Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 46 beoordelingen voor Appartementen Nicolas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,4
    Kamer
    9,1
    Vakantie algemeen
    9,3
    Overige faciliteiten
    9,2
    Prijs/kwaliteit
    9,2
    Ligging
    9,5
    Schoonmaak
    9,2
    Personeel
    9,8
    Zwembad
    9,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Leuk, netjes en sfeervol complex. Eigenaren erg vriendelijk
    2. Door:
      Marcel.
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer vriendelijke mensen en een top auto verhuur bedrijf van de beide broers. Dream rent a car.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hartelijke en gastvrije eigenaren, leuk en schoon appartement. Autohuur van Dreams rent-a-car was heel positief! Informatie over de auto en bezienswaardigheden van het eiland was uitgebreid.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verblijf, goed georganiseerde reis door Sunweb met zeer duidelijke documenten. Gastvrijheid en service van de appartement eigenaren is in 1 woord super.
    5. Door:
      Jan van den Hoogen
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      prima appartement met zeer gastvrije eigenaren. Voelt als thuis komen.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    7. Door:
      Barry
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De familie die dit appartement runt zijn echt nog vriendelijker dan je je kunt voorstellen. Heel begaan met jou en je plannen. De appartementen zijn prima. Alleen de kranen mogen wel wat aandacht. Er komt heel weinig water uit. Of heel veel. Als je dat eenmaal weet heb je 1 natte broek en een hele vakantie plezier!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Alles was zoals omschreven. Fijne kamer met goede bedden in Griekse stijl. De eigenaren waren fantastisch en zorgden dat je niets te kort kwam. De schoonmaak was prima in orde. Het dorpje en strand liggen op enkele minuten lopen. Heel veel goede restaurants. De omgeving is prachtig en bij het appartementencomplex kun je voor een hele schappelijke prijs een auto huren. De eigenaren geven goede tips en zorgen ervoor dat je verblijf optimaal is. Hier komen wij zeker nog eens terug!
    9. Door:
      Luc en Ludo
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat bovenalles uitsprong gedurende ons verblijf in Nicolas was de echte vriendelijkheid. Nooit tevoren hebben we zoveel warmte en service ontvangen van appartement eigenaren. Het appartement was schoon, de Griekse decoratie is charmant en het bed comfortabel. Het heeft een goede airconditioning, de kitchenette heeft een basis uitrusting voor simpele maaltijden. Het zwembad is vrij groot, goed onderhouden en het uitzicht van het terras is adembenemend. We voelden ons meteen en voortdurend thuis. Het appartementencomplex is ongeveer 5 minuten lopen van het strand en de vele restaurants in de buurt. De omgeving en heuvels zijn prachtig om te wandelen en geven het ene na het andere mooi uitzicht. Wij kunnen niets anders zeggen dan: ervaar Nicolas appartementen. Ontdek en geniet van Samos en in het bijzonder van de eigenaar familie. En als je de kans hebt, huur dan vooral een auto bij hun uitmuntend autoverhuur bedrijf: Dream rent a car.
    10. Door:
      Emmely
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,8
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    11. Door:
      Carla
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,0
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Wij waren hier voor de derde keer. Dat zegt genoeg!
    12. Door:
      Serge
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een zeer gastvrij onthaal en verblijf. De eigenaren doen alles om je verblijf prefect te laten verlopen. Appartement wordt heel schoon gehouden net als de faciliteiten in en om de appartementen. Inrichten appartementen is eenvoudig maar heeft alles voor een geweldige vakantie
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super, deze mensen begrijpen hoe je met gasten moet omgaan, een zeer goede ervaring.
    15. Door:
      Andr
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij komen hier al verschillende jaren en het voelt voor ons als thuis komen. De familie voelt voor ons ondertussen als vrienden. Als het aan ons ligt zullen wij hier nog vele jaren naar toe gaan.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)