15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 29 beoordelingen voor 15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,6
    Kamer
    7,3
    Maaltijden
    7,9
    Vakantie algemeen
    8,1
    Overige faciliteiten
    7,6
    Prijs/kwaliteit
    7,9
    Ligging
    7,6
    Personeel
    7,0
    1. Door:
      Fam Melissen
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De eilanden zijn alle drie zeer verschillend. Daarom lastig te beoordelen. Totale reis zeer geslaagd. Na aankomst op Skiatos is het wel erg lang wachten op de volgende boot die naar Skopelos gaat waardoor de eerste dag erg vermoeiend is.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartementen. Wel alle 3 locaties een vervoermiddel nodig. Met name Alonissos was indrukwekkend. Ga dan vooral naar de oude stad. Stuk gezelliger. Niet zo tevreden over de service van Sunweb op het eiland Alonissos. Gedropt in een (mooi) appartement met ontbijt maar geen communicatie over vervolg naar eiland Skiathos. Beetje jammer, zelf maar gezorgd dat we de ferry op tijd haalde. Prijs/kwaliteit is in orde. Het waren voor ons wel eilanden die we niet meer gaan bezoeken muv Alonissos. Daar gaan we nog een keer naar terug. verder hebben de Grieken en Italianen in de maand augustus ook vakantie. Dus erg druk, de prijzen zijn daar dan ook naar. Voorbeeld 2 colaatjes op strand 7 euro. 2 Koffie 7 euro. Kan Sunweb natuurlijk niets aan doen maar hou er wel rekening mee. Verdiep je goed in de te bezoeken eilanden en je hebt een fijne vakantie met genoeg leuke strandjes, barretjes en eetgelegenheden. Tip: Huur een quad en ga off road.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een aanrader voor iedereen die naar Griekenland wil gaan om naar de Sporaden te gaan. Mooie stranden gezellige mensen en een relax gevoel.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      ons verblijf op skopelis was prince stafylos, ondanks alleen logies geboekt ,zat het ontbijt erbij. interieur was wat verouderd. ligging was prima, lekker zwembad. op allonisos kregen we een kleine kamer, elena app, met mini badkamer, douchen in de wc, alles werd nat en kozijn en deur vd badkamer had er ook van te lijden. ook hier kregen we ontbijt. ligging was goed. op skiathos kregen we een groot appartement, roulia app, 2 slaapkamers met elk 2 bedden, een keuken met een slaapbank en groot balkon. prima lokatie ,mooi zwembad raad het iedereen aan om deze reis te doen. transfers prima geregeld
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De studio`s op Alonissos (Elena) en Skiathos (Margaritas House) waren prima met airco en dagelijkse schoonmaak. De studio op Skopelos (Evlalia) was matig, geen airco die het deed en geen schoonmaak gedurende 4 dagen. Daarentegen was het complex van Evlalia met zijn faciliteiten uitstekend en mooi gelegen. De eilanden zelf zijn fantastisch groen, authentiek en de strandjes gezellig met een kraakheldere zee. De vlucht en transfers met veerboten waren prima verzorgd. Hebben een heerlijke vakantie genoten.
    6. Door:
      Martin.
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      In Skopelos een mooie kamer met een prachtig uitzicht. Alleen de douchebak was te laag, zodat het wel erg nat werd. In Alonissos bijzonder fijne kamer met onverwachts ontbijt. Op Skiathos keurig appartement met mooi balkon en dito uitzicht. Jammer dat het zover van Skiathos stad ligt ruim 5 km lopen met de bus en of boottaxi goed te bereiken.
    7. Door:
      Peter en Alianne
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
      Bij aankomst op t vliegveld van Skiathos 1 hostess die alle reizigers moest voorzien van informatie-envelop en evt ferrietickets. Het verliep chaotisch. Wij (en andere hoppers) bleken niet alle tickets te hebben. Deze werden later in de bus uiteindelijk verstrekt. Overtocht en aankomst Skópelos prima. We verbleven in Liofoto. Mooi gelegen, wel hele klim, sober ingericht, zwembad met veel kapotte ligstoelen. Skópelos is prachtig. We hadden hier wel langer willen blijven dan 4 dagen. De aankomst op Alonissos was hectisch. Één vertegenwoordigster voor 3 organisaties. We werden op onvriendelijke wijze naar een busje gedirigeerd en kregen een envelop met informatie en een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst die 2 uur vóór aankomsttijd gepland stond. Studio`s Elena is ons goed bevallen. Modern ingericht. Groot, deels gezamenlijk balkon. Mooi zwembad. Alonissos is vooral voor wandelaars en rustzoekers. Voor ons waren de 3 dagen meer dan genoeg. De laatste week op Skiathos. Het pension waar wij verbleven, Margarita`s house, is niet meer van deze tijd. Muffe lucht in de kamer. Het was ook nog niet schoon, schimmel in koelkast en limonadeglazen. Na onze klacht is dat meteen schoongemaakt. Maar de muffe lucht ging daar niet mee weg. Badkamer onhandig ingericht. Bij een toiletbezoek zit je met de voeten in de douchebak. Het ligt wel gunstig. Op loopafstand van de haven en restaurants. Wij vonden Skiathos veel te druk en een week was eigenlijk te lang. We kijken met gemengde gevoelens terug op deze reis.
    8. Door:
      Herma Koers
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben geweldig genoten van het Eiland hoppen. Zeer geslaagd en in 15 dagen 3 eilanden mogen bezoeken. Alle maal met hun eigen charme ,echt een aanrader.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Een goedkope vakantie en dat blijkt uit de accommodaties. O.a. ligging niet altijd prettig, ongeïnteresseerd personeel, niet overal schoon en niet dagelijks schone handdoeken. Het laatste hotel op Skiathos spande de kroon. Ook erg jammer de verdeling: 4 nachten Skopelos, 3 nachten Alonissos en 7 nachten Skiathos. Het laatste eiland is veruit het minst leuk.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Deze reis gaan wij zeker nog een keer doen! Geweldig mooie groene eilanden en ook de accommodaties waren prima, veel gezien en op elk eiland een quad gehuurd.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Minder lang op Skiatos; beter meer dagen op Alonissos. Ontbreken begeleiding in Skopelos en Alonissos. Rekening houden dat je goed ter been moet zijn.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Eerste verblijf klein en relatief oud, maar voldoende voor de dagen, tweede verblijf uitstekend, derde verblijf uitstekend. Jammer van de laatste dat het aan de drukke weg lag en relatief ver van de stad.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,2
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      5,0
      We hebben enorm genoten van onze reis. Verblijf op Skopelos in Olia. Gedateerde kamer. Wel schoon! In gebouw worden appartementen wel opgeknapt. Ontbijt en zwemmen bij naastgelegen hotel. Op Alonissos hadden we een appartement Ilias. Zeer ruim en schoon appartement. Super gelegen ten opzichte van haventje en restaurants. Hier waren we graag een paar dagen langer gebleven. Daarna een week naar Skiathos. Appartement Anastasia. Redelijk ver van Skiathos-stad. Dus heb je een auto nodig of je gaat per bus. Appartement keurig. voor de airco moet je bijbetalen. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit complex zeer af te raden gezien de zeer steile entree. Heerlijk zwembad erbij. We vonden alle drie de eilanden heel prettig. Veel mooie baaitjes met fijne stranden. Overal kan je lekker eten voor weinig. Favoriete restaurant is Muses op Skopelos.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      We hebben de 3 eilandentour gedaan. We begonnen op Skopelos. Het eiland op zich prachtig. De mooiste vd 3. Het hotel Olio Green..zeer slecht. Was van de buitenkant gerenoveerd. Van binnen(niet volledig gerenoveerd) zaten we dus in het oude gedeelte. We zijn heel wat gewend nooit geen kritiek gegeven. Maar dit slieg echt de plank mis. Vies niet goed schoon schimmel. Vieze lakens...en klap op de vuurpijl...5 dgn geen schone hanndoeken..We hadden ze op de grond gelegt met idee..dan hebben ze het wel door....nee...wordt gewoon op t waslijntje gehangen...en je zag met blote oog dat ze vies waren...omdat de badkamer vloer al vies was...De dame achter de receptie gaf me na uitkeg met moeite schone handdoeken. De ligging van dit Hotel wel perfect..Eiland 2 Alinissos..Minder mooi..maar zeer netjes Hotel Galini.. Jammer dat ze hier geen 50cc scooters verhuren..Voor volle2 dgn voldoende. Eiland Skiatosh vonden wij het minste van de 3. Te touristisch. Massa..Appartement Green Wedows te afgelegen. Wel rustige lokatie. Eenvoudig. Als we weer voor hoppen zouden kiezen. Kiezen we wel voor eigen keuze hotel. We hadden nu het gevoel weg gestopt te worden waar nog plek was..Nee gaat onze voorkeur niet meer naar uit. Qua overtochten e d perfect geregeld. Niks op aan te merken. Roanne gezellige giechelkont. Maxime( van Dolfin )nee is niet voor dit werk weggelegt. Verder Sunweb..we blijven trouw..
    15. Door:
      Fam van den Brand
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De eilanden zijn prachtig. Skiathos erg druk . Skopolos en Alonissos lekker rustig. Op alle 3 de eilanden veel gezien. Wij kregen op Alonissos een hotel wat ver onder de maat was. 24 uur geen water gehad.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)