15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

  terug
  vrijdag 9 juli, 5 dagen, 2 personen, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

  7,8

  Wanneer je de Sporaden in Griekenland bezoekt, kun je niet ontkennen dat dit één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland is. De groep bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos en zijn allemaal het fotograferen dubbel en dwars waard. Wil je graag meer dan één bestemming bezoeken tijdens je zonvakantie? Dan is dit een uitstekende optie. Tijdens deze 15-daagse combinatiereis hop je namelijk langs alledrie de eilanden. Van een bruisend dag- en nachtleven, naar een oase van rust of unieke flora en fauna. Met het zonnetje op je gezicht vaar je van eiland naar eiland en overal word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een eenvoudige maar verzorgde studio op basis van logies. Op beide eilanden word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een eenvoudige maar verzorgde studio op basis van logies. De kwaliteit van de overnachtingen bedraagt gemiddeld 2,5.Je vliegt aan op het prachtige eiland Skiathos. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat hier het vliegtuig richting thuis weer op je wacht. Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je...

  Lees verder

  • Ontdek de prachtige Sporaden
  • Oase van rust
  • Unieke ervaring
  • 3 eilanden in 1 vakantie
  • Met vroegboekkorting

  Faciliteiten

  • Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden
  • Handdoeken inclusief
  • Babybedje: gratis (op te geven bij reservering)
  • Toeristenbelasting: circa 0,50 € per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

  Meer faciliteiten

  Verzorging

  Logies

  prijzen zien & boeken
  7,8

  Klantwaardering

  gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Fam Melissen - 10 september 2019
  "De eilanden zijn alle drie zeer verschillend. Daarom lastig te beoordelen. Totale reis zeer geslaagd. Na aankomst op Skiatos is het wel erg lang wachten op de volgende boot die naar Skopelos gaat waardoor de eerste dag erg vermoeiend is."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  19,3%
  Stel ouder dan 30 jaar
  64,9%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  8,4%
  Groepen vrienden
  3%
  Overige groepen
  4,4%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39749


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)