordelingen voor 22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Hans en Wil
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Op Skopelos zaten we in hotel Olia maar dat was een erg gedateerde kamer wel mooi uitzicht Op Alonissos zaten we in Elena dat is goed bevallen Op Skiathos zaten we in een appartement in Somnia dat was het beste verblijf Het was leuk om de eilanden een keer gecombineerd te hebben maar onze voorkeur gaat uit naar Skiathos Het liefst zouden we zelf de accomodaties kiezen.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      we hebben een heerlijke vakantie gehad. 3 heel verschillende eilanden met ieder hun charmes. Mooie natuur..mooie stranden...echt een aanrader...je hebt eigenlijk 3 vakanties in 1...de reis is prima georganiseerd..de onderkomens zijn niet van te voren bekend en dus verrasend waar je terecht komt..in ons geval 3 x studio met kookgelegenheid..(wel 2x keihard matras en 1 onderkomen wat gedateerd was zonder uitzicht terwijl ze ook luxe kamers hadden met geweldig uitzicht) Alle onderkomens waren voorzien van een prima zwembad. maar zo als ik al zei....gewoon doen!!!!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een echte aanrader deze vakantie! Prima prijs-kwaliteit-verhouding. We hebben enorm genoten...echt prachtige eilanden en m.n. Skopolos en Allonissos nog niet overspoeld door het toerisme ... echt geweldig. Ook een dikke pluim voor reisleidster Ester; weet goed in te spelen op de wensen van de gasten en heeft goed in de gaten wat goed past bij hun wensen! Goed gedaan Sunwebb; bedankt voor een geweldige ervaring!
    4. Door:
      Ger
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Skopelos en Alonisos Skiathos goed bevallen, alleen jammer dat hotel Pathos op Skiathos iets te kortbij het centrum lag i.v.m. disco (tot 05.30 uur harde muziek) rest prima en voor herhaling vatbaar.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een verblijf op Skopelos/Alonissos-Skiathos is heerlijk vertoeven. Nette appartementen en nabij de stad. Ieder eiland kent zijn eigen charme. Skopelos, de vele unieke en mooie stranden en de romantische stad met zijn vele kleine straatjes. Alonissos is uitermate geschikt voor het bewonderen van de natuur en natuurlijk het marine park. Skiathos op zijn beurt bruist van het leven en het is hier heerlijk slenteren door de winkelstraten en langs de vele bars en restaurants.
    6. Door:
      Jan en Diny
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Drie mooie groene eilanden met ieder zijn eigen charme, dat maakt eiland hoppen spannend en verrassend.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      3x prima verblijf met eilandhoppen
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben 3 accommodaties gehad ivm eilandhoppen. De eerste 2 accomodaties waren van de kwaliteit die wij van sunweb gewend waren. Helaas was het laatste niet van die kwaliteit. Het was geen sunweb accomodatie en dat was te merken. Het was een klein vooral vies hok. Vlekken op de lakens, lange haren op vloer, spinnenwebben tussen het bed en het nachtkastje. Smerig doucheputje. Helaas voor ons konden wij pas 3 dagen later verhuizen naar een andere accomodatie. Dit was wel een sunweb accomodatie. Waardoor wij door dit gebeuren wel 3 dagen van onze vakantie kwijt waren . Het gaf toch een rot gevoel om daar 3 nachten te moeten verblijven. Hopenlijk zetten jullie daar geen gasten meer neer. Het gaat om het bijgebouw van Green meadow op skiathos. Het zogenaamde Zois house. Dit is echt niet de 2 sterren die jullie als kwaliteit vragen. Verre van zelfs. Voor ons is het helaas gebeurt. Hoop dat het andere vakantiegangers niet meer gaat overkomen. Buiten dit bovengenoemde om was de rest van onze vakantie goed geregeld. De transfers naar de accomodaties en terug evenals de boottochten. Kortom eilandhoppen is voor herhaling vatbaar met hopenlijk goede sunweb accomodaties.
    9. Door:
      Fam. Heiloo
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Skopelos - Agelos lag erg afgelegen ca. 15-20 min. Tot centrum geen strand. Dan de bus of iets huren. Alonissos-Elena Jammer kamer aan de weg anderen zaten in de kelder waar geen keuken aanwezig is. Knap complex en centraal gelegen! Skiathos - Margaretha Mooi complex weinig service 1 week 1 x schone handdoeken ook bij vragen om schone kregen we ze niet. Kamer 1x schoon gemaakt in 1week. Dichtbij strand Kohlios. Te ver van het centrum. Gevaarlijke weg om te lopen. Tip: neem een zaklampje mee. De bussen zitten propvol. Wij hebben op alle eilandjes een scooter gehuurd. Helemaal goed en prachtige tochten gemaakt.
    10. Door:
      Patrick en Rianne
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De reis is heel leuk, alles is goed geregeld. Alleen de appartementen zijn heel verschillend. Op het Skopelos was de accommodatie echt heel goed, maar op Alonnissos was het een grote tegenvaller. Misschien dat dit kwam omdat we op Skopelos erg verwend waren, maar dat was wel jammer.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)