dinsdag 12 mei, 15 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 17 beoordelingen voor 15 dagen Skopelos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,5
    Kamer
    7,2
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,8
    Ligging
    7,5
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,3
      Kamer
      4,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Op Skopolos zaten we dicht bij de hoofdstad, maar hadden we een kleine hotel kamer in hotel Olia Green met erg slechte bedden. Het hotel werd wel gerund door aardige mensen die ons in de ochtend ontbijt op de kamer kwamen brengen. Op Skiathos zaten we erg ver van Skiathos stad in appartement Roula wat werd gerund door een erg onvriendelijk man. Studio zelf was prima, maar werd ontzettend heet, had een lekkende douche en geen licht op de badkamer. We hadden na dag 1 gevraagd of dit vervangen mocht worden, maar is niet gebeurd. Samengevat: leuke vakantie gehad, maar wel verbleven in de overblijfseltjes van het eiland.
    2. Door:
      Manuella pellizzari
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hotel dymitrios in skopelos was goed gelegen wel oubollig interieur. De manager was niet vriendelijk, zijn personeel wel. Wij hadden samen met mijn schoonzus geboekt met vijf personen wel twee kamers. Wij hebben hotel dymitrios gekregen met ontbijt mijn schoonzus hebben ze in een studio van twee personen gestoken met een dochter van 16 jaar. De studio was veel te krap. Wij hebben uit principe niets opgedaan in hotel dymitrios omdat de manager niets wou doen aan de situatie. Wij hebben elke morgen met mijn schoonzus op hun terrasje ontbeten . Wij hebben het niet aan ons hart laten komen en er toch een leuke vakantie van gemaakt. Restaurant Alexander is een aanrader op skopelos. Het visrestaurant op het einde vd haven was ook zeer lekker en moypies ook een aanrader.Wij hebben een dag alonissos met de boot gedaan ook zeer mooi. skopelos is een zeer mooi eiland, een weekje is genoeg. Op skiathos hadden we alle vijf hetzelfde hotel. Panorama hotel een heel goed hotel een, aanrader. De staf zeer vriendelijk zeker Apollo het eten verbluffend goed voor en zeer goede prijs kwaliteit . We gaan er zeker terug. Skiathos is ook zeer mooi. We hebben een super vakantie gehad. Op de twee eilanden waren prachtige stranden.
    3. Door:
      Nienke
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was een geweldige ervaring. Je wist niet waar je terecht kwam, maar zowel op skopelos als skiatos was het erg mooi. Het was wel spannend waar je terecht zou komen. Het hotel en studio waar wij geslapen hadden waren erg schoon en de mensen waren erg aardig. Vooral in de theodore studio was het erg mooi. Er waren geen Nederlanders wat ik persoonlijk erg leuk vind. Je had in het hotel en sunweb map liggen met informatie, maar daar stond alleen maar info over een auto huren. Dat vond ik wel jammer je kon niet kijken wat er allemaal te doen was. Of je kon geen informatie over het eiland vinden, dat had meer gekund.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben een geweldige vakantie gehad. In Skopolos hebben we zelf met bijbetaling een kamer upgrade gedaan. Hierdoor hebben we een topweek gehad. In Skiathos kwamen we eerst in een achteraf studio , maar door toedoen van de reisleidster kwamen we de laatste dagen in het centrum van Skiathos in Marousso terecht. Super schone plek, alles nieuw, vriendelijke mensen. Ook hier weer een fijne week gehad.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      skopelos is echt nog een authentiek grieks eiland, in een woord fantastisch, Skiathos is meer toeristische, maar ook een heel mooi eiland met heel veel verschillende strandjes, wil je rust kan dat wil je meer leven kan dat ook, Voor beide eilanden is een vervoer middel wel aan te bevelen, de stads bussen doen het goed maar is de bus vol rijdt ie door, en sommige strandjes lagen best nog wel ver lopen van de bushalte en het is erg heuvelachtig.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      accomodatie op skopelos was gedateerd en zeer gehorig geen receptie moest het zelf maar uitzoeken op skiathos(green park) was fantastisch goede opvang en heerlijk eten
    7. Door:
      Marco
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Jammer dat hiervoor geen 4-persoons appartement te boeken is, ook jammer dat je niet weet waar je terecht komt. Het verblijf op Skopelos was netjes maar klein, (Olia Green Residents) Zwembad bij de buren. (kinderen mochten niet teveel geluid maken, het liefst geen geluid). Verblijf op Skiathos was super (Hotel Marina) , ruim appartement met zwembad. Helaas was de ligging wat minder, te ver van Skiathos-stad. Maar we hebben een auto gehuurd, dus dat was opgelost. Verder hebben we ons prima vermaakt.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      4,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      4,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Totaal geen service in de hotels!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      We hebben het goed naar ons zin gehad waren wel teleurgesteld is de dames ter plaatse. De aankomstdag duurde 15 uur voordat we op locatie waren beetje veel van het goede. We werden op Skiathos gehouden de boot vertrok om 15.20 uur, terwijl we om 10.20 arriveerden. Er zijn in de tussentijd 4 boten richting Skopelos gegaan. In de wachttijd moesten we ook maar even beslissen of we nog op excursie wilden gaan terwijl er helemaal niets van het eiland bekend gemaakt werd. Daarom zeer een teleurstellende ervaring voor ons die we niet meer zo snel zullen over doen.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een goed georganiseerde reis incl alle transfers per boot en met de bus. Mooie accommodaties op loopafstand van strand en/of centrum. Een eiland per week is wat ons betreft oke. Deze reis is zeker een aanrader.
    11. Door:
      Ria Vermeulen
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      mooie reis gehad, studio Eflalia in Skopelos was wat gedateerd maar een mooi uitzicht op Skopelos stad! contact met Maxim van sunweb was prettig. Daarna was voor ons Skiathos wel een omschakeling veel toeristischer, studio Aggelos was keurig netjes zelfs de bedden waren goed! wel wat ver van de stad maar is met de bus makkelijk te bereiken. Een aanrader om een dagje Allonisos te doen.
    12. Door:
      Ingrid
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      De eilanden zijn echt de moeite waard. Skopelos heeft onze voorkeur. Geen massatoerisme, gemoedelijker, meer Grieks. Heerlijk met de quad op pad door de bossen, heuvels en langs de kust. Bezienswaardigheden: Kastri (mama mia kerkje) Panormos beach, Stafylos beach, Glossa, vuurtoren mooie route, je kan er niet in, Agnotas mooie rotsbaai met 3 naaldbomen uit de mama mia film, Sendoukia paar oude rotsgraven. oude stad,witte kerkje einde haven en taverna daar boven. Skiathos is kleiner maar veel drukker, met name de stad is héél druk en half Engeland zit daar. Met de quad(of ander vervoer) op pad het binnenland in of langs de kust is aan te raden. Van Siathos naar Koukounaris kom je de drukkere stranden tegen (niet ons ding) Verder langs de kust zijn leuke kleine baaitjes......Bezienswaardigheden: Kastro, klooster Evangelistria, kloostertje Kechria, vliegtuigspotten, Lalaria beach(alleen per boot) stad. Vroege vlucht maar helaas geen goede aansluiting met ferry, wachten, uiteindelijk met taxibootje naar Skopelos. Ferry naar Skiathos héél vroeg dus bij aankomst wachten op schoonmaak appartement. Je krijgt pas ter plekke te horen waar je komt. Evlalia studio op Skopelos was o.k. kwa ligging en afstand, einde baai iets omhoog 10 minuten naar boulevard lopen. Maar op Skiathos kregen we Aggelos studio(heel netjes hoor) in Koukounaris en als je van een groot commercieel strand in de buurt houdt is t prima maar de accommodatie ligt wat van de weg af en restaurantjes/paar winkeltjes zitten alleen aan de doorgaande weg en uit mekaar. Stad 15 km verderop, half uur met de bus. Studio was prima maar ligging voor ons niet dus om overplaatsing gevraagd en konden naar Elenis in Achladi. Prima!!!!!! Pluim voor Roanne die alles geregeld heeft........ Kortom, de eilanden zijn prachtig maar de volgende keer maak ik graag zelf een keuze kwa accommodatie.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Skopelos, het groenste eiland van Griekenland. Het met naaldbomen en conifeer-achtige beboste eiland, omgeven door een groenblauwe zee. Het eiland met steile kliffen, prachtige baaien en havens. Het prachtige Skopelos was in vroegere tijden tevens favoriet onder piraten, waaronder de gevreesde Barbarossa. Drie open piratengraven liggen verscholen op een berg, wat een spannende onderneming is om te komen en je op een prachtig uitzicht trakteert. We hebben de hele hoofdweg afgereden op onze scooter en dat was prima te doen. Het rijden over de zijwegen is uitdagend te noemen. Een quad huren kan een veiligere oplossing zijn. Als ik de klamme auto`s voorbij zie rijden, terwijl ik een briesje langs mijn lichaam voel glijden en de zon op mijn huid voel branden, dan ben ik zo blij met onze vrijheid. Je stapt af wanneer je wilt en je kan `m overal neerzetten. Het is redelijk een klein eiland, dus als je niet alles in een flits wilt zien, huur vooral een scooter. Skopelos-stad is gezellig en heeft een oud gedeelte met pittoreske straatjes en leuke winkeltjes en een `nieuw` gedeelte met grote terrassen aan de haven. Wij hadden favorieten, zoals het brocante bakkertje met terras aan de hoofdweg, waar je heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Zo ook een hip café aan de haven, met verhoogd terras rondom een boom waar jazz en reggae werd gedraaid. Skiathos is de helft kleiner en met haar vele stranden ook prachtig, maar op een andere manier. Het bruist er meer, is divers qua barretjes/ uitgaansgelegenheden en winkeltjes en heeft tevens een gezellige, oude binnenstad. De hotels, transfairs e.d. waren op beide eilanden prima geregeld. De service van Sunweb was absoluut goed. De gemiddelde leeftijd ligt op Skopelos iets hoger dan op Skiathos, maar voor zowel jongelui als 60+ is er genoeg te beleven. Skiathos heeft tevens een prachtige natuur om te verkennen en daarnaast vele winkeltjes. Wij zijn er in september geweest, hadden schitterend weer en hebben echt genoten! (34 en 37 jaar)
    14. Door:
      A.Driessen
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke vakantie gehad. Goede accomodaties, helemaal op Skiathos zaten we in Koukias Village. Groot appartement met uitzicht op zee, rustig gelegen maar supermarkt en een paar restaurantjes in de buurt. En de bus op nog geen 100 meter afstand, die elk kwartier gaat.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke vakantie, super accomodatie in hotel (Aperithos) of appartement (Poseidon). Dit was nog een verassing bij aankomst, maar dat maakte het juist leuk. We hadden lage verwachtingen en waren dan ook erg verrast. Beide plekken waren op loopafstand van strand en of stad, schoon en netjes. Alles was we nodig hadden was aanwezig. Bijzonder fijn ook dat beide accomodaties balkons hadden met prachtig uitzicht over de zee. Verder vriendelijke service en heldere instructies van reisleiding. Helaas geen twee persoonsbed in het eerste hotel, wat we wel als voorkeur hadden opgegeven, maar die waren er ook niet. Ontbijt was matig in het hotel, maar voldoende. We hebben al met al echt een top vakantie gehad!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)