Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 46 beoordelingen voor Appartementen Nicolas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,4
    Kamer
    9,1
    Vakantie algemeen
    9,3
    Overige faciliteiten
    9,2
    Prijs/kwaliteit
    9,2
    Ligging
    9,5
    Schoonmaak
    9,2
    Personeel
    9,8
    Zwembad
    9,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      een heel prettig kleinschalige eenvoudige plek met een prima appartement. Fijn zwembad. Hele vriendelijke behulpzame eigenaars
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Groep
      8,0
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Keurig nette schone eenvoudige accommodatie. Top gastheren dichtbij strand en horeca! Er wordt door de heren met je meegedacht en je wensen worden gerealiseerd
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hartelijke familie en alles wordt prima geregeld.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij komen al jaren terug in Nicolas en dat is niet voor niets. Kijken alweer uit naar volgend jaar ;)
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zeer gastvrije eigenaars, terugkeer adres
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Je voelt je gelijk thuis bij deze warme familie.
    8. Door:
      Andr
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    9. Door:
      Maj
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk rustig appartementen complex met lekker zwembad en prima ligbedden. Zeer hartelijke belangstellende familie die heel behulpzaam is. Ook fijn dat je daar een auto of scooter kunt huren van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs en prettige condities. Enige minpuntje is de summiere keukeninrichting en de te hoog gesitueerde kookinrichting.
    10. Door:
      fam Witter
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      uiterst vriendelijke mensen, zeer schoon en behulpzaam
    11. Door:
      Geke
      Periode:
      april 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat was dit een fijne locatie om te relaxen, lange wandelingen te maken (wat een prachtige natuur!!) en te genieten van de gastvrijheid! Zowel bij de familie als de lokale bevolking staat gastvrijheid op nummer één. Ik was alleen op vakantie en gelukkig is het niet nodig geweest, maar ik hoefde bij wijze van spreken maar te bellen en ze zouden komen. Fijn zo'n back-up! Het appartement was boven verwachting. Idyllisch en schattig met mooie planten in de tuintjes, daar houd ik van. Een douchegordijn werd meteen geregeld, mijn föhn had ik niet mee hoeven nemen en last but not least: Een fijn bed! Ik heb genoten en kon alles van thuis echt even loslaten. Normaal gesproken ontdek ik graag nieuwe plekken als ik op vakantie ga, maar wie weet kom ik hier nog eens terug. Al met al een top vakantie!
    12. Door:
      Joop en Yvonne Pistorius
      Periode:
      april 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij kwamen hier voor de 3e keer, en voelt als thuis komen. Zeer vriendelijk ontvangst , schone kamer en geen vraag is te veel. Wij komen hier zeker terug
    13. Door:
      Steenbergen
      Periode:
      april 2022
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Leuk kleinschalig appartementencomplex dat gerund wordt door een zeer vriendelijke familie. De 2 broers hebben het autoverhuurbedrijf Dream Rent A Car. De auto wordt goed geregeld. De familie is erg behulpzaam. Niets lijkt hen teveel om je vakantie te laten slagen. Tips over het eiland, restaurantjes etc. Verder wordt elke dag vuilnis opgehaald en om de dag schone handdoeken. Heerlijke douche en fijne bedden. Het appartement is eenvoudig ingericht met terrasje om lekker buiten te kunnen zitten. Het was fijn om daar te zijn.
    14. Door:
      Mare
      Periode:
      april 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super ervaring!
    15. Door:
      S. Karreman
      Periode:
      april 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Badkamer is behoorlijk verouderd. Geen douchescherm of gordijn dus ook alles nat na gebruik douche. Verder echt oud sanitair. Dit wordt wel elke dag goed schoongemaakt. Riool kan geen toiletpapier doorheen, moet in bakje apart. Ik denk niet dat de eigenaar daar iets aan kan doen. De eigenaren (familie) zijn heel erg vriendelijk en hulpvaardig. Ze doen alles om het de gasten naar de zin te maken. Twee keer per week schoon beddegoed en om de andere dag schone handdoeken. Goed bed, dit hebben we elders vaak anders meegemaakt. Zwembad wordt elke dag schoongemaakt. Mooie nieuwe en schone zonnebedden. En sta je met pech onderweg ergens op het eiland, dan komen ze je helpen. Super!!!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)