22 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (2* hotels)

  terug
  donderdag 7 mei, 22 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor 22 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (2* hotels) ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Isabella
   Periode:
   augustus 2017
   Gezelschap:
   Stel
   8,0
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Een schitterende en afwisselende reis langs 4 prachtige Griekse eilanden. De 1e dag vlogen we naar Santorini. Daar stond reisleiding klaar, incl transfer. Werden naar restaurantje gebracht om even tijd te `doden` want de veerboot naar Naxos vertrok pas paar uur later. Transfer naar de veerboot daarna liep beetje mis maar kwamen op tijd in de haven. Mooie tocht naar Naxos. Daar stond weer iemand ons op te wachten, naar hotel te brengen en uitgebreid info te verschaffen en een auto voor ons te regelen, top!. Knus en eenvoudig 2* hotel, schoon, netjes, ontzettend vriendelijke medewerkers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Na 6 dagen Naxos transfer naar de haven weer goed geregeld (wel lang wachten op boot) en met supersnelle boot naar Mykonos. Op Mykonos stond reisleiding klaar met transfer naar hotel, gaf ons alleen envelop, geen verdere uitleg. Supermooi hotel (badkamer marmer) met zwembad,ontbijtbuffet, aardig personeel. Daarna Paros, weer prima geregeld, hotel was eenvoudig maar goed, aardig personeel, ontbijt wat karig, wel mogelijkheid tot aanvulling (tegen betaling) en in 1e instantie vergaten ze kamer op te ruimen/schoon te maken/nwe handdoeken te brengen, na melding ging dat goed. Ook hier klein zwembad. Reisleiding regelde scooter voor ons, gaf veel info over het eiland, top! Tot slot naar Santorini, prima geregeld wat betreft transfers, hotel was keurig, deels gerenoveerd (niet onze kamer). Hotel bestaat uit meerdere gebouwen, mochten van alle faciliteiten gebruik maken, waardoor er meerdere zwembaden waren, 1 met bar. Reisleidster heeft weer prima auto voor ons geregeld, via de app en op haar facebookpagina konden we heel veel informatie krijgen over het eiland (top!) en de laatste dag zijn we meegegaan met een excursie op een 3-master door de caldera, naar de krater van Santorini en de zonsondergang `s avonds in Oia. Op 3 eilanden klein minpuntje, de douches waren niet al te best (uitgez. Mykonos) Maar al met al een fantastische vakantie en een absolute aanrader!!
  2. Door:
   Annie
   Periode:
   augustus 2016
   Gezelschap:
   Stel
   7,6
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Eilandhoppen Naxos, Mykonos, Paros, Santorini; verblijf en reizen goed geregeld;. Het ene eiland spreekt je uiteraard meer aan dan het andere, maar geweldig genoten!


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)