15 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels)

    terug
    vrijdag 4 oktober, 15 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 11 beoordelingen voor 15 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels) ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,4
    Kamer
    6,7
    Maaltijden
    6,9
    Vakantie algemeen
    7,5
    Overige faciliteiten
    7,3
    Prijs/kwaliteit
    7,2
    Ligging
    8,1
    Personeel
    8,0
    1. Door:
      Verena
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij hebben één dag in Dolphins Appartment gezeten, vier dagen in Magic Village Hotel gezeten, vier dagen in hotel Pandrossos op Paros en vijf dagen in Iris Boutique op Santorini. Magic Village Hotel was een mooi parkje met een goede kamer en vooral een goed bed. De service was goed en het ontbijt was uitgebreid en goed. Alleen de wifi was niet overal goed, op de kamer hadden we zowel geen wifi als 4G. Hotel Pandrossos kwam op ons smutzig over. Het was schoon, maar de bedden waren vrij hard. Het legplankje boven de wasbak zat niet goed vast waardoor je er niets op kon zetten. De balkondeuren van het hotel zaten in vergrendelijk nog vrij los, waardoor bij wind vanaf zee deze deuren hard klaperden. Voor de beeldvorming, onze kamer bevond zich aan open zee. Het ontbijt in dit hotel was slecht. De eerste dag lagen er eitjes, maar de andere drie dagen waren die weg. Er was heel weinig broodbeleg en de croissantjes waren vies. Ze smaakten alsof ze uit een zak van kant-en-klare croissantjes kwamen. Iris Boutique had een goed ontbijt en mooie kamers. De service was heel goed. De laatste dag vlogen wij pas om 23.45, maar we konden de hele dag gebruik maken van de faciliteiten en mochten nog douchen ‘s avonds. Enige aanmerking was de staat van de doucheraampjes tussen kamers en gang. De sluiting bij vele raampjes van andere kamers waren stuk. ‘s Nachts gingen deze raampjes klapperen en dit maakte een hoop herrie. Dit hebben we gemeld bij de receptie en daarna niets meer van gehoord. Over het algemeen een goede en leuke vakantie gehad. De organisatie door Sunweb was goed. Bussen om ons op te halen waren op tijd. We stonden netjes aangemeld en ook de opvang naar het volgende hotel was goed geregeld.
    2. Door:
      Ina Wokke met vrienden
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      wij hebben een heerlijke vakantie gehad Na een lange reis kwamen we op Naxos in hotel Golden Sun heel mooi maar wel wat afgelegen. geen winkeltjes en supermarkten Op Paros hebben we een geweldig uitzicht in het Pandrossos hotel elke dag zonsondergang. Een echte Griekse accommodatie .En dicht bij de winkeltjes op Santorini zaten we in het Iris hotel op een rustige plek in Kamari Kamari is volgens mij de leukste plek om te verblijven op Santorini Santorini is een mooi eiland maar wel heel erg toeristisch.
    3. Door:
      Paul ten Cate
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      We zijn gestart op Naxos en kwamen in Magic Village terecht. Prachtige locatie, prachtige accommodatie, goede bedden, mooi zwembad en prima ontbijt. Ons tweede hotel Pandrossos was op Paros. Dit hotel verdient zeker geen 3 sterren. De bedden zijn er keihard, alles binnen het oogt vies en is gedateerd, het zwembad was niet schoon en het ontbijt was zeer karig. Het laatste hotel (Iris Boutique hotel )im is op Santorini en is net als het eerste hotel prachtig. De reis is echt een aanrader.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het verblijf op Naxos in Naxos Magic Village Hotel was fantastisch! Ruime studio, heerlijke bedden, de rustige ligging, het heerlijke ontbijt met volop keuze, en de uitmuntende service maakte ons verblijf compleet. Cijfer 9 Op Paros gingen we naar het Aegeon Hotel in de hoofdplaats Parikia nabij het centrum en de haven. Het eenvoudige hotel ligt aan een drukke weg met veel verkeer. De hoteleigenaar plaatste ons in een bijbehorend huis (500 mtr verderop) met een aantal kamers naast en boven elkaar. Deze plek was aanmerkelijk rustiger maar zeer eenvoudig. Het eenvoudige ontbijt was in het hotel. Qua locatie en verblijf komen we niet verder dan een 6. In Santorini overnachtten we in Sea Blue Hotel in Kamari nabij de zee. We werden geplaatst in het oude gedeelte met een jaren 70 inrichting, zowel de bedden als de badkamer aan een drukke weg waar veel doorgaand verkeer langskomt.. Het ontbijt was echt teleurstellend eenvoudig, alleen keuze uit witbrood, jam en kaas. De lokatie is prima met 2 zwembaden en Santorini is fantastisch maar de beoordeling van dit hotel komt bij ons niet hoger uit dan een 5.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het laatste hotel op Santorini was waardeloos: het ontbijt was, vergeleken met de andere twee hotels, zo magertjes, dat de gemiddelde beoordeling daardoor omlaag gaat; de kamer was ook veel te klein, de airco werkte op 25 % vermogen en het beddengoed zag er niet altijd fris uit ( dit alles zeer in tegenstelling tot Naxos en Paros waar de hotels uitstekend waren ).
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Aangekomen op Santorini en ontvangen door hostess welke ons een hartelijk welkom heette en een korte uitleg heeft gegeven over de algehele vakantie zijn we per boot vertrokken naar naxos. Hier hebben we 4 dagen verbleven in hotel Magic village. Een voortreffelijke accommodatie waar alle personeel voor je klaarstaat. Een prachtige ligging, overigens wel op iets afstand van de restaurants en winkeltjes. Ontbijt en dinereren kun je hier prima. Daarna met de boot naar Parros waar we in hotel Pandrossos hebben verbleven. Het hotel is iets gedateerd maar op de airco na(deze kon je alleen als ventilator gebruiken) prima hotel met een ietsje minder ontbijt. Het hotel is op 3 minuten lopen van het dorpje wat een echte Griekse uitstraling heeft met diverse restaurants en bars. Na hier ook vier dagen te hebben geweest verder met de boot naar Santorini. Hier verblijven we in hotel Beach Boutique. Ook dit is een prima hotel gelegen direct aan het strand en de boulevard. Strandbedjes zijn hier gratis wanneer je in dit hotel verblijft. Hier je dagelijks over de boulevard slenteren en een van de bars of restaurants bezoeken. Bij alle hotels wordt dagelijks schoongemaakt en handdoeken vervangen. Het personeel bij alle accommodaties zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Op Santorini krijg je uitgebreide informatie van hostess Conny welke alle leuke plekjes van Santorini je voor je aangeeft. Aanrader is om een auto voor een aantal dagen te huren op de eilanden. Kortom een geweldige vakantie en zeker een aanrader.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      4,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      9,0
      Het Aeolis Boutique Hotel op Naxos was uitstekend. Ruime kamers en een heel goed ontbijt. Behulpzaam personeel. Dat wekt verwachtingen voor de hotels op Paros en Santorini. Die verwachtingen werden echter niet waar gemaakt. Hotel Pandrossos op Paros heeft een prachtige ligging, maar daarmee is eigenlijk alles gezegd. Tenslotte hotel Armonia op Santorini. Duidelijk een hotel dat door een hele familie wordt gerund. Helaas vonden wij dit hotel ook geen 3 sterren waard. Het hotel is verouderd, heeft geen bar of drankenautomaat. Het ontbijt was eenvoudig en eentonig. De eilanden waren echter een bezoek meer dan waard, vooral Naxos en Paros. Santorini wordt dan wel het mooiste eiland van de Cycladen genoemd en dat is ook wel zo. Het enige vervelende is de gigantische toeristenstroom.
    8. Door:
      Theo en Brigitte
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      5,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De hotelletjes op Naxos en Paros waren klein, maar netjes en beide hadden een goed tot ruim voldoende ontbijt. Het hotel op Santorini - Blue Sea in Kamari - was echter minder goed. Weliswaar een grote kamer, maar deze was wat ouder. De ontbijtkamer was te bereiken via een steile gammele trap. De kwaliteit van het eten en drinken was ook niet wat je mag verwachten.
    9. Door:
      Jacob en Henny
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben erg genoten van deze reis. Alles was prima geregeld: ferry, transfers en hotels. Op Naxos en Paros was de verblijfsduur 4 dagen per eiland en op Santorini 6 dagen. Wat ons betreft had het verblijf op het Santorini wel iets korter gemogen, dit vonden we het minst leuke eiland (te toeristisch). Op Naxos en Santorini hadden we de beste hotels: Aeolis en Reflexions Sea. Beide hotels zijn gelegen op een goede locatie en bieden een uitgebreid ontbijt. Hotel Aegeon op Paros is eenvoudiger en ligt helaas, het is al eerder genoemd, aan een drukke weg. Wij hadden een kamer in een bijgebouw met uitzicht op de tuin. Nadeel was dat we de drukke weg een paar keer per dag moesten oversteken voor ontbijt, strand en restaurants, maar we hadden verder geen geluidsoverlast.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Aeolis hotel Naxos + Goed ontbijt + Goede kamers + Goede WiFi overal Pandrossos hotel Paros + Geweldig uitzicht - Matig ontbijt - Gedateerde kamers - Airco niet te gebruiken (recht op bedden gericht) - Slechte akoestiek/lawaaiig - Slechte WiFi op kamer Blue Sea hotel Kamari + Gezellig familiehotel + Mooie tuin en zwembad - Eenvoudig ontbijt - Kleine kamer - 1 stopcontact - Geen WiFi op kamer
    11. Door:
      Jan en Lucie van Meteren.
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We zijn heel tevreden wat betreft onze vakantie met Sunweb. Een vakbekwame en vriendelijke hostess. De reis was goed geregeld wat betreft vliegen, ferry en het brengen met de bus naar het hotel. De locatie op Naxos was prachtig, inclusief het heerlijke uitgebreide ontbijt. De locatie op Paros was een hotel met uitzicht op zee,het ontbijt was ook goed. De locatie op Santorini was ook goed, ruime kamer, maar het ontbijt was beneden zeer matig. Misschien waren we bij de 2 andere hotels wel verwend.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)